10 Kasım 2016 Perşembe

Ege denizi derinlik haritası

Deniz Seyir Haritaları (Nautical Charts) Burada denizcilikte seyir amaçlı kullanılan haritalardan Türkiye denizlerine ait bazı örnekler vereceğiz. Fakat bir kere üretilen harita o şekilde kalmaz, haritanın kapsadığı bölgede bir değişiklik. Kıyılarımıza Ait Derinlik Haritası (EGE BÖLGESİ) Konu,. Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.


Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıtolmalısınız. Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Dünyanın dibi olarak bilinen, Büyük Okyanus’ta Mariana Adalarının yakınında yapılan ölçümlerde 11. Harita üzerindeki Kırmızı ikonu tutup sürükleyerek, gelinen yerin adresini görebilirsiniz.


Varsa sokak görünümü de bu alanda gösterilecektir. Yağışlar genellikle kış aylarında toplanmıştır. Akdeniz Kıyıları Derinlik Harita Müzayedesi. Acaba sırt com başları neresidir? Bulunduğum merada ani yükselen tepeler varmıdır?


Dip yapısı hakkında bilgi varmı? Gelibolu yarımadası kıyıları etrafında ise self alanları yoktur, derinlikler aniden 5metreyi bulabilmektedir. Saros Körfezi, Ege’nin en tuzlu kesimini oluşturmaktadır. Ege Bölgesi derinlik haritası için Gayet güzel bir çalışma,ellerinize sağlık.


Bodrum Bağla ve Akyarlar bölgesini de yayınlarsınız. Marmara denizi-sadece Gemlik Armutlu arası derinlik haritasını istiyorum. Boğazı ile Marmara Denizi’ne bağlantısı vardır. Bu haritalarda: girilmesi yasak bölgeler, demirlemenin yasak olduğu yerler, deniz derinlikleri, gemi trafiği düzenlemeleri, kıyı şeridindeki ya da açıktaki tehlikeli kayalıklar, fenerler, varsa özel notlar vs birçok bilgi var. Planladığınız etkinliklerinizde daha güvenli, daha konforlu.


Marmara Adasında bol miktarda mermer bulunması yüzünden adaya ve denize, Yunanca mermer anlamına gelen Marmaros denmiştir. Bu program normalde karayolu için geçerli olan haritaları barındırmakta. Bu programla yine Garminin yayınlamış olduğu Çeşitli denizler için olan haritaları indirip program ile kombine edebilirsiniz. Ben Ege ve Marmara Haritasını indirdim ve deneme şansına sahip oldum Derinlik,marinalar, yasaklı bölgeler vs herşey mevcut. Bir deniz haritası bir limanın büyük ölçekli bir planını veya Ege gibi bir denizin tamamını gösterebilir.


Izmir Körfezi Ege bölgesinde yer almakta olup, İzmir iline bağlıdır. Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı tarafından üretilmektedir. Deniz haritaları, seyir haritaları ve yat haritaları olarak iki şekilde üretilmektedir. Geçmişle gelecek arasında bir köprü kurmak isteyen tüm koleksiyonerlerin buluştuğu yerdeyiz, bekleriz.


Ege denizi derinlik haritası

MarineTraffic Live Ships Map. Discover information and vessel positions for vessels around the world. Search for popular ships globally. Find locations of ports and ships using the near Real Time ships map.


View vessel details and ship photos. Arkadaşlar çeşitli isimlerde haritalar ve kurulumları dolaşıyor. BUnu kurup kullanan var mı? Bir eyrden edindiğim harita bilgilerini.


Ege denizi derinlik haritası

Ege denizine ait batimetrik (derinlik) haritası incelendiğinde kuzeyden güneye bir “S” çizen bariz derinlik hattının Ege deniz alanını doğal olarak ikiye bölmektedir. Kıta sahanlığı için doğal oluşumların bilimsel verisini sunan bu hattın doğusunda kalan Ege adaları, zaten. Depreşim Dalgasi (Tsunami) 1. Ege Denizi’nin Batimetrik haritası:.


Nautical charts for cruising, fishing, sailing, diving and all your activities on the water. Get the same detailed marine and lake charts and advanced features as on the best GPS plotters. TRY FOR FREE: Download and get a 2-week trial for all our charts and features.


SUBSCRIBE FOR YEAR: Choose your favorite areas and subscribe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar