7 Kasım 2016 Pazartesi

Istanbul muhtar adayları

YILI TÜRKİYE MUHTAR ADAYLARI FEDERASYONU. STANBUL ÜMRANİYE muhtar adayları. Yerel seçimlerde belediye başkanlığı kadar muhtarlık için de kıyasıya bir yarış var. BirGün’e konuşan İstanbul’daki halkçı muhtar adayları, muhtarlık demokrasinin.


Kadıköy bölgesindeki muhtar adaylarını muhtar listesi ile tanıyın. Osmaniye Mahallesi muhtar adayı Damla Akman, yaşında, sağlıkçı. Damla Akman, şunları söylüyor: “Çiçeği, böceği, tüm canlıları koruyup kollayacak, sorunları çözecek bir muhtar olmak istiyorum. Köşklü Çeşme Mahallesinden muhtar adayı olan, yıl gibi bir süreyle esnaflık yapan Beysefa Öğüt temiz ve sağlıklı bir çevre için aday olduğunu kardeşlik ve dayanışmanın egemen olduğu. TELE Haber Merkezi – Ayşegül Başar Seçimlere sayılı günler kala, yerel yönetimlerin başka bir odağı olan muhtar adaylarına mikrofonu uzattık.


Mart yerel seçimleri, herhalde tarihimizin en tuhaf seçimlerinden biri olacak. Seçim yokmuş gibi davranılamıyor, varlığı bir umut ve anlam duygusu uyandıramıyor. Sıralamayı alfabetik olarak hazırladık.


Istanbul muhtar adayları

TE GÖKTÜRK MAHALLESİ MUHTAR ADAYLARI VE AZALARI. Bakırköy’ün kadın muhtar adayları ile yaptığımız keyifli sohbetten sonra bu kez İstanbul Anadolu yakası adayları ile görüştük. Kadın adayların anlattıkları hem mahallelerdeki sorunlara dair detaylı bir öngörü sunuyor hem de insanların değişime, yeniliğe ve yaşadıkları alanlarda söz sahibi olmaya karşı büyük.


Hastaneye kaldırılan bıçaklanan şahsın yakınları silahla ateş açtı. Silahlı kişiye Polis müdahale ederek gözaltına aldı. Sağlık ekipleri yaralı kişiyi İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırırken polisler ise okulun etrafını ablukaya aldı. Esenyurt’ta Güzelyurt Ali Çelebi Ortaokulu’nda da muhtar adayları arasındaki kavga çıktı. Kavgaya polis müdahale etti.


Birbirine giren iki gruptan kişi gözaltına alındı. Kayabaşı mahallesi ve Kayaşehir muhtar adaylarının tanıtımı için aday adayları hakkında bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayınız. Toplantıda konuşan Bakan Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgalarına dikkat çekerek, Seçim dönemi başladı şu ana kadar olay meydana. UEFA Süper Kupa maçında Chelsea, Liverpool önünde ilk yarıyı 1-üstün bitirdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısında Sadio Mane ile golü bulan Liverpool skoru. Belçika her zaman yüzü gülen adamı kaybetti. Bu web sitesinden mahalleniz hakkında bilgiler, tarihçesi, haberleriniz, duyurularınız, fotoğraf galerisi, videolar, muhtar hakkında bilgiler, geçmiş muhtarlarımız gibi birçok sayfadan mevcut. Muhtarlarımıza Tanıtım Web Sitesi.


Göktürk Mahallesinde öne çıkan sorunlar - Yeterli sayıda okul olmayışı. Esenevler mahallemizde ikamet etmekteyim. Uzun yıllar Avukatlık bürosunda yöneticilik yaptım.


Doğup büyüdüğü, ilkokul, ortaokul, lise eğitimini tamamladığı. Can Arıcı, en yaşlı muhtar adayı yaşındaki Refet Üstün ile bir araya geldi. Nişantaşı Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulunda burslu okuyan birinci sınıf öğrencisi yaşındaki Şafak Can Arıcı, genç yaşıyla muhtar adayları arasında.


Istanbul muhtar adayları

Ataşehir’de belediye başkanı olduğunu belirten İlgezdi, “Benim şahsi adayım yok, Ataşehir’deki bütün muhtar ve aza adayları benim adayımdır. Herkes bunu böyle bilsin. Bakanı Süleyman Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgaları yaşandığını vurgulayarak, Seçim dönemi başladı şu ana kadar olay meydana geldi bunun 35.


Adıyaman merkeze bağlı Sarıharman köyünde seçimi kaybeden muhtar adayları arasında çıkan kavgada kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda jandarma özel harekat timi sevk edildi. Diyarbakır’da, muhtar adayları arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada kişi yaralandı.


Istanbul muhtar adayları

Herzaman arkandayız değil Senin yanındayım seninle beraberim. Kadıköy ve Esenyurt ilçelerinde muhtar adayları ve yakınları arasında kavga çıktı. Bakırköy ilçesinde üç mahalleden kadın muhtar adayları Didem Koryürek Armutlu, Şakire Şeyda Ataş ve Hülya Özdemir ile yerel seçim öncesi mahallelerini, halkın ve özellikle kadınların sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini konuştuk.


Röportaj serisini takip ederek adayları yakından tanıyabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar