27 Nisan 2018 Cuma

Tutsak eş anlamlısı

Görüşme kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Sohbet, Konuşma, Musahabe, Mülakat, Müzakere, Temas, Ziyaret. Sücut kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Secdeye Varma, Yükünme. Esir kelimesinin zıt anlamlısı özgür, hür kelimeleridir.


Tutsak eş anlamlısı

Esirin eş anlamlısı hava, köle, tutsak sözcükleridir. Esir sözcüğünün zıt anlamının (Esirin karşıt anlamlısının) doğru olmadığını düşünüyorsanız lütfen yorum yazarak bize bilgi verin. Aşağıdaki kelimelerden hangisi ilginizi çekiyor? Bu millet tarihin hiçbir devresinde tutsak olmamıştır. Kimsenin tutsağı olarak yaşamak zorunda olmadığımızı en kısa zamanda idrak etmemiz gerekiyor.


Tümseğin eş anlamlısı kabarıklık, şişkinlik, tüm, tümbek, yükselti sözcükleridir. Tümsek sözcüğünün zıt anlamının (Tümseğin karşıt anlamlısının) doğru olmadığını düşünüyorsanız lütfen yorum yazarak bize bilgi verin. Tuhaf kelimesinin eş anlamlısı nedir? Tuvalet kelimesinin eş anlamlısı nedir? Tüm kelimesinin eş anlamlısı nedir?


Tutsak eş anlamlısı

Tümör kelimesinin eş anlamlısı nedir? Tümce kelimesinin eş anlamlısı nedir? Daha önce eş anlamlı cümleler hakkında bir çok.


Normalde siyah sözcüğünün eş anlamlısı kara sözcüğüdür. Bu yüzden kara günler yerine siyah günler demek de anlamsız olacağından bu cümledeki kara kelimesinin eş anlamlısı “kötü” kelimesidir. EŞ ANLAMLI KELİMELER TABLOSU: Sözcük. Tutsak esir ile ilgili eş anlamlı cümle?


Bu kelimenin eş anlamlısı esirdir. Aradığınız Yasa kelimesinin eş ve yakın anlamlısı, anlamdaşı Kanun Aradığınız Yaşa kelimesinin eş ve yakın anlamlısı, anlamdaşı Yaşasın. Kabız kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Peklik, Makbuz, Kavrama, Tutma. Kasap kelimesinin eş ve yakın anlamı, anlamdaşı Hunhar.


Bağımsız Zıt Anlamlısı - Bağımsız Kelimesinin Zıt Anlamlısı Nedir Anlamlisi. AB Maccachusetts eyaletinde bulunan Brockton bölgesinde şükran günü için toplanan Dovers ve Birches ailesi gayet güzel vakit geçirm. Find single woman in the US with rapport. Now, try the right place.


Eş Anlamlı Kelimeler, Anlamlısı. Is the number one destination for online dating with more marriages than any other dating or personals site. Looking for novel in all the wrong places? Farklı kelimesinin zıt anlamlısı aynı, benzer kelimeleridir.


Farklının eş anlamlısı ayrımlı, bambaşka, başka, daha bir, değişik, nispetsiz sözcükleridir. Farklı sözcüğünün zıt anlamının (Farklının karşıt anlamlısının) doğru olmadığını düşünüyorsanız lütfen yorum yazarak bize bilgi verin. Eş anlamlı kelimeler sözlüğü için yazının sonuna bakınız.


Tutsak eş anlamlısı

Sözlükte arama yaparak istediğiniz kelimenin eş anlamlısına ulaşabilirsiniz. Bulamadığınız herhangi bir kelime olursa yorum yazarak bize bildirebilirsiniz. Yorumlar incelenir ve eş anlamlısı olmayan kelimeler listeye eklenir. Sual kelimesinin zıt anlamlısı cevap, yanıt kelimeleridir.


Sualin eş anlamlısı soru sözcüğüdür. Read Bölüm-from the story TUTSAK- Düzenleniyor- by Kalpsizshey (Yazar Hanım) with 12reads. Gözlerimi açtığımda yüzümde çok büyük bi. UYARI: Her sözcüğün eş anlamlısı olmadığı gibi zıt anlamlısı da yoktur. Ekşi, kitap, sarı, masa, duvar… UYARI: Fiillerin olumlu-olumsuz biçimleri zıtlık oluşturmaz.


Onlar aynı eylemin gerçekleşip. Yazılışları ve söylenişleri farklı olduğu halde anlamları aynı olan kelimelere eş anlamlı kelimeler denir. Diğeri ise Türkçe kelimedir. Cümle içerisinde istenilen sözcük kullanılabilir.


Anlamı” başlıklı yazımızda Evren nedir, Evren ne demektir, Evren kelimesinin tanımı, Evren kelimesinin eş anlamlısı, Evren kelimesinin ingilizce karşılıkları, Evren ile ilgili atasözleri ve deyimler ve Evren hakkında detaylı bilgileri bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar