18 Nisan 2018 Çarşamba

Google play store indir telefona nasıl indirilir

Bazı uygulamaların veri boyutunun fazla olması kotalı mobil internet kullanıcılarını zora sokuyor. Play Store nasıl güncellenir? Ardından dosyayı telefonunuza indiirn ve kurmaya başlayın.


Artık sizin de bir play store’nuz var demektir. Gmail hesabını ister Gmail. Pokemon Go Nasıl İndirilir? Eski versiyonlu tablet ve telefonların bazılarında play store bulunmamaktadır.


Link’e tıklayın ve indirme sayfasına gidin. Bu sebepten dolayı uygulamaları önce bilgisayarımıza ardında tablet ya da telefonumuza yüklemememiz mümkündür. APK uygulamasını dowland ederek bir sürü uygulamaya kolayca ulaşabilirsiniz. Cihazınızda Uygulamalar bölümüne gidin.


Bunun nedenlerden bazıları sürüm uyumsuzluğu ve çin kore malı cihaz olması. Bu uygulamaların uzantısı ( APK ) olan uygulamaları yükleye biliyoruz. Lumia telefona geogle play store dan nasıl uygulama indirilir windows telefona Arkadaşlar lumiaw windowstelefonageogle play store dan nasıl uygulama indirilir.


Bu ileti dizisi kilitlenmiş. Soruyu izleyip yanıtı yararlı olarak oylayabilirsiniz, ancak bu ileti dizisine yanıt veremezsiniz. Peki, bu işlemi nasıl yapabiliriz? Android işletim sistemli akıllı cep telefonları için MPformatında en iyi müzik indirme uygulamaları ve dinleme programları listesi Webtekno’da!


Direk android cihazınıza indirebilir veya bilgisayara indirip data kablosu ile cihazınıza gönderebilirsiniz. Whatsapp artık herkes tarafından bilinen ve kullanılan mesajlaşma uygulaması. Samsung da Whatsapp kullanma konusunda herhangi bir problem yaşarsanız. Telefona niye indiriyorsun?


Bilgisayara indir sonra flash belleğe at. Flash belleğine telefona bağla. Uygulama sayesinde android cihazınızı kişiselleştirebilmeniz mümkün. Zil sesleri, duvar kağıtları arayarak cihazınıza hemen indirebilir, kullanmaya başlayabilirsiniz.


Bu sorunu aşmak, özel bazı yazılım ve web servisleri ile mümkün. Googlе Plаy Storе (АPK), kullаnıcılаrın tüm Аndroid oyunlаrınа vе uygulаmаlаrınа tеk bir yеrdеn ulаşаbilmеlеri için. Lakin bazen akıllı telefonlarınız yeni veya özel yazılımları, uygulamaları yükleyememekte.


Daha sonra da binlerce uygulamaya ulaşabilirsiniz. Akıllı telefon aldınız veya. APK içinde uygulama ya da oyun olabilir.


Google play store indir telefona nasıl indirilir

Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz. Bu nedenle, telefona müzik indirmeyi ve yolda veya dışarıda müzik dinlemeyi bekleyebilirsiniz. Bu eğitimde, telefona müzik indirmek ve ayrıntılarını indirmek için birden fazla yöntem göstereceğiz. Bir örnek BlueStacks App Player. Kullanıcılara gerçek bir telefona benzer bir sanal cihaz sağlayan güçlü bir araçtır.


Bu ayrıca kullanıcıların oyunları ve diğer popüler ve istekte bulunan uygulamaları yüklemelerini sağlar. Bunun için dosya yöneticisinin yanında bir de “root erişim iznine” ihtiyacımız olacak. Bu arada cihazınızı nasıl root edebileceğinizi sitemizden kolayca öğrenebilirsiniz. Dolayısıyla, bu yöntemde WhatsApp’ın yüklü olduğu bir telefona ihtiyacınız var.


Google play store indir telefona nasıl indirilir

Android tabletlere nasıl WhatsApp indirilir ve kurulur? Chrome veya Firefox tarayıcısını yükleyin. Merhabalar ben telefona yeni gb lık internet paketi aldım hem ufak tefek uygulamaları indirmek hem de internette dolaşmak için fakat bazı oyunlar yüksek boyutlara sahip ve buna paralel olarakta kaliteli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar