13 Aralık 2017 Çarşamba

Formback termal hotel bursa telefon

Formback termal hotel bursa telefon

Tesiste termal suların aktığı geleneksel Türk hamamı, sauna ve kapalı yüzme havuzunun bulunduğu bir SPA merkezi vardır. Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Choose a hotel that’s really different to anywhere you’ve stayed before so that you can use it to create a unique honeymoon experience.


Formback termal hotel bursa telefon

Tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tesiste bulunan açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tesis, havaalanına km, şehir merkezine km, otogara km uzaklıktadır. Deniz ve Havuz Özellikleri. Tesisin kapalı havuzunda keyifli günler geçirebilirsiniz.


Tesislerdeki termal suyun sıcaklığı – deree arasında değilmetkedir. Bay ve bayanlara özel termal havuz bulunmaktadır. Ailelere özel hamam bulunmaktadır. Misafirler tesislerdeki odalarına saat 14:itibari ile giriş yapabilmektedir.


Formback termal hotel bursa telefon

Tüm odalarad termal su imkanı bulunmaktadır. Sabahları kahvaltı servisi bulunan tesisin restoranında açık büfe yemekler, bar kısmında ise aperatifler ve içecekler yer almaktadır. Bursa Hüdavendigar mevkiindedir. Yeme-İçme Tesis, Oda Kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir.


Kanal Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Siz değerli misafirlerimiz için tüm rahatınız ve konforunuz düşünülerek tasarlanmış şık odası ile hizmet vermektedir. Ayrıca adet apart daire bulunmaktadır.


Misafirler, termal hamamlarda, jakuzili özel aile banyolarında, sauna ve kapalı yüzme havuzunda stres atabilir, fitness salonunda spor yapabilirler. Sayılı Kanun uyarınca ticari elektronik iletiler paylaşılmasına onay veriyor ve verdiğim onayı iptal etmek istersem, bu durumu. Otelimizin 20’si standart olmak üzere adet konforlu odası bulunmaktadır. Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim. Turizm Gıda Otomotiv San.


Türk Hamamı bay – bayan ayrı hizmet vermektedir. Termal Hotel Genel Bilgiler. En iyi fiyat garantisi ile tatilinizi alın, siz de avantajlı fiyatlardan faydalanın.


Taksit imkanı ile muhteşem bir tatil seni bekliyor. Ad Soyad E-posta Telefon Mesajınız. Otelde konukların hizmetinde restoran, hamam, televizyon salonu ve otel barı mevcuttur. Atatürk Havaalanı 2km.


Sabiha Gökçen Havaalanı 2km. Güvenli Online Alışveriş indirim 1TRY. Uludağ Kayak Merkezi km. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! KIRCI TERMAL HOTEL TÜM HAKLARI SAKLIDIR.


Halı, Kaplı, Merkezi Isıtma, Split Klima, Minibar, Emanet Kasası, Ulusal ve Uluslararası Uydu Yayınlı LCD TV, Müzik Yayını, Direkt Çıkışlı Telefon, Makyaj Masası, Büyüteçli Makyaj Aynası, Banyo Duşakabin, Saç Kurutma Makinası, Banyoda Telefon, Oturma Grubu yer almaktadır. Formback da kullanılan Kaplıca Suyunun faydaları. It seems we can’t find what you’re looking for.


Perhaps searching can help. Modern ve geniş bir yelpazede hayatın tüm renklerini ve hayatın tüm alanlarını ön plana çıkaran Kervansaray Hotels, her dönem yeni bir tat ile hayatınızda unutulmaz bir lezzet bırakmaya devam ediyor. Gönlüferah Hotel üstün hizmet kalitesi,oda ve 1yatak kapasitesiyle şehrin en seçkin termal otelidir.


Address: Çekirge Meydanı 1. Bir telefon uzağınızdayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar