25 Temmuz 2019 Perşembe

Enerjisa fatura sorgulama

Başvurunuzun durumunu görüntülemek için tıklayın. Sözlesme iptali sırasında yapılan anlık sorgulama islemlerinde fatura borç tutarınız sistemde gözükmemis olabilir. Karabük ENERJİSA elektrik fatura sorgulama yapabilmek için öncelikle Karabük elektrik dağıtımını üstlenen ENERJİSA’nın resmi web sayfasını ziyaret ediniz ve çevrimiçi işlemler yazısına basınız. Açılan çevrimiçi işlemler penceresinden işlem yapmak için üyeliğinizin bulunması gerekmektedir.


Türk Telekom Evde İnternet aboneliğinize ait borç sorgulama ve fatura ödeme işlemlerinizi, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmek için tıklayın. Menüye ulaşmak için tıklayınız Sayfa içeriğine ulaşmak için tıklayınız. Hizmet Numarası Öğrenme. AYEDAŞ (Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi) adı altında yürütülen kurumun hisselerinin tamamını Sabancı Holding – E. Elektrik aboneliği sorgulama hizmetleri illere göre hangi firma yetkili ise ona göre yapılıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen proje ile e-devlet üzerinden elektrik abonelik başvurusu yapmak mümkün.


Bu sayede hemen fatura borcunuzu öğrenebilmeniz için anında faturanızı sorgulayabilirsiniz. Aşağıda bulunan araçtan elektrik faturası borç sorgulama ve öğrenme işlemini yapabilirsiniz. ENERJİSA ONLİNE İŞLEM MERKEZİ VE MOBİL BİLGİ SERVİSİ Online İşlem Merkezi ile abonelik başvuru, serbest tüketici, tahliye ve güvence bedeli iade başvuru, tarife, fatura ödeme ve sorgulama, arıza destek ve bilgi güncelleme gibi işlemleri müşteri merkezlerine gitmeden yapabilirsiniz. Elektrik faturası ödemelerinizi PTT şubelerinden, fatura tutarınız haricinde ilave bir ücret ödemeksizin yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için buraya tıklayın.


Enerjisa fatura sorgulama

Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Aydınlatma Metni’ni Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz. Ek olarak çevrimiçi hizmetler uygulaması üstünden borç sorgulama yapılabilmektedir. Aşağıda size vereceğimiz linke tıkladığınızda tüm dönemlere ait elektrik fatura. Bankası anlaşmalı kurumlarına ait elektrik faturanızı internetten kolayca ödeyebilirsiniz.


Tüm banka kartları ve kredi kartlarıyla elektrik faturanızı yatırmak için aşağıdaki formdan fatura türü ve kurum seçerek işlemlerinizi kısa sürede tamamlayın. Böylece abone numarası ile kolayca fatura. Diğer ödeme kanalları arasında ise anlaşmalı bankalar ve PTT şubeleri bulunuyor.


Enerjisa fatura sorgulama

EnerjiSA sistemine giriş bölümü açılmaktadır. Sisteme üyeliğiniz yoksa alt tarafta bulunan yeni üyelik linkine tıklayarak sisteme üye olmalısınız. Tabiki bu işlemleri belirli şehirdeki tüketiciler yapabilir.


Türkiye’de hizmet veren tüm operatörlerden yararlanarak sorgulama yapmanızı sağlıyor. Dicle Elektrik Perakende Satış A. Aşağıdaki formu doldurarak fatura borcunuzu sorgulayabilir, ister kredi kartı ister banka kartınızla komisyonsuz olarak ödeme yapabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz. Fatura Borç Sorgulama ve Ödeme.


Enerjisa fatura sorgulama

Elektrik borcunuzu sorgulamak istiyorsanız Enerjisa tarafından sunulan online işlem merkezini kullanabilirsiniz. Enerjisa elektrik borcu sorgulama işlemlerinizi son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Enerjisa aynı zamanda telefon üzerinden de elektrik borcu sorgulama. TÜM FATURALAR TEK NOKTADA.


Enerjisa Mobil ile artık elektrik müşteriliğinize ait işlemlerinizi gerçekleştirmek çok daha kolay. Enerjisa’nın kendi sayfasından da borcunuzu öğrenebilirsiniz. Fakat biraz sizi uğraştırabilir. Bunun yerine fatura sorgulama yapabileceğiniz e borç sorgulama servisimiz ile Enerjisa borcunuzu öğrenebilirsiniz.


Günümüzde fatura borcunu öğrenmek internetten çok daha kolay olduğu için, faturanın evine gelmeden öğrenmen mümkündür. Hemen şimdi borç bilgilerini elektrik fatura sorgulama yaparak öğrenebilirsin. Enerjisa online hizmetlere üye olabilmeniz için ilk önce buraya tıklayarak enerjisa online hizmetler üyelik işlemleri sayfasını açın.


Burada sizden istenen bilgiler olan adınızın ilk harfi, soyadınızın ilk harfi, TC kimlik numarası, cep telefonu numarası ve güvenlik kodu bilgilerini girip devam butonuna tıklayın. Bunlardan birisi de fatura ödeme işlemidir. Sizlerde bu uygulamayı kullanarak ödeme işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AYEDAŞ fatura ödeme işleminizi yapmanızın birden farklı yolu bulunmaktadır. Tüm internet faturalarınızı güvenle ödeyebilirsiniz.


Diğer illerdeki abonelerin borç sorgulama ve fatura ödeme işlemlerine buradan ulaşabilirsiniz. Portalımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar