15 Kasım 2016 Salı

Samsun evlilik fuarı

EV’leniyoruz Fuarı, stant açan firmaları ve ziyaretçileri memnun etti. Yılımıza girmiş bulunuyoruz. Amisos Organizasyon her geçen yıl kendini yeniliyor, büyümeye devam ediyor ve zamanın. SAYFA SAMSUN İHALELER BİLİM VE TEKNOLOJ. Kanal Görüntüleme Robot Sistemleri.


Samsun evlilik fuarı

Birbirinden güzel koleksiyonların yer aldığı, yeni trend gelinliklerin görücüye çıkacağı fuarımızda ziyaretçilerimiz. Fuar kapsamında düğün planlayan gençlere özel indirimler de yer alıyor. Kocaeli Ticaret Odası tarafından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen. Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinden toplam 40.


Ev’leniyoruz Fuarı’na akın etti. Görkemli Sahne Şovları ve Muhteşem Etkinlikler. Evlilik Hazırlıkları, Konut. If wedding gelinlik fuarı, damatlık fuarı, wedding, gelin, damat,. MEDICANA’DA YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DÜZENLENDİ.


Bakan Mevlüt Çavuşoğlun’dan Başkan Mustafa Demir’e övgü. Bölge genelinden fuarı ziyaret etmeye gelen, evlilik hazırlıkları süreçleriyle ilgili ihtiyaçlarını fuardan karşılayan binlerce çift ve eşyalarını yenileyecekler, stant açan firmaların önemli satışlar gerçekleştirmelerini sağladı. Evleniyoruz fuarı açılıyor! Hayati Akbaş, İnsanlar evlenirken artık sadece ev, eşya hazırlıkları değil kendileri ile ilgili bazı değişiklikler istiyorlar.


Defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşecek. Vatandaşların ilgi gösterdiği fuarda gelinlik ve altın takılar ziyaretçilerin beğenisini topladı. Büyükşehir Belediyesi ile fuar.


Samsun evlilik fuarı

Bölge ekonomisine hareketlilik getirecek bu fuarda katılımcı firmalar önemli iş bağlantıları gerçekleştirecek, ürün ve hizmetlerini on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı bulacaktır. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek fuarda, evlilik hazırlığındaki çiftlerin ihtiyaç duydukları tüm ürün ve hizmetler bir arada bulunacak. Fuarda, evlenecek çiftlerin, aylarca süren evlilik hazırlığı süresini kısaltmayı ve kendi. Samsun’da düzenlenen “3.


Fuar iç tüketimi tetikleyerek bölge ekonomisine canlılık getirecek. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A. Ocak şubat tarihleri arasında ücretsiz ziyaretçilerini ağırlayacak olan EVleniyoruz fuarı ilk günden büyük ilg. Sosyal Medyada Bizi Takip Edin. Diğer Organizatör Fuarı 23.


Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm. Türkiye’nin perdede moda devi “Brillant”ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek fuarın açılışında dans sanatçıları “Sevgi ve Tolerans” temalı bir şov sergileyecek. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Aynı zamanda fuar süresince pek çok etkinlik düzenlendi.


Geçen seneye göre çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Cumartesi daha kalabalık olacak ve benim bütün müşterilerim fuara geldi. DEV fuarı bunlardan bazıları. Ama yine de KOTO yönetiminin artık “hoş geldin, beş gittin” faslını bir kenara bırakıp ağırlığını hissettirmesi lazım.


Samsun evlilik fuarı

Yeşilyurt AVM’de Okula Dönüş Etkinliği. Piazza AVM Bayram Öncesinde Kapanış Saatini Uzattı. Otoshow Fuarı Kapılarını Açıyor.


Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A. Gelinlikten davetiyeye, pastadan düğün mekanına, damatlıktan düğün fotoğrafçılığına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar