21 Kasım 2016 Pazartesi

Mikro v16 yenilikler

Mikro VMüşavir programı entegrasyonu eklendi. Gider ve satış raporlarının kategoriye göre oluşması sağlandı. Tevkifatlı e-fatura gönderirken tevkifat kodu seçeneği eklendi.


Serbest meslek makbuzuna ödeme vadesi alanın eklenmesi ve raporlarda gözükmesi sağlandı. Mikro Yazılım duyurular sayfasını takip edip güncel duyuruları bulabilir, en son güncellemelere ulaşabilirsiniz. Kampanyalar Blog Ürünler ve Hizmetler E-Dönüşüm MikroX. Tarihli 08a Sürüm Güncelleme Yenilikler Tablosu.


Mikro Yazılım, şirketlerin, işlerini en üst düzeyde yönetecek ve verimli büyümelerini sağlayacak nitelikte yazılımlar geliştirir. Güncel sürüme ilişkin detaylı bilgi ve indirme bağlantılarının yer aldığı dokümana ise buraya tıklayarak veya aşağıdaki linkte yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz. Katlı Çukurova Binasını görüyor olacaksınız. Mikro viçin cari bilgilerini büyük harf işlme ayarı eklendi.


Mikro viçin cari bilgilerini büyük harf işlme ayarı eklendi. Nebim vsiparişlerde SuppressItemDiscount alanının gönderimi için ayar eklendi. Akınsoft tüm fiyatalr için fiyat formul alanı eklendi. Merhaba arkadaşlar MIKRO üzerinde çalışma yapılması için güncel program dosyaları gerekmektedir. Proit Bilişim Teknolojileri Ve Sistem Çözümleri Dan.


Yenilikler Ağınızı güvenlik tehditlerine karşı kolayca güvende tutabiliyorsunuz. Blu-ray, iPod ve ağ depolama aygıtlarını verimli kullanabiliyorsunuz. Kayıt defterinizi (Registry) düzenleyerek performans artırabiliyorsunuz.


Firefox için Phishing (yemleme) koruması. Sektörel yenilikler, güncel haberler, keyifli sohbetler ve çok daha fazlası yenilenen yüzü ile bir tık! The NEXPRESS ZX Digital Production Color Presses include System software v, which provides a robust set of new tools that control image quality and maintain productivity by optimizing costs and.


Search the history of over 3billion web pages on the Internet. Jody Jazz Power Ring Gold Alto Saksafon Metal Ağızlık İçin Bilezik MA-en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Scribd es red social de lectura y publicación más importante del mundo.


Toplumsal gelişmeler, bilgi toplumundaki yenilikler ve eğilimler ilişkisel sosyal ağların gelişmesini sağlamıştır. Ayrıca, içinde bulunduğumuz bu dönemde kariyer gelişimi açısından da önemli değişimler yaşanmaktadır. Forumalmanya gurbeti unutturan site, büyümenin adresi. Fizikçiler Kuantum Mekaniği ve Felsefe Açısından Zamanın Yapısını Araştırıyor. Toyota GT Fiyatı ve Teknik Özellikleri.


Nm tork üretmesine rağmen sadece 7. Frederick County Virginia.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar