27 Nisan 2018 Cuma

Seferihisar gödence köyü

Seferihisar gödence köyü

Beş yıldızlı büyük oteller değil de küçük butik otellerin yapıldığı ve işletilmeye başlandığı bir yer. Seferihisar ilçesine bağlıdır. Unbeatable Earns GOLDEN BUZZER From Dwyane Wade!


Gödence Köyü GPS koordinatları 38° 16´ 4. Köyde toplu bir üretim yapılmıyor ama ağustos-eylül aylarındaki bağbozumunda topladıkları üzümlerden şarap üreten. Zeytinyağının yanı sıra sabun, bal, reçel, pekmez, bardacık, badem, kurutulmuş domates, damla sakıızı gibi ürünler de üretmekte ve satışını yapmaktadır. Geçimlerinin büyük çoğunluğunu zeytin yağından kazana köyde, ev yapımı şarap üretimi de yapılmaktadır. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz.


Dizel bir araç bu mesafede ortalama 0. Lt, benzinli bir araç ise 1. Ayda Winery ile ilgili tarafsız yoruma bakın. Malesef uygun bir sonuç bulamadık. Aramamanızı farklı şekilde filtreleyerek tekrar deneyebilirsiniz.


Köyün sorunlarını anlatan muhtar AliTekin özellikle köy meydanının otopark olarak kullanılmasından yakındı. Muhtar Ali Tekin Otopark sorunumuzun. Doğu gps koordinatlarıdır. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır.


Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 3metredir. Köy sayfamız üyelik gerektirmemektedir. Turgut ve Ulamış köyünde yaşayan kadınlar 1doğal olarak elde edilen un ile ekmek yapıyor. Ki̇-320: seferihisar merkez izmir caddesinde 170m², otobüs durağına yakın kiralık işyeri dükkan.


Not: (yer market için çok uygundur çevrede market yok ve ihtiyaç var). Ev yapımı muhteşem şaraplarına bayılacaksınız. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! GÖDENCE KÖYÜ nasıl gidilir?


Get without the ads. Skip trial month free. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Ulamış Köyü’nde Temmuz Cumartesi günü Saat 12. Jenerik Müzik YEŞİL DENİZ Dizi Müziği Piyano Dizi Film Şarkı Ödemiş Birgi Çekim Seti Ege Mavi Göl Gölcük Renk Köy Kasaba İlçe Tarla Irmak Nehir Toprak Köylü Köyleri TRT Şarkısı Türkiye Kim Kimdir nedir Radyo Fm Kral Ova Kasaba.


Seferihisar gödence köyü

Kızıldağlar yamaçlarında uzanan, sonbahar renkleri ile ton ton sararmış, kızarmış üzüm bağları ile çevrili bir tepede kurulu köyün manzarası çok güzel! Ayrıca köy çevresinde doğal ve şifalı bitkileri dalından toplayabilirsiniz. Köyde şarap evi, kahvaltı mekanları ve bir de köy kahvesi var. Burası hasret kaldığımız gerçek köylerden. NOT: Bu turumuz şu an için kapalıdır.


Ağaçlar arasında kalan küçük bir tepecik. Kızıldağlar’a yerleşmiş, göz alabildiğince uzanan kızılçam ormanlarına tepeden bakıyor. Köye girer girmez, belki de görebileceğiniz en güzel. Küçük bir köy, nüfusu üç yüz civarında. SEFERİHİSAR ULAMIŞ KÖYÜ.


Seferihisar gödence köyü

Can yücel tohum merkezinde çoğaltılmıştır. Sitemizde Köyümüzün resimlerini sizler de paylaşabilirsiniz. Son yıllarda seracılık gelişme göstermektedir. Yöredeki en önemli ören yeri Teos’tur. Merkez bucağına bağlı köyü.


Türkiye’nin sertifikalı ilk vegan şarap üretici olduğu için diğer bağlardan ayrılıyor. Yeşil doğanın içinde şirin bir köy. Köy meydanında nefis çay yapan kahveler ve bir de lokanta var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar