13 Aralık 2017 Çarşamba

Ankara trafik son dakika

En son ankara haberleri anında burada. Toplam 9trafik kazasi ankara haberi bulunmuştur. Yaralılardan ikisinin, çarpışma sırasında araçtan fırlayan iki kadın olduğu belirtildi. Seyir halindeki otomobil damacanalara çarparak kaza yaptı. Siyasette yaşanan son gelişmeler, partilerin grup toplantıları, TBMM’den son dakika haberler.


Ankara trafik son dakika

ULUS-ANKARA ŞEHİR HASTANESİ km, dakika. TARIM BAKANLIĞI METRO-ANKARA ŞEHİR HASTANESİ km, dakika. YURTLAR-KAMPÜS-AKKÖPRÜ km, dakika. HO) KIRKKONAKLAR-ŞENYURT km, 1dakika.


ANKARA MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ km, dakika. Su damacanaları taşıyan bir tırdan damacanalar yola döküldü. Ramazan Bayramı tatilinin ? Trafik Kazaları son dakika haberleri ve en son Trafik Kazaları gelişmeleri.


Kaza sonrası bir kişi yaşamını yitirdi. BB trafik son dakika ve ABB trafik son dakika bilgilerine haberimiz üzerinden. YEREL GAZETELER GAZETE MANŞETLERİ TV İZLE RADYO DİNLE SPOR DERGİ DÜNYA. Ankara da trafik kazası ölü.


Son dakika trafik kazaları. Kaza, Sincan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E. ZDN plakalı otomobil, Çatalca Caddesi’nden Ayaş Caddesi istikametine seyrederken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Ana Sayfa ANKARA HABER SON DAKİKA! Bölgede trafik ve jandarma ekipleri çalışmalar yaparken E-karayolu İzmir istikametinde trafik tek şeritten sağlandı.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yağış nedeniyle D-100’de trafik durma noktasına geldi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.


Yaralılar, olay yerine gelen 1Acil Servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldığı gelen haber arasında yer aldı. Güncel en son haberler dakika dakika burada. Gündemdeki yeni gelişmeleri ve flaş haberleri takip edin.


Trafik: Türkiye yollarında çevrimiçi trafik durumu. Haritalar sokak, bina ve kurum bulmaya, uydu haritasını ve cadde panoramalarını görüntülemeye yardım eder. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. MTV ödemelerinde son gün. Haber, Haberler, güncel haberler, internet haber,son dakika haberleri, tv1farkıyla takip edin.


Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Son Dakika Haberin detayları için tıklayınız. ANKARA istanbul arasında sefer yapan hızlı tren biletleri kaç para tcdd.


Ankara trafik son dakika

GÖĞÜS AĞRISININ ÖNEMLİ NEDENİ! Tüm erkek kanserlerinin 1’i, kadın kanserlerinin ise 5’i doğrudan HPV’ye bağl. Kaza nedeniyle Otoyol trafiği neredeyse felç oldu.


Milli baz istasyonu Külliye’nin ardından BTK’de. Türkiye’nin elektrik ithalatı faturası yüzde azaldı. Cari işlemlerde aylık cari fazla 5milyon dolar. Tarım ve Orman Bakanı Bekir. Isparta’da son dakika trafik kazası.


Eğirdir’de otomobilin karıştığı trafik. Otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, can kaybı yaşanmadı. Hami Kasap (19) tarafından kullanılmakta olan BV 4plakalı otomobil.


Ulaşım Online, hava yolları, araba haberleri, teknoloji haberleri, bilişim haberleri, enerji haber sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar