22 Aralık 2017 Cuma

Duolingo fransızca

Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Practice online on duolingo. Dilleri oyun oynayarak öğren. Diğer öğrencilerin deneyimlerini derinleştirme ve deneyim puanı kazanma stratejilerini oku.


Hint Avrupa dil ailesine mensup olan dillerin birbirine yakınlığı varmı. Fransızca öğrenmemi kolaylaştırır mı? Learn languages by playing a game.


Yavaş konuş, Anlamıyorum, Anlıyor musun? Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü.


Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. But when Alexia began to wonder how she would pass down her Cameroonian heritage to her mixed-race daughter born in France, she decided to move back to Cameroon with her family in search of the identity she thought she lost. Platformda öğrenebileceğiniz farklı dil bulunuyor. En el futuro esperamos poder contar con tabletas electrónicas con programas de. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Derslerimizle beraber Fransa dil kursu fiyatlarını araştırmanıza gerek yok. Advance by completing bite-sized lessons, and track your progress with shiny achievements.


Pratik yollardan ve kalıcı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. Diğer diller de yakında yavaş yavaş eklenecektir. Bizim ilgimizi çeken ise bu sitenin mobil uygulaması.


Herhangi bir paralı üyelik, reklamlar ya da gizli gelir kaynakları barındırmayan. Program başta en çok konuşulan diller üzerinden ilerleyecek. Daha önce kullanan veya kullanmakta olan var mı ? Benim fikrim ve gözlemim şu;hiç temelinin olmadığı bir dile,dilden soğumadan,zor olduğuna dair bir ön yargıya kapılmadan başlamak için güzel bir sistem. Hem öğrenin hem eğlenin. Dil öğrenmek hiç bu kadar eğlenceli.


Duolingo fransızca

Muhtemelen siz de indirip, üye oldunuz, bir süre oynadınız ve unuttunuz. Bu geniş dil yelpazesinden yararlanmak için uygulamayı İngilizce olarak kullanmalısınız. Test aşamasında yanlış cevaplar vermek, can kaybetmeye neden oluyor.


Fakat hiç bir dilde arapça öğrenebileceğiniz bir uygulama yok. Kullanımı kolay dil öğrenmede etkili bir uygulama. Basitleştirilmiş anlatımlarla bu uygulama kelime,gramer,fiil çekimi gibi değişik konularda eğlenceli bir öğrenme ve sonrasında da zengin egzersizlerle pratik yapma şansı veriyor. Diğerlerine oranla en çok bilinen ve indirilenlerden bir tanesi.


Bilindiği üzere Twitch, ile beraber başlıca canlı yayın platformları arasında geliyor. Uygulamanın geliştiricileri o kadar ileriye gitmiş ki ilerleyen zamanlarda Game of Thrones’tan bildiğimiz Khaleesi’nin konuştuğu dil olan Dothraki ve Yüzüklerin Efendisi’nde konuşulan Elf dilini de öğrenebilmek mümkün. Almanca ile yola çıktım ama fransızca kafamı kurcalıyor.


Memorize anything while playing a game! Kimseye ana dili gibi konuşmayı vadetmiyor ama. Bir dil bir insan lafının çok daha geçerli olduğu bu zamanda, online hizmet veren uygulamaların sayısı da artıyor. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


By continuing your visit on the website, you consent to the use of the cookies. Doğru yanıtlarla puan kazanırsın, zamana karşı yarışırsın ve düzey atlarsın. Android cihazınızdan kolayca diller öğrenin.


Tek lokmalık derslerimiz verimlidir ve işe yaradığına ilişkin kanıtımız da var. Canlar derslerini canlı tutar! Join millions of people who are already learning for free on Memrise!


Duolingo fransızca

It’s fast, it’s fun and it’s mind-bogglingly effective.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar