23 Kasım 2016 Çarşamba

Çanakkale karacaören satılık tarla

Çanakkale karacaören satılık tarla

Merkez Karacaören köyünde bulunan ilandan size en uygun satılık tarla ilanları Emlakjet’te! Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile 7TL arasında değişmektedir. Hürriyet Emlak, size Çanakkale ilinde, Merkez ilçesinde, aradığınız satılık arsa ilan seçeneklerini sunar. Merkez satılık arsa fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce Çanakkale satılık arsa ilanı arasından size en uygun satılık arsa ilanını bulabilirsiniz.


Arazinin konumu Çanakkale merkez ile Karacaören köyü arasında, tepelekönü boğaz manzaralı, denize uzaklığı 4metre, Çanakkale merkeze uzaklığı ise kuş uçuşu km dir. Kim alır, niye alır, alıp ne yapar gibi soruların cevaplarını düşünmeden bir hayal peşinde başlıyor koşturmaya. Herkes her yeri her istediği fiyattan satabileceğine inanıp uğraşıyor. OSMANİYE_DÜZİÇİ_KARACAÖREN MAH.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. DSİ su kanalı geçen yani suyu olan , içerisinde büyük miktarda ürün veren yetişmiş şeftali , armut , muşmulla , armut ve erik gibi meyve ağaçları ile bir miktar üzüm bağı olan , çanakkale. Siz de gayrimenkulde dünyanın numarası ile çalışın. Köy Evi, Çanakkale - Merkez kategorisinde yer alan emlak ilanları. Aşağıokçular Köyü Çanakkale.


Çanakkale karacaören satılık tarla

ANAKKALE ESENLER KARACAÖREN CD. DE NAKİT VEYA KAT KARŞLIĞI VERİLECEK PROJELİ ARSA. Sulh Hukuk Mahkemesinden satılık tarla. Kasaba: Köy: Çanakkale: Merkez: AKÇALI: Çanakkale: Merkez: AKÇAPINAR: Çanakkale: Merkez: AKÇEŞME: Çanakkale: Merkez: ALANKÖY: Çanakkale.


Belediyeden satılık tarla (Çoklu satış). Karacaören, Burhaniye, Karakaya (Gaziler), Hazerşah, Danişment, Yağmurbeyli, İğdecik ve Dağardı Mahallelerinde bulunan arazilerin 24. DİK’nun Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile 14. Nasıl bir Arsalar aradınız ? Aydın ili ve çevresinde tüm emlak işleri, satılık, kiralık, konut, işyeri ve arsa ilanlarını burada bulacaksınız.


Gaziantep Emlak sitemizi takip ederek güncel satılık işyeri, kiralık daire, ev, arsa, arazi gibi farklı ilanları bulabilirsiniz. Kredi hesaplama aracında kullanılan değerler fikir vermek amaçlı girilen ortalama değerlerdir. Detaylı bilgi için lütfen banka şubenizle görüşünüz.


Satılık Arsalar Çanakkale sizin için uygunmu? Her türlü işe uygun oto galeri olur onu geniş ve açık market olur fiat bayisi yakın yeri mükemmel değerine değer katar yatırımlık olur Araç takası arsa takası olur fiyat 15000TL Esenlerde Karacaören tarafında arsa takası Adliye nin yanında hastane karşısında arsalar ile takas olur irtibat Wc mevcuttur harika.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar