30 Nisan 2018 Pazartesi

Jandarma kimliği belirsiz cesetler

SAHİPSİZ VE KİMLİĞİ BELİRSİZ CESETLER : Bu bölümde, ülke genelinde bulunmuş ve kimlikleri tespit edilmemiş cesetlere ait bilgiler yer almaktadır. Ceset fotoğraflarının özellikle çocuklar tarafından izlenmemesi önemle rica olunur. Eğer yaşından küçükseniz LÜTFEN bu bölümü kullanmayın. Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız.


Jandarma kimliği belirsiz cesetler

Faili meçhul kimliksiz cesetler. Pendik’te kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kimliksiz cesetler için DNA veri tabanı oluşturuluyor. Elazığ’da baraj kenarında su yüzeyinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Jandarma Genel Komutanlığımız’ın 180.


Jandarma kimliği belirsiz cesetler

Olay, merkeze Bağlı Muratçık köyü mevkiinde Keban Barajı uzantısında meydana geldi. Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU karayolu trafik güvenliği stratejisi ve eylem planı doğrultusunda trafik güvenliğinin sağlanması için görevleri. TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK DERECEDE YARALANANLARDAN İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN KURA SONUÇLARI.


Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Asayiş Dairesi. OCUKLARA YOLCU BİLETİ SATIŞI HAKKINDA YÖNERGE. YİVSİZ TÜFEK SATIN ALMA BELGESİ VE RUHSATNAMESİNİ İKAMET ESASINA GÖRE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİ TARAFINDAN VERİLMEKTEDİR.


Trabzon’da dere kenarında bir erkeğe ait olduğu tespit edilen ceset bulundu. Yetkililer cesedin uzun zamandır suda olduğunu tespit etti. Ceset haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Alanya ilçesinde denizde kimliği belirsiz biri kadın, kişiye ait ceset bulundu. Suya giren Yavuz Albayrak, çevredekilerin de yardımıyla biri kadın kişiyi kıyıya çıkardı. ALT İŞVEREN İŞÇİLERİNİN KADROYA GEÇİŞLERİ İLE İLGİLİ KESİN SINAV SONUCU. Bakanlığı Koordinesinde Kemerin Ses Getirsin İsimli Ödüllü Video Yarışması Düzenleniyor.


Jandarma kimliği belirsiz cesetler

DNA profilleriyle karşılaştırılıyor. Cesetlerin kime ait olduğu tespitinin. Biri erkeğe, diğeri kadına ait olan cesedinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.


SAYILI KHK KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN SINAV SONUÇ DUYURUSU. KAMU HİZMET STANDARTLARI. Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Cd. Mehmet KARTAL Polis Merkezi Amirliği Yeni Hizmet Binasına Taşındı. Alt İşveren İşçilerinin 6KHK Kapsamında Kadro Geçiş Sınavı.


Günübirlik Kiralık Evler, Kiralık Araç Firmaları ve Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele. Aksaray Valiliği Kurban Bayramı dolayısıyla kente tebrikat programı düzenledi. Yaz Dönemi Trafik Eğitimlerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor. Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Mezuniyet Töreni.


KOM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN BAŞARILI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. Sokak Satıcılarına Yönelik Yapılan Çalışmalarda 9Gram Satışa Hazır Esrar Maddesi ve 1Adet Ecstasy Hap Ele Geçirilmiştir. Ayvacık İlçesi Sahilinde, Kimliği Belirsiz İki Erkek Cesedi Bulundu. Sayın Mevlüt DEMİR’ den Çivril’li Kemal BAYRAM’a hediye. Eğitim Ve Öğretimin Güvenli Bir Şekilde Yürütülmesi Hakkındaki Valilik Yönergesiyle İlgili Basın Açıklaması.


SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME KAPSAMINDA TAŞERON İŞÇİLERE YAPILAN SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI. LETİŞİM YOLUYLA DOLANDIRICILIK. Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın.


Uyuma Projesi Mobil Uygulama Tanıtım Videosu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar