18 Ocak 2019 Cuma

Kızılay giysi kutusu

Türk Kızılayı Tüm hakları Saklıdır. STASYON CADDESİ ESKİ FERDA KOLEJİ YENİ ASFA KOLEJİ YANI. Giysi Kutularımız Nerede? ATAKENT MAHALLESİ BANKA BLOKLARI SİTESİ TK1. Kullanmadığınız ve kullanılabilir nitelikteki her türlü ev tekstil ürünlerini, mutfak eşyaları, giysi, iç çamaşırı, kemer, çanta, ayakkabı, perde, oyuncak gibi eşyalarınızı giyim bağış kutularına atarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayabiliriz.


Kurumumuz, barınma, beslenme, giyim, kırtasiye malzemesi, hijyen ürünleri, elektronik cihaz, mobilya vb. Yaklaşık ay önce Eryaman 6. Eryaman’ın tamamının ulaşabileceği şekilde konumlandırıldı. Sıra bizlerin kullanmadığı giyim, mutfak, elektronik ev eşyaları, oyuncak çeşitleri ve ev tekstil. Kızılay, bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırır. Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır.


Dünya’nın neresinde olursa olsun gidecek, kapılarını çalacak, milletimizin selamını iletecek ve dertlerine derman olacağız. Kızılay’ın başlattığı Giyim Bağış Kutusu kampanyası ilçe vatandaşlarından büyük ilgi görüyor. Aliağa’da yaşayan genç çift, Mardin’e göç etmeden iki gece önce Kızılay’ın giyim bağışı kutusuna elbiselerle birlikte yanlışlıkla döviz ve altınlarını da attı.


Durumu Konya’ya geldiklerinde fark eden Zekeriya ve Nurcan Akay çifti, 6kilometre yol kat ederek İzmir’e geri döndü. Daha iyi bir hizmet için. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Annem düzenli olarak kiyafet seçer ve kutulara atar :D.


Benim oturduğum semtte ki Kizilay otobüsü giyim bağış kutusu koymuş. Ben eski ve kullanmadığım ayakkabilarimi, montlarimi, pantolon, tisort ve kazaklarimi bugün. Tek liste biçiminde gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Cengiz İpek tekrar başkanlığa seçildi.


Kızılay ın değil de başka böyle giysi kutuları var. Boyner mağazalarında bir kıyafet toplama kutusu olduğunu görmüştüm, en yakınınızdaki mağazayı sorgulayıp oraya da elden bırakabilirsiniz. Bkz: İyiliğe Dönüştür Hareketi.


HM mağazalarının da geri dönüşüm ve yardım amaçlı kıyafet topladığına dair bir el ilanı almıştım. Siz de eviniz ya da iş yeriniz için saklama kutusu arıyorsanız, Türkiye’nin en büyük ve en çok tercih edilen e-ticaret sitesi Hepsiburada. Beğendiğiniz ürünü sipariş edin, Hepsiburada. PTT şubesi de bu çarşının zemin katındadır.


Hemen yanında ise Makromarket ve A1bulunuyor. En popüler dükkanlar bu firmalar tarafından tahsil edilmiş durumda. Eryaman Burcum Eczanesini arayanlar için Arya çarşının hemen ön tarafındadır.


Nöbetçi olduğu günlerde sıkça yeri. Yaşamkent’e giysi toplama kutusu. Yetkililer giyilmeyen kullanılır durumdaki giysilerin bağışlanmasını istedi. Urla’da giysi bağış kutusu dolup taştı, gelip alan yok — Kızılay’a sitem “Bağış kutusunun halini gören Urlalılar, “Vatandaş duyarlılık göstermiş. Saklama Kutusu (7) Dikiş Kutusu (1) Kutu Boyutu.


Akıllı Sıralama Çok Satanlar Fiyat - Artan Fiyat - Azalan Yeni Gelenler Ücretsiz Kargo Hızlı Teslimat. Kullanılmış giysi, ayakkabı ve tekstil ürünlerinizi Beşiktaş’ın farklı noktasına kurduğumuz tekstil kumbaralarına atarak hem çevreye hem de ihtiyaç sahiplerine destek olabilirsiniz. Kampanyaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN da destek vermiştir. Okul öğretmenleri Hülya YAŞLAK, Gökmen KOCABEY, Utkan KAPISIZ ve ECOTEN FABRICS ve SUN TEKSTİL in katkılarıyla KIZILAY’ dan giyim bağış kutusu temin etmiştir.


Eğitici öğretici eğlenceli çocuk videosu oyunlar ve etkinlik ler ile videolar ımız sizlerle. Geri Kazanım Projesi Nedir? Mini Animasyon Evde eğlence ve etkinlik zamanı ! Atsan atılmaz, satsan satılmaz dediğiniz ürünlerinizi tekrar ekonomiye kazandırıp gazi ve şehit çocuklarına burs, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı.


Lösev e yapılan bağış ile lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olun. Gazi Taksi durağı karşısına KIZILAY GİYSİ KUTUSU konulmuştur. Yardımsever mahalle sakinlerimiz, ihtiyaç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar