13 Aralık 2017 Çarşamba

Fransızca öğrenme uygulamaları

Fransızca Öğrenme Uygulamaları İle Fransızca Öğrenmek. Uygululamar ile artık insanlar düzenli spor yapmayı öğreniyor, moditasyon yapıp, online yoga kursuna gidiyor, yani artık eğtim ve öğrenim kapı alanlardan açık alanlara doğru kayıyor, dünya değişiyor sınırlar kalkıyor tıpkı eski düşünce ve gelenekler gibi eğitim öğretim sistemide değişiyor. Maddi imkanım yok veya online eğitim modelleri bana daha uygun diyorsanız bu yazımız oldukça işinize yarayacak. Yazı başlıklarına tıklayarak ilgili kurslara ulaşabilirsiniz.


HiNative ile tüm dünyadan insanlarla sohbet edebilir, merak ettiğiniz konular hakkında sorular sorabilir ve sosyal ağınızı. Yabancı Dil Öğrenme Uygulamaları Sayesinde Kendinizi Geliştirin! Sizler için en beğenilen ve sevilenler arasından yabancı dil öğrenme uygulamasını denedim ve inceledim.


Rehber, kavramları açıklar, telaffuza son verir ve öğrenme yolculuğunuzda tanıdık bir yüz haline gelir. Tatile çıkmak, sınavlara çalışmak, iş hayatı veya ufkunuzu genişletmek için yeni bir dil öğrenmek isteyebilirsiniz. OS kullanıcıları için en iyi yabancı dil öğrenme uygulamalarını bir araya getirdik.


Fransızca öğrenme uygulamaları

Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz dil öğrenme uygulamaları ile günün her anında İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca veya farklı bir dili kolayca öğrenebilirsiniz. En İyi Dil Öğrenme Uygulamaları. Memrise bazı özellikler için internete de ihtiyaç duymuyor. Bu sayede internetsiz bir şekilde dil öğrenebiliyorsunuz. Son olarak uygulama Android ve üzerindeki sürümlerde bu uygulama.


Bütün bunlarla birlikte ise artık yabancı dil öğrenme faaliyeti uygulamalarla birlikte yapılabiliyor. Mondly hem android hem de IOS platformunda ücretsiz olarak indirilebilir konumda. Akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz hem ücretsiz, hem de kullanışlı bir dil öğrenme uygulaması olan Duolingo, milyona yakın kişi tarafından indirilen ve oldukça iyi geri bildirimler alan başarılı bir uygulamadır. Alıştırmalar kelime hazineni verimli bir şekilde kazanmana ve incelemene yardımcı olacak şekilde özel olarak hazırlanmıştır.


Bu dil uygulamaları, kulağınızda size fısıldayan birinin olması kadar iyi. Yeni bir dil öğrenmenize yardımcı olmak için tasarlanmış sayısız uygulama var, bu da doğru olanı seçmeyi zorlaştırıyor. Bu serüvende sizlere yardımcı olacak en iyi Android yabancı dil öğrenme uygulamaları listesini hedefleri olan takipçilerimiz için hazırladık.


Duolingo dünya çapında milyonlarca insanın birçok dili öğrenmesinde aracı oldu. Diğer ülkelerden müzik dinlemekten, farklı ülkelerde seyahat etmekten, uluslararası bir şirkette çalışmaktan ya da yabancı arkadaşlıklar edinmekten hoşlanıyorsanız bu uyg. Bu uzmanlar tarafından geliştirilen birçok eğlenceli oyunlar olduğu gibi FunEasyLearn değerli bir öğrenme aracıdır.


Yabancı dil öğrenmek için çok fazla sebep ve bir o kadar da yöntem var. En iyi dil öğrenme uygulamaları ve web sitelerinin listelendiği bu yazıyı sonuna kadar okumanın faydasını görebilirsiniz. Kelime bilginizi genişletmek, konuşma alıştırmaları yapmak, dilbilginizi. Kaliteli dil öğrenme videoları.


Play Store’da pek çok dil öğrenme uygulaması sunan Ati Studios adlı geliştirici, her uygulamasında geniş bir rehber sunuyor. Piyasada birçok çeşidi olan dil öğrenme uygulamalarından en iyi olanları sizler için araştırdık, aşağıda en iyi üç tanesini bulabilirsiniz: Duolingo. Piyasadaki en kaliteli ücretsiz dil öğrenme uygulaması olan Duolingo, farklı ülke kullanımları ile birlikte toplamda değişik dil seçeneğine sahip. BBC sadece bir haber servisi değil aynı zamanda tipik bir akademi. Web sitelerinde yayınlanan çok özel makaleler sayesinde akademik seviyede bilgiler edinmek mümkün.


Uzun yıllardır devam eden BBC Dil Eğitimi programı sayesinde ziyaretçilerine ingilizceyi öğrenme fırsatı sunuyor. Listenin en popüler uygulaması. Aşağıdaki üçünün de bir karışımı var. Geldiyseniz muhtemelen zaten en azından biraz bilginiz var. Yani burada Android için en iyi İngilizce öğrenme uygulamaları!


Busuu popüler bir dil öğrenme uygulaması. Eğitim uygulamaları listemizdeki ilk uygulamamız bir yabancı dil öğrenme uygulaması. Uygulama ile kelime haznenizi geliştirebilir, günlük konuşma dillerini öğrenebilir, telaffuzunuzu geliştirebilir ve eğlenceli ders işleme tarzı ile sıkılmadan. Hal böyle olunca akıllı telefon kullanımının da yaygınlaşması ile birlikte pek çok dil öğrenme uygulaması geliştirildi.


Fransızca öğrenme uygulamaları

Bu son zamanların en popular İspanyolca öğrenme uygulaması sözcük dağarcığını ve telaffuzu geliştirmeyi amaçlıyor. Bu mobil uygulamalarının oluşturduğu bilgi çöplüğünün içinde ihtiyacınız olan kaliteli bir uygulama bulmak zor olabilir. Hele Çince öğrenmek isteyen birisiyseniz.


Yenibiriş ile kolayca ilan verebilir, aradığınız adaya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar