12 Temmuz 2019 Cuma

Bir erkek bir kıza neden bakıp güler

Bir erkek bir kıza neden güler? Bi Erkek Küs Olduğu bir Kızla Buluşurken Neden Ona Bakıp Güler Mesela Kız Gözlerini Başka Yöne Doğru Çevirse Erkekte Ona İçi Geçmiş Gibi Bakıp Sırıtsa Sonra Kızla Göz Göze Gelince Sırıtması Devam Etse Ne Anlama Gelir ? Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Aşık olduğu kadın ile göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırır ve bir kaç saniye sonra tekrar kadına bakar. Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır.


Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Bak canım benim demek istediğim bir erkek bir kıza sürekli bakıyor ve gulumsuyorsa bunun anlamı ne? O anlamda onu gözlerine bakıp biraz da olsa anlayabilirsin. Bu şekilde kendine güvenen ve maço bir erkek olduğunu göstermek istiyor. Ben bu tarz bir kur yapmayı hoş bulmuyorum ama gene de erkekler bunu kullanabilir.


Eğer size dokunursa sizden kesinlikle hoşlanıyor. Ama bir erkek size yanlışlıkla dokunuyorsa bu tamamen farklı bir konu. Bir kadın sizi “Üzgünüm, bir sevgilim var” klişesini kullanarak reddederse ne yapılır? Bu durum nasıl avantaja çevrilebilir?


Dersimiz: Kadınlar bir erkeği neden reddeder? Nasıl yani”, demeyin, sabredin, aydınlatıyorum işte. Bütün hayatınız boyunca düşünür yine bulamazsınız! O sadece güzel vakit geçirmiştir, hepsi bu!


Niyeti gerçekten ciddi olan bir erkek, sizinle olan ilişkisini arkadaşlarına ilan etmekten asla çekinmez. Bir bakın bakalım erkek arkadaşınız sizi yakın dost ortamına sokuyor mu? Aşık ve seven bir erkek kız arkadaşını etrafındaki kız arkadaşlarına onu tanıştırmaktan korkmaz, Onların ne düşündüğü ne olursa olsun önemli olmaz, o kadar mutlu olur ki anında hoşlandığı kızı arkadaşları ile karşılayabilir. Erkek kendisini sevene neden acımasız davranır yazısı ve Güzin Abla en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Güldüğünüz şeylere o da sizinle birlikte, aynı anda güler.


Konuşurken mücevherleriyle oynar. Kalabalık bir ortamda sadece sizinle konuşur ve dikkatini sizin üzerinizde yoğunlaştırır. Burda önemli olan başka yönleri orrtaya çıkarmaktır mesela zeka,espri,güler yüz ve verdiğiniz karizma yani amele olmaya gerek yok biraz para harcıyacaz kızla. Senden gerçekten belli bir seviyenin üzerinde hoşlanan bir kıza denk geldiğinde ise FARKLI bir şey olur. Kız sana gün içinde KENDİLİĞİNDEN mesaj atmaya ya da seni aramaya başlar.


Eğer sana mesaj atarak ya da seni arayarak sohbeti kız kendisi başlatıyorsa, bu kızın senden hoşlandığına emin olabilirsin. Bir şeye gülüyorsanız o da sizinle birlikte güler. Amacı, sizin de ona bakıp bakmadığınızı bilmektir.


Saçın düzgünlüğü erkek için önemli bir ayrıntıdır. Bir kız yürürken durdu ve kulaklığını takmaya başladı ve siz bu durumu gördünüz. Kıza deseniz ki ne dinliyorsun yabancı şarkı mı ? Kız ilk başta böyle bir şeye nadir rastladığı için garipseyecektir fakat sizin sıcak yaklaşımınız ve güler yüzünüz sayesin de fazla etkilenmeyip size karşılık verecektir. Ona bir şeyler söylüyorsunuz ve elini tutmak istiyorsunuz ama dehşete düşüyor ve çığlık atarak karanlığa doğru koşmaya başlıyor. Ondan hoşlandığınızı söylemeye korkuyorsunuz.


Korkak bir erkek kadar sevimsiz bir erkek yoktur. Bir yere bakarken birini arar gibi bakar yani gözleri sevdiğini arar. Sevdiği kız bişey dediğinde kitlenir kızarır utanır zor konuşur.


Sevdiğine karşı hep güler yüzlü olur ve asla ona karşı ciddi olamaz. Bir Kadının Size Aşık Olduğunu Belli Eden İşaret. Henüz çıkmaya başlamadıysanız bunları asla size söylemez, sizin farketmeniz gerekir.


Ses tonunuz, yürüyüşünüz, sarılışınız, her şeyiniz ayrı bir güzel, ayrı bir tatlı gelir. Türkiye Neden Yabancılara Cazip Geliyor? Gönderen Konu: HEM ERKEK HEM KADIN: EŞCİNSEL: BİR ERKEK TRAVESTİLERLE NEDEN SEVİŞİR?


Ancak erkek bu sinyalleri görmezden gelerek kıza niyetini belli ettiğinde tabi ki “ben seni arkadaş olarak görüyorum” cevabını alır. Bu tıpkı bir sokak köpeğinin bana yaklaşma yoksa ısırırım demesi gibidir. Negatif sinyalleri okuyamayıp yaklaşırsanız günün sonunda kuduz aşısı olmak zorunda kalırsınız ! Neden erkekler belli bir süre sonra kadınlara olan ilgisini kaybeder? Arkadaşlar ben bir erkek olarak sizi aydınlatmaya çalışayım:Bu sorunun birkaç sebebi var.


Erkek kızı elde edene kadar çok çaba sarf eder,çok ilgi gösterir ve bu çaba zaten yorucudur. Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın.


Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar