12 Nisan 2018 Perşembe

Android cihaz yöneticisi indir

Telefonunuzu, tabletinizi veya saatinizi haritada görme. Mevcut konum bilgisi yoksa, bilinen son konumu görürsünüz. Cihazınızı havalimanı, alışveriş merkezi gibi büyük binalarda bulmanıza yardımcı olacak iç mekan haritalarını kullanma. YouWave bu aşamada kullanıcıların imdadına yetişen. Uygulama kullanarak bulma.


Cihaz koruması hakkında bilgi edinin. ApowerManager Windows ya da Mac bilgisayarınızdaki mesajlar, fotoğraflar, videolar vb. Yedeklenen dosyaları ise doğruca görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.


Bilgisayarımıza bir APK dosyası indirirken otomatik olarak programla ilişkilendiriliyor ve çift tıklatarak görevlere ekleyin. Tüm dünya da 3milyandan fazla kullanıcısı olan bu uygulama kesinlikle cihazınıza indirmeniz ve kurmanız gerkiyor. Bu gelişmiş ve kolay kullanımlı uygulama tamamen ücretisizdir. Cihazınızın şu an nerede olduğunu görebileceğiniz bu uygulama sayesinde telefonunuzu sessiz modda olsa dahi son ses ücretsiz çaldırabilir içerisindeki bilgileri silebilir yada yalnızca.


Hiç telefonunuzu nereye koyduğunuzu bulamadığınız veya kaybettiğiniz oldu mu? Fotoğraf ve video aktarma, rehber yedekleme, geri yükleme ve uygulama indirme gibi işlemleri bilgisayarınız üzerinden yapabilmenizi sağlar. Hatırlama Kayıt ol Kayıp şifre. LLC Online Dil Öğrenme Sistemi-dil destekli.


Ayrıca kaybolan veya çalınan bir telefonu bulmanızı, silmenizi veya kilitlemenizi sağlar. Bu nedenle telefonunuzu sonsuza kadar güvende tutmak için yeni telefonunuza kurmanız çok önemli. Magis Manager Son Sürüm indir. Display Driver Uninstaller indir – Ekran kartı sürücüsü kaldırma programı. Güncelleme çok yakın bir zamanda yüklenmiş olacak.


Bu app belki de çok az apps için ana ekran widget için bu kategorideki biridir. Düz giriş ekranından ayarını denetlemek için özelleştirme ve çeşitli temalar indir sağlar. Android ve iOS Tabanlı Cihazları Destekler. Yılın En İyi futbol yöneticisi. Sürükleyici serbest akan 3D Puan!


Oynanış Eğer eylemi kontrol etmenizi sağlar. Tablet için Ücretsiz android mobil oyunlar. Dosya yöneticisi özellikleri ile android cihaz yöneticisi için en iyi dosya gezgini, dosya aracı: kopyalama, kesme, yapıştırma, yeniden adlandırma, sıkıştırma, aktarma, indirme. Yukarıdaki tüm yöntemler işe yaramadıysa, daha sert önlemlere geçmeniz gerekir. Bunun, telefonunuzdaki tüm uygulamaları, ayarları ve diğer verileri sileceğini unutmayın.


Android cihaz yöneticisi indir

Etiket: android cihaz yöneticisi. Java (Bit) Java Runtime. Bulut entegrasyonu ile hızlı, kolay kullanımlı ve eksiksiz dosya yöneticisi. Ana Bellek: Yerel cihaz belleğinizdeki tüm dosya ve klasörleri yönetebilirsiniz.


Indirmek için ücretsiz futbol oyunları. If current location isn’t available, you’ll see the last known location. ES android cihaz yöneticisi indir.


Android cihaz yöneticisi indir

Aksi takdirde, Syncios programı cihazınızı doğru şekilde tanımayacak veya algılayacaktır. Dosyalarınızı, uygulamalarınızı, zil seslerinizi, duvar kayıtlarınızı, müziklerinizi ve görüntülerinizi serbestçe yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz. Tunessiz iOS Dosyaları ve Verileri Yönetmekullanmadan iOS cihazları yönetmek istiyorsanız ise o zaman 3uTools ile en verimli şekilde dosyaları ve verileri kolayca yönetebilirsiniz.


Tools, uygulamaları, fotoğrafları, müzik, zil sesleri, videolar ve diğer multimedya dosyalarını yönetmeyi o. Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın? ASUS File Manager, ASUS tarafından geliştirilmiş güçlü bir dosya yöneticisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar