17 Ocak 2019 Perşembe

Kendi kendine ingilizce öğrenme teknikleri

Yaşantının Bir Parçası Haline Getir. Yarım saatten fazla zaman. Kendi Kendine Evde İngilizce Öğrenme Teknikleri. Bu durum, yeni öğrenmeye başladığımız her şey için geçerlidir.


Fakat İngilizce öğrenmek isteyen kişiler doğru yönlendirilirlerse bu mümkün olabilir. Eğer bir öğretmenin yardımı olmadan İngilizce öğrenme kararı aldıysan, işleri ağırdan alman gerek. Kendine gerçekçi hedefler belirle ve her gün İngilizce öğrenmek için. ODTÜ yayınlarının kendi kendine ingilizce öğrenmemiz için basit metinlerden oluşuyor.


Sonrasında soruları cevaplıyorsun. Eğer dil zor geliyorsa en güzel çocuk hikayelerinden başlamak. Radyo dinleyebilir, gazete okuyabilir, başkalarının İngilizce öğrenme konusundaki tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.


Kendi kendine ingilizce öğrenme teknikleri

Sitelerde yer alan konu anlatımlarını takip edin. Biz de bu haftaki blog yazımızda bu ve benzeri soruların cevaplarını vererek evde İngilizce öğrenme teknikleri ile ilgili detaylara değineceğiz. Yazının ilk alt başlığında bu sorunun yanıtını vermek en doğrusu olacaktır. Hedef dil İngilizce veya başka bir yabancı dil olsun, bu tüyo ile en iyi şekilde öğrenebilirsiniz. Etiket arşivi: kendi kendine ingilizce öğrenme teknikleri.


Bonus derslerin onuncusu olan bu derste, hepinizi yakından ilgilendirdiğini düşündüğüm şu sorunun cevabını vermek istiyoru“İnternetten İngilizce öğrenilir mi? Kendi kendine İngilizce öğrenmeyi uzun bir yolculuğa. O nedenle kendi kendine öğrenme tecrübem yok ve tavsiye vermem de zor. Ama geçenlerde Tweeter’da bu konuda bir seriye rastladım ve burada paylaşmak istiyorum. Benim gibi evde kendi imkanlarıyla ingilizce öğrenmeye çalışan veya çalışmaya niyeti olan cahil fakirler için birkaç link paylaşacağım.


Kendi kendine ingilizce öğrenme teknikleri

Peki, şimdi asıl konumuza biraz odaklanalıİngilizce Öğrenme Teknikleri nelerdir? Teknoloji size neleri vaat ediyor? Gelin bu konuları birlikte irdeleyelim. Ama nasıl Konusunu hayatimdegisti.


Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti. Bu kişiler arasında evde İngilizce öğrenme yollarını arayanlar genelde işe nereden başlayacaklarını bilmemektedirler. Kendileri için en uygun öğrenme metodunu bulmak zor olabilmektedir.


Buraya kadar olan kısımları özümsediniz umarım. Bu arada okulunuzda alacağınız İngilizce dersleriyle de gramerinizi geliştirme fırsatı bulursunuz. Kolay İngilizce Öğrenme Teknikleri Kolay ingilizce öğrenme hiç kuşkusuz hemen hemen herkesin hayalidir. Yabancı dil öğrenmenin önemi günümüzde herkes tarafından bilinmektedir.


Onu doğru kullanırsanız çok hızlı öğreneceksiniz. CTT ile İngilizce öğren CTT tekniği ile ingilizce İngilizce öğrenme teknikleri İngilizceyi kolay. Beynimiz hikayeleri sever. Bunun haricinde kelimeler öğretmenimiz tarafından bize verilmiş de olabilir ya da yalnız çalışıyorsak kendi kaynaklarımızdan bize sunulmuş olabilir fark etmez.


Kendi kendine ingilizce öğrenme teknikleri

En Popüler Kelime Edinme Teknikleri. Seçmiş olduğumuz İngilizce kelimeleri kartvizit boyun­daki küçük kağıtlara beşer beşer okunuşları ile birlikte yazıyoruz. Nasıl ki karnınız acıktığında doğal olarak yemek ihtiyacı duyuyorsanız. Ne kadar çok öğrenme isteğiniz varsa kendi İngilizce öğrenme tekniklerinizi keşfederek, oluşturarak o kadar çok kısa sürede, hızlı, kolay bir şekilde İngilizce öğrenirsiniz. Gramer kurallarını esas alan ezberci öğrenim sistemi çok eskide kaldı.


Ancak unutmayın ki iş sizde bitiyor. Artık dili doğrudan hayatın içinde öğrenmenize yardımcı olarak gayet profesyonel öğrenim setleri var. Bu işle ilgili birkaç tanıdığınızdan kaynak seçimi konusunda yardım alabilirsiniz. Simple Present Tense Geniş Zaman Konu Anlatımı.


Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Nitekim konu başlığı ile alakasız olacaktı. Evde kendi kendine çalışarak İngilizce öğrenmek isteyenler için umarım faydası olmuştur paylaştıklarımın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar