26 Aralık 2017 Salı

Turkcell mesaj gelmiyor neden

Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Menü tuşuna basarak Ayarlara girin. Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz seçeneği tıklayın. Sms ayarlarından tutun da diğer şebeke ayarlarına varıncaya kadar bu sorun yaşanabiliyor. Gerçi artık sms pek kullanılmasa da, bu noktada ön plana çıkarılan birbirinden farklı seçimler de gayet gerçekçi bir noktaya ulaşıyor idi.


Paket aşımı varsa hizmet kısıtlaması olabilir. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Etiketler: telefonuma mesaj gelmiyor turkcell hattıma mesaj gelmiyor telefona mesaj gelmiyor. Son kuşlar adlı kitabın yazarı kimdir? Su buz haline geçerken hacmi neden artar, bunun canlılar için önemi nedir?


Turkcell mesaj gelmiyor neden

Yukarıdaki sonuç başarısız ise birde şunları deneyebilirsiniz arkadaşlarım. Eğer telefonunuzun kısa mesaj ayarları yapılmamışsa bu ayarları kendiniz de yapabilirsiniz. Bu ayarları sadece bir defa yapmanız yeterlidir.


Markam için neden üye olmalıyım? Arama yapabiliyor ve alabiliyorum hatta mesaj da gönderebiliyorum ama bana atılan mesajlar gelmiyor. Bu durumu müşteri hizmetlerine defalarca yazdım. Cevap hep aynı, hattınızda kısıtlama görünmüyor, hattınızı başka telefona takın, yıldız kare numaralar yazın dediler, şebekeyi manuel seçin dediler, otomatik seçin dediler.


Turkcell mesaj gelmiyor neden

Neden kaynaklanıyor bu sorun ? Turkcell hatlı telefonuma SMS gelmiyor. Tekrar tekrar deniyorum adet iletilmedi mesajı geliyor. Hattı değiştirdiğimden bankaya gidip güncellettim bu hattı kayıt edin diğerini silin diyince güncellediler ve mesajı geldi telefonuma,ama denediğimde telefonuma sms şifresi gelmiyor gelmediğinden giremiyorum tabi bu aralar bir arızamı var yoksa yaptıgım bir yanlışlık mı var?


Artı Puan Eksi Puan Yanıtla. Birkaç gündür böyle bir sorun var olabilir. Mesaj merkez numarası nedir. Bildirim mesajı gelmiyor!


WhatsApp Hesap Doğrulama SMS Kodu Gelmiyor, WhatsApp Hesabımı Doğrulamak İçin SMS Doğrulama Kodunu Alamıyorum, WhatsApp Hesabımı Doğrulamak İçin SMS Doğrula WhatsApp. Normal SMS gönderebiliyorum ancak ben alamıyorum. Banka ve farklı yerlerden mesaj geliyor, ancak arkadaş yada farklı numaradan mesaj alamıyorum.


En popüler olan mesajlaşma uygulamaları arasında bulunan WhatsApp çok geniş bir kitle tarafından kullanılmaktadır. Son zamanlarda ortaya çıkan WhatsApp mesaj gitmiyor şeklinde gelen hata ve uyarı mesajı birçok WhatsApp kullanıcısını oldukça uğraştırdı. Bu yazımızda WhatsApp’la mesaj gönderme sorunu yaşayanlar için çözüm yollarını anlatacağız.


WhatsApp hesap doğrulama kodu gelmiyor neden ve çözümü nedir? Whatsapp beni ara seçeneğini kullanınız. Sorun varsa operatörünüz ile iletişime geçiniz. Telefonuma neden mesaj gelmiyor?


Not: Hiç bir yere mesaj sms gönderemiyorsanız yazının en alt kısmındaki not’u okuyunuz. Mobil Veriyi Açınca internet Gelmiyor. Operatörden mi kaynaklandığını anlamaya ve buna göre bir çözüm elde etmeye çalışacağız.


App Store’nin bana sunduğu İnstagram uygulamasının da son sürümü yüklü yardım merkezlerinde yazılmış olan makalelerde yapmam gereken her şeyi denedim fakat bir türlü takip istekleri gelmiyor, kabul edilen takip istekleri geliyor fakat bana gönderilen takip istekleri bildirim olarak gelmiyor ve anında ilet. Gönderdiğim mesajlar gitmiyor, bana gönderilen mesajlar gelmiyor. GB internet hediye edecek. Bu sorun bazen telefon kaynaklı ya da whatsapp kaynaklı olabilir.


Her türlü fonksiyon çalışıyor. Tek çalışmayan şey internet bankacılığı için gereken mobil onay kodu içeren smsler gelmiyor. Artık Güncel olarak sorgulama yada e-mail olarak gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar