30 Ocak 2019 Çarşamba

Thy kampanya

Uçak bileti alın, otel rezervasyonu yapın ve araç kiralayın. Uçuşunuza ilişkin rezervasyon işlemlerinizi bu sayfa. Seyahat ve MilesSmiles hakkında merak edilen bilgilere bu.


Thy kampanya

Türk Hava Yolları, hayallerini gerçekleştirmek isteyen. Discover more than 1countries with Turkish Airlines for a. Dilek, şikâyet, öneri ve. Thy kampanya ları ile avantajlı uçuş keyfi yaşamak ister misiniz? Check-in işlemleri havalimanındaki kontuar ya da kiosklardan yapılabiliyor.


THY Online check-in işlemleri uçak kalkış saatinden saat önce başlıyor, kalkışa dakika kala sona eriyor. Aynı rezervasyon kaydında (PNR) olmak koşuluyla, bir kerede en fazla yolcu online check-in yapabiliyor. Bank’O Card Axess ile en fazla taksit yapılabilmektedir.


TL ve üzeri limitli Ticari Kredi Kartları ile yapılan taksitli işlemlerde, işlem tutarı üzerinden Taksitli İşlem Komisyonu tahsil edilmektedir. Gücümüze güç katan beraberliğimiz her şeyden değerli! THY kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.


Gazipaşa- Alanya Hava limanı seferlerindeki ücretler 6TL olarak uygulanacaktır. TL kampanyası mobil uygulamaya özel bir kampanya olup aşağıdaki linklerden plusfly uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. THY çağrı merkezi diye kendini tanıtan fakat THY bünyesinde olmadıkları için net bilgi ve işlem yapılamıyor.


Aylardır kampanya dahilinde kazanmış olduğum puanları mail ile onayladıkları halde millerim yüklenilm… Haziran Yasin 2. THY uçuşunuzdan saat önce başlayan online check-in işlemleri, kalkışa dakika kala sona erer. Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme Dış hat THY uçuşları için uçağın tarifeli kalkış saatinden saat, iç hat uçuşlarında da saat önce havalimanında bulunmanız gerekir. Ekonomi ve Business kabin ücretlerinde indirimden yararlanıyor! THY yeni kampanyasında mobil uygulama üzerinden alınacak Avrupa ve Balkanlar uçak biletlerinde indirim, Amerika ve Kanada’ya indirimli uçma fırsatı sizleri bekliyor.


Mobil uygulamamıza özel avantajlı. Türkiye’de ilk kurulan havayolu firması olarak uzun yıllardır hizmet veren THY, dünyanın da saygın firmaları arasında gösterilebilir. THY yönetimine yönelik bir yıl önce başlatılan uyarılar dikkate alınmazken Trabzon bu kez TİSAD öncülüğünde kampanya başlattı. THY bizi uçur fiyatı değil’ kampanyası çığ gibi büyüyor.


CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın da destek verdiği kampanya sosyal medyanın en konuşulan konuları arasına girdi. Sınırlı sayıdaki bu uçak biletleri tükenmeden rezervasyonunuzu yaptırın! Onur Air ile Haziran Ayına Özel Fırsatlar. Thy ile Tüm türkiye Ekim ve Ocak arası TL.


Rocketmiles ile otel rezervasyonu yapan BolBol üyeleri, her konaklamada gecelik 1. Neredeyse her ürün yelpazesi için bir kampanya uygulamasını kolaylıkla bulabilirsiniz. Tüm kampanyalar altında eviniz ve kendiniz için ihtiyacınız olan her şeye mükemmel kalite ve uygun fiyat aralığıyla, bütçenizi yormadan ulaşabilirsiniz. Hakkımızda Kim Kazandı Blog Sıkça Sorulan Sorular Gizlilik Politikası ve Şartlar Kişisel Verilerin Korunmas. THY, Balkanlar'ın en gözde kayak merkezi olan ve çok sayıda Türk turisti ağırlayan Pamporovo'ya ulaşımı kolaylaştırmak için kampanya başlattı.


Thy kampanya

TL iken, şu anda hiçbir kampanya olmaksızın daha ucuz ve 2. TL'ye fiyatlandırılıyor. Kampanya Sonuçlanmıştır. THY’ye güvenip önceden rezervasyon yaptığım i… Temmuz Raşit 1. Biletler THY satış ofislerinden bizzat, kampanya kodu ve MilesSmiles üyelik numarası verilerek, resmi kimlik belgesi ile alınmalıdır. Başka kampanyalarla birleştirilemez.


THY ile seyahat etmek için online satın alma işlemini yukarıdaki bilet arama motorundan yapabilirsiniz. Fransa’da kampanyalı bilet satışları. Diğer Popüler Havayolları.


Thy kampanya

Artık Milleriniz sadece uçarken değil sitemiz üzerinden alışveriş yaparkende kullanabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar