21 Ocak 2019 Pazartesi

Levent villa kiralık

Levent villa kiralık

Kalkan islamlar köyünde konumlanmıstır. Villamız yemyeşil bir doğanın içinde şehrin gürültüsünden uzak adeta sakin huzur vercek kapasiteye sahiptir. Bu atmosferin verdiği dindiliğin ve huzurun doyasıya yaşayacaksınız.


Tatiliniz özel yüzme havuzu ve tamamen muhafazakar olup kesınlıkle dısardan görünmemektedır. Villamız konumu gereği sessiz sakin bir yerde olup gözden uzak tatil geçirmek isteyen siz misafirlerimizin tercihi arasındadır. Levent Mahallesi kiralık villa fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile 1TL arasında değişmektedir.


Istanbul levent kiralık ev ilan için 3. TL fiyatından başlayarak kiralık konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Doğayla iç içe Villamız sakinlik ve gözlerden uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin durağı. Kiralık ev ilanlarına goz atın!


Levent villa kiralık

LEVENT HANEDAN EMLAK - Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz. Tuzla İstasyon Mahallesindeki Satılık Villa İlanları. Bu formda verdiğim kişisel bilgilerimin, Yuvako Teknoloji A. Bahçe kullanımı geniş olduğundan, çocukparti evi, anaokuluna, poliklinik ve dershane kullanımına da uygundur. Yİ LOKASYONDA TAM MÜSTAKİL METRO7DK.


Dairenizi emin ellere işin profesyoneline bırakın. Havuzlu villamız Villada tatil için uygun bir seçenek olup özel havuzludur. En ucuz teklifler 6TL den başlar. Muhafazakar villamızda adet yatak odası bulunmakta olup, kişiye konaklama imkanı sağlamaktadır. ORAN ORMAN SİTESİNDE 5mMOBİLYALI MUHTEŞEM VİLLA.


Alacaatlı Samanyolu sitesi Satılık Villa 950. Udesign architecture – levent villa: tarz oturma odası. Maison Française kiralık aşk ev. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


VILLA NAHAR-Hisarönünde Jakuzili,Saunalı Özel havuzlu Villa! E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir link alacaksınız. Otellerin gürültülü karmaşasından, çıkan karışıklıklardan, ev havasına fersah fersah uzak olan ortamlardan ve dilediği gibi kafa dinleyememekten şikayet edenlerin imdadına, kiralık villada tatil seçeneği yetişiyor. Hayalindeki kiralık villa burada!


Baykan Emlak Yatırım Danışmanlığı Ltd. REMAX ROYAL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. GRANDE MAİSON GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Toplam adet gayrimenkul listelenmiştir.


Günlük villa kiralamak için sahibinden kiralık villa ve apartları en uygun fiyatlarla aradığınız tüm tatil bölgelerindeki deniz manzaralı, özel havuzlu, lüks ve muhafazakar olarak sizleri beklemektedir. Beşiktaş kiralık daire etiler satılık daire levent kiralık ev satılık emlak balmumcu kiralık konut beşiktaş kiralık dükkan satılık ev etiler kiralık villa kiralık ofis satılık villa hakkında arzumemlak tarafından yazılan gönderiler. Aradığınız gayrimenkulü size kısa sürede bulalım.


Nisbetiye Mahallesi, Ahmet Adnan Saygun Cd. Haftalık 5TL - 0TL. Yazlık kiralama ve villa tatili türüne aşina değilseniz merak ettikleriniz konusunda bilgi almak için size birkaç yol önerebiliriz. Sitemizin Sık Sorulan Sorular bölümünü inceleyip aklınıza takılan. Her türlü lüks ve konforu bünyesinde barındıran Villa Aşkım yatak odasına sahip olup ,kişi konaklama kapasitelidir.


Tam mustakil ve 8marsa icerisinde , klinik , sirket merkezi , anaokul yapmaya musait villa. PERA PROPERTY - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. TL Loft Bahçe Sıfır daire Sıfır eşya Full eşyalı (Koleksiyon Mobilya) 17.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar