17 Temmuz 2019 Çarşamba

Gozlerini cekmeden bakan erkek

Beğenen erkek sorunsalı o donuk bakarlar-2derecede yaşarlar doğaya uygundurlar şaka bir yana gözlerini ayırmadan bakıyosa hoşlantısı yüksek. Tek bir kötü söz kullanmaksızın ve tek bir pişmanlık belirtisi göstermeksizin, bir “pardon” bile demeksizin, öylesine bir habermiş gibi birkaç cümleyle duyururlar tahliye kararını. Ne var ki, tam “her şey düzeldi, kötü bir rüyaydı. Iyi geceler arkadaşlar,bir danısanım benden seans istediğinde,toplum içinde bir masada oturup çay icemiyor,yemek yiyemiyor,bütün kötü enerjileri etrafında hissediyordu,buna bağlı olarak atak geciriyordu. Bu sıkıntıları dört yıldır devam ediyormus ve ilac da kullanıyormus.


On seansla her sey yoluna girdi. Kimi zaman anac, kimi zaman cocuksu, kimi zaman kadinsidir. Marifet ona kendini rahat hissedecegi ortam yaratmakta.


Ne kadar guclu gozukse de koruyucu erkek figurunden ve kucaklanmaktan hoslanir. Fragmanda tanu kiarayi merdivenden dusuruyormu? Gucleri sadece masumlara yetiyor.


Abhi uyan artik ac gozlerini pragya yi kovdun acimadan. Bu zalime firsat veriyorsun sebep ne? Pragya yanimda olsa cok mutlu olurdum. Hapşırdıgın sırada gozlerini acik tutmaya çalışırsan gözlerin yerinden fırlayabilir.


Hapşırmayı engellemeye çalışırsan, başındaki veya boynundaki damarlar yırtılabilinir. Erkek Antarktika imparator pengueni yumurtalarını muhafaza etmek için gün boyunca Antarktika’nın soğuğuna dayanır. Emir tamam” diyerek daha siki kavradi, olurda pesinden gider diye “Dagilin lan sizde! Emir tek bir hareketle kurtularak koridorun sonunda ona bakan gozleri hissetti. Tum kaba erkek seslerinin arasinda ufak bir kiz cocugunun sesini adini soylerken duymustu oysa.


Ticaretin kervanlarla yapildigi donemlerde, guzergah uzerine yapilan kervansaraylarda, tuz, peynir, peksimet filan satan dukkanlardan bugune kalan bu ‘relic’lerin nasil olup da aniden sevimli gozlerini kirpistiran bambi rolune terfi ettigini anlamiyorum. Fakirdiler hem-de cok fakirdiler odali bir evde yedi kisi yasiyorlardi. Hayal,in yasinda erkek kardesi Yasar ve yasinda bir de kiz kardesi Hatice vardi,bir birlerini cok seviyorlardi,Dedenin olumunden sonra Hayal ninesine baglanmisti -,onuda herseylerden cok seviyordu.


Kardeslerinide cok seviyordu. Bölüm from the story Şikago Mezbahaları by ElciAli with reads. Arabalar, toren bittikten sonra gelmeye başladığında,saat ikindinin dorduydu.


Yardımcı pilot, onları içeri çektiğinde -iki erkek ve bir kadın- pilot denizaltıya tehlike geçti işareti gönderdi. Saniyeler içinde dev gemi denizin altında kayboldu ve geriye orada bulunduğuna dair hiç iz. Ramazan mubarek diye baslandi soze.


Oruclar konusuldu , firinlardan ne yemekler yapildigi konusuldu , Kac , goc yoktu erkek kadin arasinda artik, Gazi Pasa hergun gittigi gezilerde hanimlari da yaninda goturuyor, kadinla erkek esiitir diyordu. O’ndan daha iyi mi bilecekti cami hocalari, Onlar islerine geldigi gibi konusurlardi. Makale, herhangi bir konuda bilgi, düşünce ve görüşlerinizi yazıya aktarmak demektir.


O anda içeri giren bir müşteri, ileri geri hızla sallanan, sandalyesinin kollarını sıkıca tutmuş, tavana doğru bakan, gözlerinden kırmızı, siyah ışık demetleri saçmış Endor u gördüğünde, arkasına bile bakmadan kaçar. Hayatının son bir ayında çok şeyi değişmiştir maceracının. Iki savascim hakkinda da, benim hakkimda da ve acikca yaziyorum, isimlerini benden baska kimsenin bilmediği ve karsit grublarin.


Pierre Culliford tarafından çizgi roman olarak yayınlandı. En beğenilen Kolay Gibi Görünen Ama Zor Olan Şeyler kitapları, yazarları, kitap incelemelerini, kitaplardan alıntıları, yazarlardan sözleri, okurları listeleyebilirsiniz. Güçlü bir kadını koluna takabilmek, ona kadınım diyebilmek için, biyolojik olarak erkek olmanın ötesinde bilgeliğe, gerçeği arayan bir merak duygusuna, keşfetme zevkine, sadece bakan değil gören bir göze sahip olması gerekir. Ici kristal olan bu fener, sisin getirdigi dalginligi dagitir, tum kaptanlarin gozlerini kamastirir. Puslu havalarda cikardigi o bugulu ve kulaklara isleyen ses gemileri uyarir.


COK yazilar gordum etrafimda ask tarfi uzerine bazilar olesiye sevmek diyordu bazilari sogukkanli yaklisiyor ask denilen sey birinin diger butun birilerine kiyasen. Erkek yüreğinin özünde sertlik vardır, oysa kadının yüreği özünde katıdır. Beni Ozlersen Gokyuzune Bak. Kuyruguna Kalbimin Parcalari Takili.


Seni Uzerse Elini Kalbine Koy Gozlerini Kapa. Gece Yalnizdi Ona Bakan Sadece Yildizlardi…onu Izleyen Ve Onu Isteyen… Bu Yuzden Sevgi Dogdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar