12 Nisan 2018 Perşembe

Kara panter izle 1080p

Kara panter izle 1080p

Sitemizdeki videolar üyelerimiz tarafından yüklenmektedir. Bir Afrika ülkesi olan Wakanda, dünyanın en büyük zenginliklerine ev sahipliği yapmaktadır. Wakanda insanları dışarıya kapalı olmasına rağmen teknoloji anlamında oldukça üst seviyeye ulaşmıştır.


Türkçe dublaj ve altyazılı seçenekler. Bu wakanda kasabası kahraman olan Kaptan Amerika İle. Altyazili film izle keyifli seyirler diler. Charlie’nin Melekleri Tam Gaz izle. Madagaskar Penguenleri izle.


Film izle - Sinema izle - Full HD Film izle. Geri döndüğünde ise ülke karışmış, ülkenin tahtına oturmak için birçok kişi boy göstermiştir. Filmin yönetmenliğini ise Ryan Coogler yapıyor. Marvel yine süper bir başarılı kahraman ! Ross ve Dora Milaje (Wakanda özel güçleri) üyeleriyle birleşmeli ve Wakanda’yı bir Dünya Savaşı’na sürüklemeyi önlemelidir.


Kara panter izle 1080p

Kara Panter - Black Panter ne zaman vizyona girecek? Ancak ülke içinde karışıklıklar. Kayıt Ol Giriş Yap Çıkış Anasayfa Yeniler Trend Tavsiye Ödüll ü Top.


Jordan ve Lupita Nyong’o gibi oyuncuları başrolde izliyoruz. T’Challa, babası öldürüldükten sonra tahtın tek. Wakanda her yönden gelişmiş komşularıdan oldukça ilerde bir afrika ülkesidir. Büyük savaşlardan çıkan ve artık ülkesine faydalı bir insan olmak isteyen kahramanımız başkanlık için adaylığını açıklar. Bu açıklaması ülkede karışıklığa sebep olur.


Muhalifler sinsice planlar yaparak adamı öldürmek ister. Halkına liderlik etmeye çalışırken iç karışıklıklar nedeniyle başka adayların da olduğunu görür. The Protector – Hakan: Muhafız 2. Ve bu her film veya TV şovunda da aynı.


Jordan, Lupita Nyong’o gibi başarılı oyuncuların bulunduğu aksiyon, macera ve bilim kurgu türündeki filmdir. Konu olarak babası öldükten sonra Waka kralı olan TCHalla hakkı olan tahta çıkmak ister bunun için ise izole bir şekilde yaşamını. Tehlikeyle karşı karşıya kalan genç kral, halkının güvenliğini ve yaşam biçimlerini emniyete almak için bütün gücünü açığa çıkarmalıdır. Ekip olarak Black Panther film izleyicilerine iyi seyirler diler yine bekleriz. Arama Robotu FİLMLERİ LİSTELE.


Henüz hiç yorum yapılmamış. Kalitenin bir numaralı adresi filmizletr. Oyuncular: Chadwick Boseman, Michael B. Sitemize laptop, akıllı telefon gibi birçok teknolojik aletten internet aracılığı ile ulaşabilirsiniz.


Fakat ülkesinde çıkan karışıklıklardan faydalanan başkaları da aday olmak istemektedir. Bu karışıklıklardan ülkesini kurtarmaya çalışmaktadır. PARA ÖDÜLLÜ YAYINCILARLA TAKTİK SAVAŞLARI!


Wakanda’yı yok etmek için güçlerini birleştirler fakat kara panter olarak bilinen ajan bu gelişen olayı durdurmak için savaşmaya başlayacaktır. Sinemalar tarihinin en iyi filmi olarak anılan yapımda işinde başarılı bir adam olan bankacı Andy. Fakat TChalla, kendi tahtından indirilme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Mobil ve Tablet den hd kalite de izliyebilirsiniz.


Erotik film izle Yardım. Haziran ayında filme ait posterin yayınlanmasıyla ilginin daha çok. Tabii onları bir sürü süpriz beklediğini unutmamak gerekir. Diğer sitelere nazaran bol alternatifli ve hızlı linkler ile yapılan paylaşımlar ile fark oluşturuyruz.


Fakat ülkede lider olmak isteyen başka adaylarda ortaya çıkımıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar