10 Temmuz 2019 Çarşamba

Bayram kartpostalları

Bayram kartpostalları

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. Bayram kartpostalları Günışığı çocuklarından. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin 800. Doğum Yıldönümü Kutlamaları çerçevesinde Soma Özel Birlik Koleji Öğrenci Meclisi öğrencileri Mevlana kartpostalları hazırladı.


Sizler için hazırladığımız en güzel kurban resimlerini sevdiklerinize ve dostlarınıza bir kısa mesaj yoluyla iletebilirsiniz. MHP’yi, ‘eleştirme’ adı altında hakaretler eden ve bu nedenle MHP’den uzaklaştırılarak İYİ Parti’ye (İP) yanaşan yazar Ahmet Aytaç, İP Ülkücüleri birbirine düşman ettiğini yazd. Sitemizde sunulan özelliklerin ve sitenin işleyişi için bazı çerezlerin kullanılması teknik olarak zorunludur. Diğer bazı çerezler de sitemizi geliştirmek ve bizim tarafımızdan veya yetkili hizmet sağlayıcılarımız tarafından size ilgi alanınıza göre reklamların sunulması amacıyla kullanılmaktadır.


Kartpostal ve pullarıyla nostaljik bayram. Sonsöz Gazetesi Türk Telekom’un “az gören” eğitimine yönelik yürüttüğü Günışığı projesindeki çocukların yaptığı resimlerden oluşan dijital kartpostallar, sevdiklerinin Kurban Bayramı’nı kutlamak isteyenlerin duygularına aracılık edecek. Kültür Merkezi ve Bergama Arasta’sında “Bu yıl Bergama kartpostalları ve puluyla sevdiklerinizin bayramını kutlayın” sloganıyla dağıtılan kartpostal ve posta pulları vatandaşlar tarafından çok beğenilerek kısa zamanda tüketildi. Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Engelsiz Yaşama Derneği (EY-DER) ile birlikte hayata geçirdiği.


Bayram kartpostalları

Koleksiyonunuzda bulundurmak isteyeceğiniz kartpostal aynı gün kargo fırsatıyla online koleksiyon mağazanız gokcekoleksiyon. Hem bayram kutlamış hem de kartpostal yollama geleneğini tekrar yaşatmış olan öğrencilerimiz projeden mutlu olduklarını ifade ettiler. Bergama Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle bastırdığı UNESCO’nun 999. Kriz, gençleri olgunlaştırdı. Türkiye’den manzara kartpostalları arasından bir tane seçemeyince ben de güzel bir derleme yapayım dedim.


Dikkatimi çeken birkaç haberi sizin de dikkatinizi çeksin diye bir araya getirdim. Ortaya Türkiye’nin fotoğrafı çıktı. Kurban bayramı kartpostalları hakkında detaylı bilgi makalemizde yer almaktadır.


Bayram kartpostalları

Artık tebrik kartı ya da kartpostalı kullanmıyoruz. Ortaokula, liseye gittiğimiz zamanlarımızda, o zamanki adıyla P. Posta Telefon Telgraf Kurumu) önüne koyduğumuz demir telden raflara dizdiğimiz kartpostalları satarak harçlık, bayramlık paralarımızı çıkarırdık. Uygun fiyat ve orijinal ürün garantisiyle her türlü sarrafiye, mücevherat, eski para, belge ve kitap, antika obje, madalya ve tüm koleksiyonluk ürünler online antika mağazanız gokcekoleksiyon. Bir zamanlar koleksiyon yapılan kartpostalları buradan satın alabilirsiniz.


BERGAMA KARTPOSTAL VE PULLARIYLA NOSTALJİK BAYRAM KUTLAMASI. Isparta Belediyesi ile PTT Başmüdürlüğü işbirliğinde geçmiş bayram gelenekleri günümüze taşınıyor. Teknolojinin hızla gelişmesi nedeniyle SMS, internet postası ve çeşitli sosyal medya ürünleri aracılığıyla yapılan bayram kutlamalarında eskiden olduğu gibi sıcak ve içten kutlama aracı olan kartpostallar özleniyor.


Kurban kesim vakti, bayram namazı kılındıktan sonra başlar. Bayramın üçüncü günü güneş batıncaya kadar devam eder. Bu süre içinde gece ve gündüz kurban kesilebilir. Ancak kurbanların gündüzleri kesilmesi daha uygundur. PTT kutularına atılıyor ve uzaklarda sevdiklerimize sıcak bayram mesajlarımızı ulaştırıyorduk.


Geriye dolap raflarında kalan eski kartpostallar kaldı. PTT tarafından yaşatılmaya devam ediyor. Her zaman sevdiklerimiz yanımızda olamıyor yada onların yanına gitme imkanı bulamıyoruz bizlerde artık mesaj yada bu şekilde e kart göndererek onları unutmadığımızı. Bu kartpostalların ön yüzlerinde çoban püskülü bitkisi, arka yüzlerinde ise ileti ve posta adresi bulunur. Bu, erişilebilir bir şablondur.


Sosyal dayanışma ve kardeşliğin en üst seviyede yaşandığı huzurlu bir ayın ardından, bayrama kavuştuk. HA) - Bir dönem bayram tebriklerinin vazgeçilmezi olan ve bayrama bir hafta kala kişiye göre özenle seçilip arkasına yazılar yazılan tebrik kartları günümüzde yerini mesajlara bıraktı. Artık satışı yapılmayan tebrik kartları, gelişen teknolojinin kurbanı oldu. Kulübü öğrencileri de etkinliğe katılarak atölye çalışmalarına dahil olacaklar.


Ramazan Bayramı hareketli kartpostalları. Biraz klasik olsada eskiden… diye başlayacam söze. Eskiden kartpostallar vardı, yılbaşı, bayram, doğum günü tebriklerimizi ilettiğimiz… Şimdiki gibi sanal değildi herşey doğaldı.


Bütün duygulrımızı, sevinçlerimizi, güzel dileklerimizi satıra sığdırırdık, ama içtenlik vardı. Sonra o kartpostallara cevap. Bu uygulama için PTT yönetimini tebrik ediyorum şahsen.


Hazırladıkları kartpostallara bayıldım :) ve bu üçünü aldım postaneden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar