23 Ocak 2019 Çarşamba

Ingilizce öğrenme oyunu

Ingilizce öğrenme oyunu

Bu İngilizce öğrenme oyunu, İngilizce alfabeyi hatırlamana yardımcı olacak. Oyunun birkaç turundan sonra İngilizce alfabenin A’dan Z’ye doğru sırasını öğrenmeye başlayacaksın. Sonrasında ise bu oyunda ustalaştıkça daha zorlayıcı şeylere geçmek için kendini hazır hissedeceksin.


Adam asmaca sadece İngilizce dil öğrencileri arasında değil aynı zamanda dünyanın her yerinde popüler bir klasiktir. Ya da derslerden sıkılıyor musun? Busuu ile günde dakikada, eğlenerek İngilizce öğren!


Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İngilizce öğren. Duolingo dersleri, öğrenme tarzına uyarlanır. Alıştırmalar kelime hazineni verimli. Kelimeler Öğrenme Oyunu.


Dünyada en çok konuşulan dillerden biri olan İngilizce bilmek size çok büyük avantajlar kazandırır. Oyunbus oyun sitesi olarak İngilizce öğrenmeyi biraz daha eğlenceli hale getirmek istedik, böylelikle oyun oynarken İngilizce öğreneceğiz. Oyunları Türkiyenin En Kaliteli Oyun Sitesi Oyun10. Bugün, yeni İngilizce kelime öğrenme çalışmalarınızın daha kolay ve eğlenceli hale gelebilmesi için en etkili İngilizce kelime ezberleme teknikleri hangileridir birlikte inceleyeceğiz.


Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. PC, tablet ve cep telefon için online oyunlar! Hazırladığımız İngilizce öğrenme ve geliştirme programları arasında en popüler oyunlardan biri de WORDMASTER.


Oyunu nasıl oynayacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin. Arkadaşlarınıza veya dünyanın her yerinden kullanıcılara İngilizce öğrenme uygulamamızla meydan okuyun. Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi. Quiz your English birçok farklı konudan soruları ile eğlenceli bir şekilde İngilizce’nizi geliştirmenize ve pratik yapmanıza fırsat veriyor. Sınav seviyesi: BFirst, BFirst for Schools ve IELTS 4. HABER SPOR FİNANS TV YEMEK OYUN KADIN MAGAZİN TREND SİNEMA SEYAHAT EĞİTİM TÜM.


Hepimizin en az bir yabancı dil bilmesi gerekiyor. Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Animals Domino Game İngilizce Hayvanlar Oyunu İngilizce nesli tükenmekte olan hayvanlar ve İngilizce hayvanlar domino oyunu için aşağıdaki linklere tıklayınız.


Ingilizce öğrenme oyunu

Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Dil bilgisi çalışmak sizi sadece yavaşlatır ve kafanızı karıştırır. Cümle kurarken kurallar hakkında düşünmek yerine, ana dili İngilizce olan biri gibi doğal bir şekilde cümle.


Aylar Months oyununu oyna ve ayrıca İngilizce Öğrenme oyunları içinden, İngilizce Aylar Months oyunu sizleri bekliyor. Net olarak sizlere İngilizce öğrenmek için en iyi uygulama! Hemen yukarıda İngilizce öğrenmek için en iyi uygulama! Araba Modifiye Çarpma oyunu beğenildi. Yapmanız gereken tek şey.


Organlarımız Oyunu İngilizce olarak vücudumuzun tüm organlarının ve parçalarının ne olduğunu hadi hep birlikte öğrenelim. Her seviyede sunulan İngilizce dersler ile İngilizce öğrenme yolunda bir başlangıç yapabilir ya da mevcut seviyenizi yükseltebilirsiniz. Eğitici Oyunlar oynayın.


Diğer ülkelerden müzik dinlemekten, farklı ülkelerde seyahat etmekten, uluslararası bir şirkette çalışmaktan ya da yabancı arkadaşlıklar edinmekten hoşlanıyorsanız bu uyg. Kimi zaman hızlı İngilizce öğrenme imkansız gibi gözükebilir, özellikle de bir dil. Türkçe-İngilizce dev sözlük ve öğrenme metotlarını barındırmaktadır.


Ingilizce öğrenme oyunu

Oyunlar ve dataylı bilgi için aşağıdaki linkleri kullanınız. Alibabanın Çiftliği Şarkısı (ingilizce Çocuk Şarkısı) 1yorum aldı. Hayvanlar - English Animals (resimli) yorum aldı.


NGİLİZCEDE SAATLER ) Konu Anlatımlı 5yorum aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar