8 Kasım 2016 Salı

Demetevler havacılar sitesi satılık daire

Bu ilan yayından kaldırılmıştır. Aşağıda benzer ilanları bulabilirsiniz. Yenimahalle Demetevler Mahallesi konumunda hayalindeki satılık daire burada!


Varlık satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 33. DEMETEVLERDE SATILIK DAİRE. Demetevler’in göbeğinde, Havacılar Sitesi’nin arkasında, pazara yakın,Podyunm ve Bauhaus’ a 8m, Metro’ya 5m mesafede apartman dairesi. Kullanıcılar tarafından ilan sitesine. Satılık Daire İlanı Arama.


Kartal Havacılarda Krediye Uygun. Caddede havacılar sitesi yakını katlı 8. Tekin yıl önce - Villa. Lİ Bomonti’de yeni binada 400. BODRUM Konacık’ta m² yeni daire sahibinden satılıktır. YATIRIMCILARA sahibinden Buca Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü yanında 7TL kiracısı hazır satılık lüks stüdyo daire.


YDA West Avenue detay sayfasında, projenin lokasyonu, teslim tarihi, fiyat ve metrekare aralıkları, kat ve daire tipleri, projenin sosyal donatıları, vaziyet planı, projeye ait iç ve dış mekan resimleri, projenin tanıtım ve reklam videoları, projenin bulunduğu il ve ilçe ile ilgili yatırım analizleri, projenin bulunduğu bölgedeki hastane, okul ve alışveriş merkezleri gibi. Wings Ankara detay sayfasında, projenin lokasyonu, teslim tarihi, fiyat ve metrekare aralıkları, kat ve daire tipleri, projenin sosyal donatıları, vaziyet planı, projeye ait iç ve dış mekan resimleri, projenin tanıtım ve reklam videoları, projenin bulunduğu il ve ilçe ile ilgili yatırım analizleri, projenin bulunduğu bölgedeki hastane, okul ve alışveriş merkezleri gibi. ASLİYE CEZA HAKİMLİĞİNDEN Kaçakçılığa teşebbüs suçundan sanık Kaman ilçesi Gaffar Mah. Koçaşve Akyol Subay Olayfndan tutuklanmadan kurtuldular. Harp Daire­si başkanıolacaktı.


Durum araştırılmış ancak araç sahiplerinin şüphelenilecek kişiler olmadığına karar verilmişti!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar