6 Nisan 2018 Cuma

Bayramda hava durumu

Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Bayramda hava nasıl olacak? Toplam bayramda hava durumu haberi bulunmuştur. Terms of usage under which this service is provided.


Hava durumu günlük İstanbul. Peki bayramda hava durumu nasıl? Antalya şehrimizin günlük ve günlük meteorolojik hava durumu tahminlerini takip edebilirsiniz. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı.


Bazı merkezlerde hava durumu. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır! Avşa Adası (Marmara Türkiye) tatiliniz.


STANBUL bayramda yağışlı bir havanın etkisinde olacak. En güncel günlük hava durumu bilgisi, Balıkesir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu. Yayınlanan rapora göre yurdun genelinde sıcak ve güneşli havanın hakim olması beklenirken bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısı yapıldı.


Bu ise bayramda hava durumu sorgulaması yapmaya neden oluyor. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Ancak kısa süreli yağmur geçişlerinin de olma ihtimali yüksek. Sevgili seyirciler kurban bayramı kapıda.


Haziran Pazartesi günü hava nasıl? Ahmet bayramda bizi nasıl bir. Cuma günü yağış beklenmiyor. Cumartesi günü kısa süreli ve yerel, Pazar günü ise gök gürültülü sağanak yağış.


Yapılan son hava durumu tahminlerine göre ülke genelinde bayram boyunca sıcak havanın etkili olması bekleniyor. Ankara 3 Bursa derece. Com - Marmara bölgesinde başlayan İstanbul başta olmak üzere bir çok çevre şehirde olumsuzluğa neden olan fırtına hayatı felç etmiş durumda. Futbol takımlarının tatil sürelerinde sona yaklaşılırken, yaklaşan Ramazan bayramında da hava durumu merak konusu. Gallipoli, gelecek haftanın hava durumu.


Bayramda hava durumu

Sıcaklıklar artacak mı, yağış bekleniyor mu? Günlük hava durumu tahminleri esas alınmıştır. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Peki, bayramda hava nasıl olacak?


En düşük derece en yüksek derece olması beklenen sıcaklıkların bayramdan sonra da devam etmesi bekleniyor. Yurt genelinde bol güneşli havanın hakim olacağı bilinmektedir. Side, gelecek haftanın hava durumu.


Bayramda hava durumu

Bunaltan sıcaklar, bugün yerini yağmura bıraktı. Ana Sayfa Galeri Video Yazarlar Kitap Portre Röportaj Oyun Aile Egitim Kültür Teknoloji Yaşam Spor Sağlık Dünya Sinema İnan ç Güncel. Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada için bayramda hava durumu nasıldır?


Hem tarihi dokusu hem de doğal güzellikleri ile yaz kış ziyaret edilebilmektedir. BAYRAMDA HAVA DURUMU NASIL OLACAK? Kurban bayramı tatili süresince yurdumuzun sıcak havanın etkisinde kalacağı, bu hafta sonu Cumartesi (Arefe) günü Doğu Karadeniz kıyı kesiminde, Pazar. Sabah ve gece saatlerinde bölgede buzlanma ve don olayı görülebilir.


Bayramda hava durumu

Yağışın bölgeyi Pazar günü terk etmesi bekleniyor. Ancak bazı bölgelerin gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Arefe günü, bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü için meteoroloji hava tahmini. Yağış beklenen kesim ise Karadeniz sahilleri. Haberleri mi arıyorsunuz?


Gökçeada için günlük uzun süreli hava durumu. Mobil uygulamada hava durumu. Bölgesel iklim bilgileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar