27 Nisan 2018 Cuma

256 Gb flash bellek

SanDisk Ultra 256GB USB 3. Depolama alanları GB, GB, 1GB, 2GB olarak değişiklik gösterebilmektedir. Android veya iOS uyumlu, birçok modeli sitemizde bulabilirsiniz. Farklı veri depolama kapasitelerine sahip USB flash bellek çeşitleri arasında sayabileceğimiz ürünleri sırasıyla örneklemek gerekirse: TB USB bellek, TB USB flash bellek, GB USB bellek, GB USB bellek gibi en yüksek kapasitelerde USB bellekler bulunmaktadır. Beş yıl garanti süresi vardır.


Siyah ve kırmızı renklerin birleşimiyle şık bir görünüm oluşturmuştur. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Bu web sitesi en iyi Chrome, Firefox, Safari, Edge gibi güncel tarayıcılar ile görüntülenir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. USB bellek fiyatları, ürünün sahip olduğu özelliklere göre değişiklik gösterebilir.


Sizin için en uygun USB bellek, ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayacak USB bellektir. USB bellek modellerinin hafıza kapasiteleri GB ile GB arasında değişir. Flash Sürücüsü, 2GB’a varan kapasitelerle yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, MP3’ler, filmler, sunumlar ve grafik dosyaları gibi sık kullandığınız medya dosyalarınızı ve önemli belgelerinizi saklayabilir. Var (9) Yok (62) Fiyat Aralığı.


256 Gb flash bellek

Tüm Butikler Ayın Çok Satanları - Elektronik Ultra USB 3. LACHOUFFE usb flash sürücü 2. Metal pendrive flash sü. Bu durumda yapacağınız bir çok yöntem bulunuyor. Great but Cheap 256gb Usb Flash, Cheap Bilgisayar ve Ofis, USB Flaş Sürücüleri, Harici Solid State Sürücüler, HDD Koruyucu as well as Cheap and more!


Online Get Best 256gb Usb Flash You Need from Aliexpress. A Leading Online Retailer! Bellek Kapasitesi 2GB ;. Ancak kapasite arttıkça flash disklerin fiyatları da artıyor. CORSAIR 2GB Flash Voyager USB 3. Gb Usb Flash birçok tüketici için ilk tercihtir. Onları da arkadaşça bir şeyler arayanlar için mükemmel bir seçim yapmak.


256 Gb flash bellek

USB Flash Sürücüleri Sandisk Extreme Pro USB flash sürücü 2GB A tipi USB 3. Gittiğiniz her yerde dosyalarınız güvende olacak. Samsung’un flash bellek alanındaki liderliği, DUO Plus’u değerli verilerinizi depolayacağınız güvenli bir sürücü kılıyor. DUO Plus, Suya şoka sıcaklığa manyetik etkiye gövdesiyle her koşulda çalışır.


Zaten 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB olarak mevcut olan flash bellek, artık 2GB sürümüyle de piyasada olacak. Fakat fiyatının biraz tuzlu olduğunu söyleyelim. Bu flash belleğe sahip olmak için 197. Mevcut dolar kuru hesaba katıldığında bu fiyat (olarak alındı) 7liranın üzerine. En ucuz 256GB Flash, 2GB Usb, 256GB micro S ofis malzemeleri ve kırtasiye malzemelerini bulabileceğiniz online ofis portalidir.


256 Gb flash bellek

DM F2USB flash sürücü 2GB Kalem Sürücü Disk Mini Memoria Depolama Cihazı büyük kapasiteli Harici SSD Pendrive USB3. Kingston 256Gb Datatraveler Hyperx 3. Girişi yapın veya Ücretsiz Kayıt olun. CF card Class hafıza kartı Compact Flash Dahili disk Datatraveler 1Dizüstü Ram DT1Emtec hafıza kartı Emtec usb bellek Flash bellek Hafıza kart.


Corsair CMFSV3B-256GB Flash Survivor 256GB USB 3. GB boyutlarında satışa sunulmuş olan bu ürün, pek çok kullanıcı tecrübesine de dayanılarak en dayanıklı ve su geçirmez USB flash bellekler arasında ün sahibi bir model. USB flaş sürücüsü, USB hafıza ünitesi, flash disk, USB çubuk ya da USB bellek USB 1. When it comes to storing files, a 2USB flash drive offers enough storage for almost any project. Lightweight, small, portable, and inexpensive, the 256GB USB flash drive is an easy option for data in the office, at school, or at home.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar