24 Kasım 2016 Perşembe

Sandisk çift taraflı usb 64 gb

GB ila 2GB ARASI DEĞİŞEN KAPASİTELER. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Usb Flash Bellek fiyatı Bilgisayar kategorisinde. GB Desteklenen İşletim Sistemleri:.


OGT özellikli, çift giriş seçenekli USB bellek modellerinin tercih edilmesi gerekmektedir. GB – 2GB arası farklı kapasiteleri olan USB Flash Bellek modelleri içinden seçiminizi yaparken ihtiyaç duyduğunuz veri yedekleme miktarı önem taşır. Dosyaları en kolay şekilde paylaşma, koruma ve depolama işlemine sahiptir.


Farklı veri depolama kapasitelerine sahip USB flash bellek çeşitleri arasında sayabileceğimiz ürünleri sırasıyla örneklemek gerekirse: TB USB bellek, TB USB flash bellek, GB USB bellek, GB USB bellek gibi en yüksek kapasitelerde USB bellekler bulunmaktadır. Cihazı USB girişinden çıkartınız. USB belleklerin, bir yanında akıllı telefon ve benzeri cihazlar için USB Type-C girişi bulunurken, diğer yanında ise daha büyük bilgisayarlarda bulunan USB Type-A. Birçok işletim sistemiyle uyum içerisinde çalışan flash bellek çeşitleri, farklı kapasite özellikleri ile kullanıcılarının isteklerine yanıt verir. Piyasada 2MB ile 2TB aralığında veri depolama kapasitesine sahip USB bellekler bulunmasına rağmen, en çok tercih edilen kapasite aralığı GB ile 1GB aralığındadır.


GB kapasitenin altındaki USB bellekler başkalarıyla veri paylaşma amaçlı, sunum, ödev teslimi gibi gerekler için okul, ofis ortamlarında. Gold Flash Bellek en ucuz fiyat ve taksit kampanyaları avantajı ile satın alabilirsiniz. SDDD3-064G-G46GW yorumları ve özellikleri, KAPASİTE: GB , ARAYÜZ: USB 3. Dışarıda gblığı tlyken ben gblığına aynı parayı verdim. SanDisk Dual USB Drive 3. Micro usb Uyumlu Çift Taraflı Cep Telef.


Sandiks çift taraflı siyah USB. USB telefona takıp dakika bakınca bozuldu. Servis noktası bağlamında sıkıntı olmuyor. Değişim ya da para iadesi oluyor ama gelen de aynı oluyor.


Sandisk çift taraflı usb 64 gb

Yani bir tarafı akıllı telefon ve benzeri cihazlara takılabilen USB Type-C barındırırken, bir diğer tarafı ise norman USB Type-A bağlantısına sahip. Hi-Level 64GB Flash Bellek Fiyatları ve Hi-Level 64GB Flash Bellek Modelleri En Uygun Cimri. En Ucuz Flash Bellekler fiyatlarını karşılaştır. STOK ADEDİ: İndirimli.


SANDISK 64GB USB Dual Drive M3. Bütün telefonlar micro usb. Online kırtasiyede güvenli alışveriş. GB, GB, GB ve 1GB şeklinde kapasite grupların ayrılan cihazlar, USB 3. USB Adaptör Kartlar Ethernet Kartı Modem XDSL Kablolu Modem XDSL Kablosuz Modem Router Router (Kablolu) Router (Kablosuz) Router Modülleri.


Sandisk çift taraflı usb 64 gb

USB Bellek - SDDD3-032G-G46. You have no items in your shopping cart. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Sepetim ürün - 00TL. Genelde hem mobil hem masaüstü cihazlarla kullanılabilen çift taraflı flash belleklerin Android cihazları için geliştirildiğini görüyoruz.


Alışveriş sepetiniz boş! Kapasite : GB Renk : Siyah Bağlantı : USB 3. Baskıya Uygunluk : Evet Tipi : Çift taraflı. Cruzer Blade USB flash sürücüsü, cebinize veya bilgisayar çantanıza kolayca sokulabilecek kompakt tasarıma sahiptir. SANDİSK IMAGEMATE ALL İN ONE USB 3. Stokta Yok indirim Segate Harici Harddisk 1TB USB 3. Maskeleme Ve Çift Taraflı Bantlar Streç Filmleri Koli Bant Makinaları.


USB Pendrive U Disk MicroUSB. Kalem Sürücü Ultra Flair PENDRIVE CZ73. Biz tüm sipariş AliExpress Standart nakliye kullanın 2. I tam iadesi veya yeniden olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar