25 Temmuz 2019 Perşembe

Bir erkek neden yere bakar

Bir erkek bir kıza neden deren derin ve sürekli bakar? Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır. Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Ama bazende GERCEKTEN bilemiyorsun. Etik değerlere sahip ortalama her erkek herhangi bir kadının kalçasını birkaç saniyeliğine de olsa çekici bulup baktıktan sonra, kişi kendine gelir ve dikkatini tekrar toplamaya.


Bir erkek neden yere bakar

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Peki bir erkek hoşlandığını nasıl belli eder? Ciddi bir duygu seli yaşadıktan sonra neden hiçbir şey olmamış gibi davranıyor?


Eğer şanslıysanız karşınızdaki erkek cevap vermeden önce şöyle bir üstünüze başınıza bakar. Alacağınız ise iyi görünüyorsun veya hayır şişman görünmüyorsun cevaplarının ötesine geçmez. Her iki türlü de cevaplar sizi tatmin etmeyecektir. Seven erkek nasıl bakar?


Bir erkek neden yere bakar

Sizi ilk görme sırasında aşık olması muhtemel bakışı normal bir bakıştan çok faklı bir bakmadır ve bunu bilinçsiz bir bir şekilde. Bir de arkadaş ayağına kızların içine düşüyor sınıfta kaldi benden. Bu sene de gozumun ucuyla bile bakmiyorum çok bekler.


Reactions: __BADE__ ve MissCherryBlossom. Güzel bir kadın ile ilk defa karşılaşan bir erkek ondan gerçekten hoşlandığında, cazibesine kapılır, hafifçe başı döner, kaşları yukarıya doğru kalkar ve geçirdiği şaşkınlık nöbeti yüzünden okunur. Bu bir olaydır ve dünyanın herhangi bir şehrinde bir anda ortaya çıkabilir.


Sizlere ilerleyen bölümlerde, bir erkek hoşlandığını nasıl belli eder ve bir erkek hoşlanıyorsa nasıl davranır sorularının yanıtlarından söz edeceğiz. Belki hoşlanan erkek davranışlarını öğrendikten sonra, aynı davranışları size, hiç ummadığınız kişilerin dahi sergilediğini fark edebilirsiniz. Futbolun “sert erkek oyunu” imajını yıkan bir durumdu bu.


Nitekim ABD’de oynanan Amerikan futbolu asıl sert olan futbol. Göz göze gelince umursamıyor gibi bakmaya çalışsa da pek beceremez. Etkileyebilmek adına güzel bir taktik… Davet.


Erkek hoşlandığını nasıl belli eder diye sorulursa ilk bu yöntem ile anlaşılabilir. Powerofpositivity sitesinde yayımlanan bir yazı, erkeklerin sevdikleri bir kadınla. Kedim Sabit Bir Yere Bakıyor. Aşık olmak cesaret ister.


Sürekli odamda uyuyan kedi bütün gece yere bakıp odaya girmedi. Sonra birde kendini dışarıya attı. Bir müddet sonra sıkılmaya başladım bir. Erkeklere göre bir kadının fiziksel görünümünde en önemli yere göğüs oturur. Tek başına bir yere gidersin hiç bir kız bakmaz.


Kemal Nujin adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Vücut dilini anlamak zor da olsa bir yerden başlamak gerek. Buyurun size bir erkeğin sizden hoşlandığını gösteren, size kur yaptığının kanıtı… Size Kur Yaptığının Kanıtı 1- Sevimli gülümseme. Hoş bir gülümseme kesinlikle iyi bir işaret hele ki iş kur yapmaya gelince kesinlikle en önemli işaretlerden biri. Erkek aşık olduğunda, kendini bu kişiye açarak çekebileceği acıyı hesaba katar.


Insanlar bos yere umutlanma diye yazmis. Sunu Iyi bilin Bayanlar hic bir erkek sevdigi kadin i baska kadinla degismez, ama bu yinede bakmaya engel olmaz. Bir erkeğin aşık olup olmadığını gösteren en önemli ipucu hiç kuşkusuz ki bakışlardır.


Beğendiyse bakar, bir şey gördüyse bakar, çok bakar, hep bakar. Ancak bu konuşmalar da bir yere kadar gelip bir duvara dayanabilir: Seks duvarıdır o. Diğerleri vücuda bakar, konuşmaya değil genelde. Kadın ve erkeğin aşık olduklarında ki halleri. AŞIK KADIN Gözlerinizin içine derin bir ilgiyle bakar ve bu arada göz bebekleri büyür. Yanınızda veya çevrenizdeyken yüzü kızarır.


Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Erkekler duygularını açıkça dile getirmeye cesaret edemeyebilir, etseler de kendilerini yanlış ifade edebilirler. Tabiki de bazı kadınlarda aldatır fakat erkekler bu konuda kadınları geçer. Kadınlar aldatıldığını büyük ihtimalle anlar ve bunu hisseder.


Aldatan erkek bunu bir çok haraketi ile belli eder. Iste bu sorunun cevabina gelince, hanimlar bir erkek asik olmaz. Yani bir erkek asla bizim gibi asik olamaz. Bizim degisen, surekli bizi farkli bir ruh haline sokan hormonlarimiz var. Erkekler ve kadinlarin hem fiziksel hem biyolojik ozellikleri bu kadar farkliyken bir erkegin sizin gibi asik olmasini beklemeniz cok sacma.


Genellikle yüzünde suçlu bir çocuk gibi ifade mutlaka olur. Siz onunla dışarıya çıkmak yemek yemek veya alışverişe gitmek istediğiniz zaman bir kaçış yolu bulur. Sebepsiz yere ortamı gerer, yok yere bir kavga çıkarır, bu onun gidiş biletidir.


Bir erkek neden yere bakar

Evde genelde pek fazla konuşmamaya başlar, düşünceli bir halleri olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar