13 Aralık 2017 Çarşamba

Exotic shorthair tekirdağ

Exotic shorthair tekirdağ

Sahibinden ücretsiz veya satılık exotic shorthair kedi ilanları ve exotic shorthair fiyatları hakkında bilgi alın, sahiplenme yapın. Bazen içine kapanık, sessiz olabilir. Kısa tüyleri fazla bakım gerektirmez haftada birkez taranması yeterlidir.


Satılık veya ücretsiz sahiplendirme ilanları için sitemizi gezin. Binlerce Kedi İlanları Tekirdağ arasından hayat arkadaşınız olacak kedinizi siz de sahiplenebilirsiniz. British Shorthair Tekirdağ.


Kediler bizim neşe kaynağımız. Sitemizden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanlarına da ulaşabilirsiniz. Kedi Sahiplendirme İlanları yayınlanır.


Exotic shorthair tekirdağ

PETBUL ile Evsiz Hayvanları Sahiplendirelim! Egzotic Shorthair - Tekirdağ ilanları ilan bulundu. Filtrele exotic shorthair 1. Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Ağır yuvarlak bir yüz, geniş yanaklar, büyük ve iri gözler bu türün karakteristik özellikleridir. Bristish shorthair ve American shorthair kadar tanınmasa da dünyada.


Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen. Persian, Russian Blues, Burmese ve Amecan Shorthair kedilerinin karşımından meydana geldiği düşünülmüştür. Satılık exotic shorthair yavru kedi ilanları fiyatları ve ücretsiz exotic shorthair sahiplenme ilanına ulaşmak için hemen sitemizi ziyaret e. Sistemimizde yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Sizde ücretsiz üye olarak kedi sahiplenme ilanı verebilirsiniz. Bakımı oldukça kolay olan bu kediler, özgürlüğü pek sevmezler.


Exotic Shorthair Kedisi Bakımı ve Özellikleri. Uyarı: Evcil hayvan sahiplenirken mama, aşı, taşıma bedeli gibi gerekçelerle ücret talep eden kişilere itibar etmeyin. Persian ve Egzotik Shorthair adlı ilan için Cihat adlı üyeye mesaj gönderebilirsiniz.


Tekirdağ (14) Tokat (1) Trabzon (6) Uşak (1) Yalova (12) Antalya (57). Bu nedenle ilan yayından kaldırıldı. Hepsini en iyi mamalarla ve takviyelerle besledik, koca kafalı topaç gibi oldular maşallah.


Exotic shorthair tekirdağ

Dilerseniz veteriner kontrolünde alabilirsiz. Ev ortamında doğup büyümekte olan, red point exotic shorthair dişi bebeğimiz yeni yuvasına gitmek için hazırdır. Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Scottish Fold Yavru Arıyorum. Kucuk ya da buyuk irk kopek sahiplenmek istiyorum -İSTANBUL.


Oyuncu yavru kediye yuva arıyorum. Benim evde okula giden tane çocuğum var. Kendisi tatile giderken bakılması için yer ararken benden yardım istedi, ay bakabilir misin diye.


Evcil Evi sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orjinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, evcilevi. Yavru kedi veya yetişkin bir kedi almadan önce kedi seçimi ve davranışları konusunda deneyimli bir veteriner hekime, ayrıca deneyimli kedi sahiplerine danışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar