20 Aralık 2017 Çarşamba

Izmir gece kulüpleri 2018

Dans Kulüpleri ve Diskolar (1) Diğer. Yağmurlu Günler İçin Uygun. Yeni açılan ve en iyi İzmir gece kulüpleri mekan. Eğlence mekanları hakkındaki yorumları inceleyip, iletişim adreslerine ulaşabilirsiniz.


Izmir gece kulüpleri 2018

Deniz Kokan Sakin Köyü Sığacık. Kiev gece kulüpleri, bu şehrin ruhunu keşfetmenin yanı sıra uzun bir günün ardından eğlenmek için iyi bir fırsat. Kiev’deki en iyi gece kulüpleri kaliteli hizmet seviyesi, neşeli atmosferi ve muhteşem DJ performanslarıyla ile yerel halkın olduğu kadar kenti ziyaret eden yabancılar için de muhteşem bir atmosfer sunuyor. Herkes izmir kızlarının çok güzel olduğu konusunda hemfikirdir sanırım. Sabaha kadar canlı müzik eşliğinde hayatınıza renk katabilirsiniz.


Bunun için en iyi ortamlar Konak ilçemizin sınırlarında bulunan Alsanacak semtidir. Hem şehirde bulunmakta olan gece kulüpleri hem de sahil kesimlerinde yer almakta olan beach club’ları ile dikkat çekmekte olan İzmir, gece hayatında bir merkez gibidir. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır.


Herkese hitap etmeyi amaçlayan mekanı, saatler eğlenceyi gösterince, harika DJ performanslar renklendiriyor. Egenin güzide tatil beldelerinden olan Alaçatı’da gündüz ayrı bir eğlence gece ayrı bir eğlence. Peki, alaçatı’da en iyi gece kulüpleri hangileridir.


Türkçe ve yabancı müzikleri ile konuklarına müzik ziyafeti çeken kulüp Hacımemiş sokakta bulunmaktadır. Doğal güzellikleri, birbirinden güzel plajları, çeşitli otelleri, gece hayatı, tarihi mekanları ve sahilleri ile büyüleyici bir güzelliğe sahip Çeşme her yıl binlerce yerli ve yabancı turist almaktadır. Başta da belirtmiş olduğumuz gibi eğlence sektörünün rehber sitesi meyhaneler.


Izmir gece kulüpleri 2018

Ne yazık ki nerede tüm gece kulüpleri odaklı şehrin belirli bir alan olduğunu, Ama kulüpleri ve barlar kadar orada burada dağınık metropolis yer alır: Git ve akşam önceden planlamak nerede olduğunu bilmek. Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş semtlerinde atıyor. Sitede yayınladığımı yazılarda, İstanbul’un gece hayatını birkaç parçaya bölmeyi uygun gördük. Gece Hayatı ve Mekanlar. Etiler gece kulüplerinin tercih edilmesinde önemli bir etken olarak öne çıkıyor.


Etiler semtinde faaliyet gösteren mekânlar arasında bulunan gece. Klo, cana yakın personeli ve ilginç ambiyansıyla sana Berlin gece hayatı içinde alternatif bir seçenek sunuyor. Elektronik müziğin ön planda olduğu Berlin gece kulüpleri yerine burada daha yerel müzikler dinleyebilir ve sevimli bir korku tüneli gibi tasarlanmış barda keyifli vakit geçirebilirsin.


Bodrum’un en ünlü gece kulüpleri. Bu konuda uzun yıllardır İzmir taverna ve gece kulüpleri için büyük hizmetler sunan Yücel menajerlik ajansı, sektörde uzman ve deneyimli bayanlar bulmaktadır. Binlerce İzmirli, ünlü sanatçıyı dinlemek için Tarihi Havagazı Fabrikası’nda buluştu. O yüzden Lviv gece hayatında dikkatli olmakta fayda var.


Bilindik, popüler ve ziyaretçiler tarafından tam not almış mekanları tercih etmeni tavsiye ediyoruz. Ukrayna gece hayatının başkenti olara anılan Lviv, geceleri de gündüzleri de sürprizlerle dolu bir şehir. Fakat bu partiler klasik bar partileri olacaktır. Bu bölgede iyi bir gece kulübü bulmak zor olsa da, turist kalabalığı hoşunuza gidecektir.


Not : Paris’te, birbirinden farklı bar ve gece kulüpleri vardır. Gay ve Lez barların epey fazla olduğunu da unutmayın. Bu yüzden, bar ve gece kulübü seçimi yaparken dikkatli olun. Yoksa daha sonra hayal kırıklığına.


GECE HAYATI TÜRKİYE DENİZLİ GECE HAYATI KULÜPLER. Türkiye’nin turizm başkenti Antalya yılbaşı programları için hazırlıklarına devam ediyor. Antalya’da oteller, gece kulüpleri, canlı müzik mekanları ve restoranlar yılbaşı galası için birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Türkiye’de Bakanlık ve Belediye belgeli tesislerde 1milyon geceleme yaşanırken bunun yüzde 44’ü Antalya’da gerçekleşti. Bir sürü ergenin yol ortasına taşarak eğlendiği, saçma sapan bir yer.


Izmir gece kulüpleri 2018

Rodos’un barlar sokağını hiç sevmedik. Barlar sokağının sonuna kadar gittikten ve ne var ne yok baktıktan sonra, buranın en övülen mekanlarından Colarodo‘yu denemeye karar verdik. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar