15 Aralık 2017 Cuma

Ankara diyarbakır otobüs

Ankara diyarbakır otobüs

Sehir içi ulaşım için kullan at Ankarakartlar kullanılabilir ve otobüs, ankaray, metro ve teleferikte kullanabilirsiniz. Uçakların inişinden sonra şehir merkezine giden. Bu yolculuk arabayla tahminen saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 6Km olan yolculuğu yaklaşık olarak saat dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 55.


Ankara diyarbakır otobüs

Lt, benzinli bir araç ise 80. Diyarbakır otobüs seferleri. Ekonomik Ve Güvenli Yolculuk. Komisyonsuz ucuz otobüs bileti satın alın. Beştepeler Mahallesi AŞTİ Ankaray Geçidi Yenimahalle - Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Çankaya - Doğanbey Mahallesi Hipodrum Caddesi.


Bu mesafe aracınızla tahmini olarak saat dakika sürecektir. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 441. Lt benzin tüketeceksiniz.


Yöresel yemeklerin tadına bakmak, Güneydoğu Anadolu insanının sıcakkanlılığı ve tarihi kokan kaldırımlarda kaybolmak için geç değil. Hızlı ve güvenilir şekilde otobüs biletinizi satın alın. Tüm otobüs firmaları biletleri tek ekranda.


Kuzeydoğudan Yalova, doğudan Orhangazi, güneydoğudan Gemlik, güneybatı ve kuzeyden deniz ile. Basında AŞTİ AŞTİ ile ilgili gorsel ve yazılı medyada çıkan haber ve içerikler için tıklayınız. Kutusu AŞTİ hizmetleri hakkında şikayet ve önerileriniz için tıklayınız. Nisan günü biletimi internetten kredi kartı ile aldım.


Kart Çeşitleri Kart Başvurusu Ücret ve Tarifeler Dolum ve Satış Yerleri Bakiye Yükleme ve Sorgulama Kayıp Kart Sorgulama. Otobüs Kiralama Psiko-Teknik Ödemesi. ANKARA TOKAT OTOBÜS BİLETİ.


Ortalama seyahat süresi 7sa 30dk dir. Ankara’ya başkent olmasının ve her ile yakın konumda bulunmasının da verdiği avantaj sayesinde birçok otobüs firması bulunmaktadır. Adresinden Online Alabilirsiniz Y. CepBus, otobüs ile seyehat eden milyonlarca kişinin rahatının ve rahatlığını düşünür, ülkemizde ve dünya da var olan otobüs seyehati algısını değiştiren ve yeni bir soluk getiren, Türkiye’nin en büyük online otobüs biletleme platformu olarak en geniş bilet seçeneği, üstün müşteri hizmetleri, en düşük fiyat avantajları ve eşsiz faydalar sağlar. Pamukkale Turizm Eskişehir Şubeleri Telefon. Batman Ağrı otobüs seferlerini gerçekleştiren seyahat işletmelerinin yer aldığı görsel aşağıda paylaşılmıştır.


Belediye hizmetlerinin detayları, güncel haberler ve çeşitli konularda bilgi edinme bölümleri bulunuyor. Aramış olduğunuz otobüs seferleri listelenecektir. Ankara Otogar Numarasını mı Arıyorsunuz ? Kamil Koç Denizli Şubeleri. No:10 B, Ankara: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma saatleri ve kullanıcı yorumları Yandex.


Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Yaklaşık olarak saat sürmektedir. Hizlibilet güvencesi ile komisyonsuz biletini al. Güncel otobüs saatleri ve otobüs güzergahlarının yanı sıra, şehir rehberini kullanarak bu şehirlerdeki yerler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


Marcpolo Gmarco otobüs ile antalya ankara arası sefer ile karşınızdayım. Bus Simulator : Ultimate. Hava - Yol - Trafik - Mesafe Hesaplama Hava Durumu Yol Durumu Mesafe Hesapla. Sitemiz Alt Yapısını Kullanmaktadır.


Obilet, Mastercard tarafından Avrupa’nın En İyi Seyahat Uygulaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar