10 Aralık 2017 Pazar

Istanbul büyükşehir belediye başkanı açıklandı mı

Belediye Başkanı kim oldu? Mart yerel seçimler sonrası. Oy sayım işleminin başlamasının ardından vatandaşlar seçim sonuçlarının nasıl şekilleneceğini merak etmeye başladı. Kesin sonuçlar açıklandı mı?


Seçim itiraz sonuçları açıklandı mı? Yaptıklarımız, yapacaklarımızın. AK Parti İstanbul Büyükşehir adayı kim oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında ilin belediye başkan adayını açıkladı. GÜNDEM Bekçilik sınav soruları açıklandı mı.


CHP belediye başkan adayları açıklandı mı? Son dakika açıklama ne zaman yapılacak? Ahmet Vefik Alp Olarak Açıklandı. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu.


Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. BB başkanının nasıl ve ne zaman seçileceğine. Ancak buna aykırı çalışıp maaşını alıyorsa gereği yapılacak.


AKP’nin İstanbul belediye başkan adayları açıklandı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Tayyip Erdoğan, AKP’nin İstanbul adaylarını açıkladı AKP’de İstanbul Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayı belli oldu. Bununla ilgili bir incelemeniz var mı? Bedrettin Dalan kimdir,?


Istanbul büyükşehir belediye başkanı açıklandı mı

Kurbanlık fiyatları açıklandı. BB tarihindeki en üst düzey yönetici kadın unvanına sahip oldu. Ekrem İmamoğlu kaç yaşında? Binali Yıldırım ismi üzerinde yeni tartışma konusu TBMM Başkanlık görevinden istifa edip etmeyeceği olacak gibi görünüyor. Seçimlerinin Resmi Olmayan Sonuçları Açıklandı.


Uysal, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın katılımıyla İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısının ardından gazetecilere. Kimsesiz çocuklar için harekete geçti! BOLD – İBB Genel Sekreterliğine vekaleten Mehmet Çakılcıoğlu atandı. Başkan danışmanları ise Yavuz Erkut ve Murat Ongun oldu.


Istanbul büyükşehir belediye başkanı açıklandı mı

Geldiği günden bu yana kadar çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kadir Topbaş, İstanbulluların kendisini hiç yalnız bırakmadığını ifade etti. AKP ve CHP den adaylar belirlendi ve seçimlere gidildi. STANBUL ADAYI MUAMMER AYDIN DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, yaptığı açıklamada, parti olarak ilde kendi adaylarıyla seçimlere katıldıklarını söyledi. Bu seçimlerde partilerin il ve ilçe adaylarının kimler olacağı merak ediliyor.


Kılıçdaroğlu: Erdoğan belediye başkanı mı olacak? Sadece İstanbul Büyükşehir’den örnek vereceğim Sayıştay raporuna göre 6yönetici var. Makam aracı sayısı bin 717. Açlıktan ölen Kübra bebeği onlar unuttular ben unutmadım.


Beşiktaş’ın kadrosu açıklandı. Bey, karşınızda duruyor. Bizim verilerimize göre aramızdaki fark bin 558. Ayrıca YSK’nin verilerinin 99. YSK’nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi yolundaki kararı açıklandı.


Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı. Mobil Künye Sitene Ekle İletişim. Uğur ibrahim Altay Kimdir.


Istanbul büyükşehir belediye başkanı açıklandı mı

TKP Sarıyer ilçe örgütünü ziyaret eden Karaoğlu, mahalleli ile İstanbul ve Sarıyer’de belediyenin sebep olduğu sorunları ele aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar