18 Kasım 2016 Cuma

Ankara belediye başkanı akp

Ankara belediye başkanı akp

Parti yönetiminin ikna etmeye çalıştığı Yılmaz, telefonlarını kapattı. Büyük Çamlıdere Festivali” renkli görüntülere sahne olurken, Aluçdağı Milli Parkı’nda. Afyon Sandıklı’da doğdu.


CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe sekreterliği yaptı. SHP döneminde üç dönem kurultay üyeliğinde bulundu. AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi. Yavaş, bu sürede belediye memurlarının tazminat haklarından belediye kaynaklarında tasarrufa. Sayın Cumhurbaşkanı ile de görüştüm.


Bir aksilik yaşanmaması durumunda adayın kim olacağı netlik kazandı. Yerel Seçimlerinde adaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Mart yerel seçimlerinde, sandıktan yüzde 72’lik bir rekor oyla çıkarak belediye başkanı seçilen AKP’li Ayhan Yılmaz görevinden istifa etti. Gerçekten sağlık sorunu mu, yoksa başka alicengiz oyunları mı var? ANKARA ADAYI: MUSTAFA TUNA.


En sonunda Hakkı bilen birisi geldi. Yavaş, 1günlük belediye başkanlığı süresince belediye memurlarının tazminat haklarından. Evli ve çocuk babası olan Ayhan Yılmaz iyi derecede Arapça bilmektedir. Yılmaz, Mart yerel seçimini yüzde 72’lik oy oranıyla kazanmıştı. Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, Yılmaz yakın çevresine seçimden önce “Aday olmak istemiyorum.


Ancak büyükşehir kaybedilirse suçu. Yılmaz, Baş gösteren sağlık problemleri nedeniyle istifa ettim dedi. Bulut, mermilerin sağ bacağına isabet etmesiyle yaralandı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri.


Ankara belediye başkanı akp

Peki, Mustafa Tuna kimdir? Tam bir ay önce yapılan Mart seçimlerinde, sandıktan yüzde 72’lik bir rekor oyla çıkarak belediye başkanı seçilen AKP’li Ayhan Yılmaz görevinden istifa etti. Haberin Kürtçesi için tıklayın.


Ankete katılanların yüzde 16. AKP’de oran yüzde kalıyor. Sekmen’in yeğeni İbrahim Sekmen,daire başkanlığı görevinin yanı sıra belediyenin şirketlerinden birinde başkanvekili olarak da görev yapıyor Mart. Melih Gökçek’in yeniden aday gösterildiğini açıkladı. Belediyeler Kanunu’nun 37.


Ankara belediye başkanı akp

AKP ve MHP yönetime el koymak istedi. AKP Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, Ankara Büyükşehir Başkanı Adayı oldu. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında üç büyük ilin belediye başkan adaylarını açıklamasından önce İzmir ve Ankara adayları yanlışlıkla ekrana yansıdı. Gökçek Twitter’dan yaptığı paylaşımında, ”Bi̇r müsi̇̇bet bi̇n nasi̇hattan evladır” diyerek AKP’ye göndermelerde bulundu.


Göreve başladığı gün, gönül ve sosyal belediyeciliği esas aldıklarını anlatan Beyoğlu, “Göreve geldiğimizden beri haftanın her günü halkımızla iç içeyiz. Eskişehir – Harun Karacan ( Eskişehir Ticaret Odası Başkanı ) Kayseri – Mehmet Özhaseki. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugünkü Meclis toplantısında büyükşehir ve il belediye başkan adayını açıkladı. Altınok, iş insanı Cengiz Peker’in nikah ve düğün salonları işletmesinde bazı hizmetlerin kendi istediği isme. Ankara nefesini tuttu yerel seçimlere kilitlendi.


Yavaş bu kısa sürede bazı önemli adımlar attı. BBC, Mansur Yavaş’ın göreve başladığı günden bu yana neler yaptığını derledi. Erdoğan’ın metal yorgunu gerekçesiyle istifasını istediği İBB eski Başkanı Topbaş ve Ankara eski Büyükşehir. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Tramway Cafe’de gerçekleştirilen programda belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.


AKP İstanbul adayı belli oldu mu? Kesinleşen AKP belediye başkanı adayları açıklandı mı? AKP tarafından gösterilecek belediye başkanı adayları belli oldu mu?


Bu da bir şehrin güvenilir idarecisi olmak, halkına hizmet ederken Hakk’a, Hakk’a.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar