8 Aralık 2017 Cuma

Google earth canlı izlemek

Alternatif olarak gerçekten NASA sayesinde Dünyayı canlı olarak izlemek için Tıkla: Dunyayı canlı izle. Sol alt kısımdaki Earth küçük resmini de tıklayabilirsiniz. ISS (International Space Station) HD Dünya Görüntüleme Deneyimine Hoş Geldiniz.


Bu uygulamayla Dünyayı canlı olarak uydudan izleyebilir, uzay istasyonunun konumunu haritadan takip edebilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda siyah bir ekranla karşılaşıyorsanız, ISS in konumuna bakın. Dünyanın karanlık bir bölgesindedir. Try this link in Chrome instead.


Uydu görüntüsü canlı izlemek mümkün mü? EarthNow isimli fütüristik proje sayesinde, istenilen zamanda Dünya’nın herhangi bir yerini canlı olarak izlemek mümkün olacak. Başta Bill Gates olmak üzere pek çok ünlü iş adamı ve şirket tarafından desteklenen bu proje ile Dünya’nın her yeri anlık olarak izlenebilecek.


Yazılımın sunduğu üç boyutlu yerküre modeli, New York sokaklarını koltuğunuzdan bile kalkmadan turlamanızı, dünyanın en büyük metropollerinin üzerinde uçmanızı ve hatta kendi evinizi kuşbakışı izlemenizi sağlıyor. Cihazınızdaki tüm dünyayı keşfedin, rotaları ve navigasyon ile net haritası dünya sokak görünümü bakın. Canlı bir gerçek zamana ihtiyacımız var mı? Anlık hava fotoğrafı önemli mi? Her ne kadar karmaşık olsa da mümkün olsa da, herkes sürekli izleme gerektiriyor mu?


Sonuçta, ağırlıklı olarak mavi bir gezegende yaşıyoruz. Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Herhangi bir alana tek tıklama yaparsanız oranın kordinatını (enlem-boylam) olarak görürsünüz.


Bill Gates, Airbus, SoftBank Group ve OneWeb’in kurucusu Greg Wyler‘ın öncülük yaptığı. Jane Goodall Institute Jane Goodall Institute, büyük maymunlar ve yaşam alanlarının anlaşılması ve korunmasını teşvik ediyor. Hırsızlık önlemi olarak ya da bir otoparkta aracınızın yerini bulma konusunda yardımcı olması için gps uydu araç takip cihazı kullananların sayısı. Earth Alerts gerçek zamanlı olarak dünyada meydana gelen doğal tehlikeleri izlemek için olanak sağlayan ücretsiz Windows tabanlı bir uygulamadır. Uyarı bildirimleri, raporlar ve görüntüler ortaya çıktıkça izleyebilirsiniz.


Amasya canlı harita görüntüsü. Haritamızda tüm caddeler, sokaklar, mahalle adları ayrıntılı ve görüntülü. Doğal yaşamları gözler önüne sermek için başlattığı bu yenilik ile artık dünya üzerindeki birçok yeri canlı bir yolculuk ile gezip keşfedebilirsiniz. Türkiye bir çok noktasından mobese kameralarını canlı olarak izleye bilirsiniz.


Mobese izle Trafik ibb Şehir live webcam mobil,türkiye,dünya ☰. Hava Durumu Mgm verilerinden yararlanarak sunulmaktadır. Nerden bulabilirim bu linki. Bill Gates, SoftBank ve Airbus, Dünya’yı uydulardan canlı yayında görüntüleme teknolojisi için birleşti! Dünya’yı evinizin rahatında araştırmak hiç yeni bir şey sayılmaz.


GPS canlı sokak görünümü ile ünlü. NTV canlı izlemek için websitemizi ziyaret edebilirsiniz. NTV Canlı tv ve NTV Spor canlı yayını NTV.


Yayın akışı ve Tv programları saatlerini de websitemizden. Bu versiyonu icerisinde benim en kullanisli buldugum ozelliklerden biri harita uzerinde alan olcumu yapilabilmesi. Açıklama: Gönderen: İzleme: Adelaide: AVUSTRALYA: Adelaide şehrinden farklı kamera. Resimlere tıklayarak kameraları açabilirsiniz. Millet uzaya gider canlı yayın yapar,uzayda spora yapar, günlük hayatına devam eder, biz hala tam ekranın nasıl açıldığını sorar, dünya neden dönmüyor der dururuz.


Flat Earth FC CF Pozuelo De Alarcón canlı maçı skor (ve video çevrimiçi canlı izle yayın) başlıyor 3. UTC Tercera Division, Group Spain Amateur. Not: Bu arada elbette uydudan canlı canlı bütün dünyayı izlemek inanılmaz keyifli olurdu ama sanırım şu anda bu imkana sahip olanlar sadece Pentagon,. Bu listede kendi işaretlemelerimide görmek. Canlı görüntüleri izlemek için lütfen kamera ikonlarına veya Gümrük Kapılarımızın isimlerine tıklayınız.


Eşleşen kişiler önerilerde görünür. Harita üzerinde kişiyi görmek için bir ad veya adres seçin. Bu uygulama ile tek bir merkezden hareket halindeki çeşitli araçları canlı olarak izlemek ve güzargahlarını kaydetmek mümkün oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar