21 Kasım 2016 Pazartesi

Doğruluk dürüstlük pano çalışması

Doğruluk dürüstlük pano çalışması

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Word Excel Doc xls İndir, 2. Etkinliği Dosyası Şablonu. Ortak Paylaşım kategorisinin Yönetici Çalışmaları alt kategorisine eklendi. Afiş ve resimler internnetten derlenmiştir.


Dosyada resim , karükatür , afiş tanede bülten çalışması vardır. Görseller ise kendi hazırladığım dokümanlara aittir. Hem eğlendiler hem de pano hazırlamayı öğrendiler.


Hatice öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz. Pano oluşturmak için öğrencilerle merhamet ile ilgili resim çalışması ve boyama çalışması yapıldı. Dürüstlük Değeri Pano Dürüstlük Değeri Veli Mektubu. Bitlis Ahlat Yatılı Bölge Ortaokulu,. Değer ile ilgili rapor idareye teslim edildi.


Doğruluk dürüstlük pano çalışması

Milli birlik ve beraberlik ile ilgili sunu izletildi. Ahlaki, kültürel, ruhsal, toplumsal ve bireysel alana ilişkin uygun duyarlılık geliştirmeyi ve bunları içselleştirmeyi içerir. Toplumsal ve insani değerler insan yaşamının en önemli yanını oluşturur.


Sevgi, cesaret, dostluk, yardımlaşma, temizlik, saygı, doğruluk, nezaket ve benzerleri önem verilen toplumsal değerlerdir. Pano parçadan bütüne ilkesine göre tasarlanmıştır. Parça parça tasarlanmış olup parçadan oluşmuştur. Hazırlanan pano yatay şekilde tasarlanmış olup Adet Asayfasından oluşmaktadır.


Her Parça AKağıt (2mm x 2mm) ölçülerindedir. Yiğitlik, doğruluk, dürüstlük, bilgi sahibi olmak, güvenilir olmak, onurlu olmak, kararlılık, tutarlılık, cesaret, ölçülü ve dengeli olmak, kendini bilmek gibi toplum tarafından kabul edilen doğru, güzel, iyi davranış kalıplarının benimsenmesi ve ona uygun davranılmasıdır. Erdem ile alakalı pano çalışması. Konu ile ilgili pano çalışması.


Dosya ve dokümanlar için aşağıdan seçiminizi yapıp indirebilirsiniz. D şubemiz değerler eğitiminde doğruluk ve dürüstlük değerini pano çalışması yaparak sergilediler, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Değerler ile ilgili dönütler toplanır ve değerlendirilir. Tüm evrak ve belgeler toplanarak arşivlenir.


Okul köşeleri hazırlanır. Anlatım, soru-cevap, grup çalışması, tartışma, araştırma, uygulama yapma vb. Programın uygulanmasında gerektiğinde iş piyasasının eğitim olanaklarından. Pano çeşitleri, kanal ve malzeme tespit. Cepten tabletten her cihazdan kolay erişim imkanı bulunmaktadır.


DEĞERLER (KARAKTER) EĞİTİMİ. Temel islami,ahlaki ve beşeri değerleri kazandırarak kişisel,sosyal,akademik bilgi ve becerilerini davranışa dönüştürmüş nesiller yetiştirmektir. Başkalarına maddi yardımda bulunmak konulu bir pano hazırlayınız.


Emaneti Korumak konulu bir pano hazırlayınız. Adaletli olmakla ilgili ayet ve hadislerin olduğu bir pano çalışması hazırlayınız. Söz” ile “sihir” başlangıçta aynı şeylerdi. Kelimelerin sihirli güçleri vardır.


Emeği geçen öğrencilerimiz, 9R sınıfı öğrencilerinden AYCAN KALKAN, AHMET OĞUZ KAFADAR, GİZEM SAYIN, ZEHRA TANKİŞİ, MEHMET ALİ ADIYAMAN, ZEHRA YİĞİT VE ECE NUR MERCAN. En güzel örneğim Güvenilir Peygamberim. Kurban Bayramı Pano Çalışması. Grup Çalışması, Hediyeleşme, Dayanışma, Empati).


Doğruluk iyiliğe götürür’. DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK ( Birey,Anne-baba,Kardeş,Paylaşma,Toplum) Yıl boyu yapılan çalışmaların değerlendirmesi. AMAÇ: Öğrencilerin dikkatini doğruluk, dürüstlük, sevgi, saygı kavramlarına çekebilmek.


Evlere sevgi, saygı, doğruluk, dürüstlük, hoşgörü, güven adları verildi. Bir milletin ıslahı kötülerin imhasıyla değil, yeni neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar