16 Ocak 2019 Çarşamba

Telefonumu kaybettim imei numarasını bilmiyorum

Fakat bu anlatacağımız yol Android işletim. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonu çalınan vatandaşların, telefonu erişime engellemek amacıyla saat boyunca kurum bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi ve İhbar. Aldırdım kApkAç kurbAnıyım imeı numArAm yanımdA yoktu AMA aldığım yerde faturanın üstüne yazmışlar sende git bi bak inşAllAh yazılıdır fAturAnın üstünde. Cloud dan bakıyorum çevrim dışı yani kapalı açan felanda yok telefon açıldığında mesaj gelicek kaybettim moduna aldım yanlız.


IP numarasını istiyor aksi halde hırsıza ulaşamıyoruz ne yapacağım hafıza kartım resimlerim videolarım en önemlisi tüm numaralarım gitti. Benim telefonumun şarjı bitmiş üzerinede sim yada mail yok ne yapacağım bilmiyorum. Lutfen bana yardim edin samsun galaksi telefonumu kaybettim telefonun sim karti ve.


Gittiğim karakol beni başka bir bölgedeki karakola yönlendirdi ( olayı fark ettiğim yere hangisi bakıyorsa orda ifade vermem lazımmış böyle bir şeye de ilk kez şahit oldum) o arada ben zaman kaybettim tabii. Bu hırsızlık olayında öncelikle polise veya savcılığa gidilmesi daha doğru bir tercih olur. Hatta ilk çalınan telefon için savcılığa başvurmanız kanuni işlemleri daha hızlandıracaktır.


IMEI numarasını filan da verdim savcılık onunla takip yapacakmış. Savcılığa gittiğinizde çalıntı cep telefonunun bilgilerinin verilmesi gerekir. Birkaç gün önce samsung galaxs smini telefonumu düsürdm ve daha bulamadm. Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün.


Bu durum ayıplı mal satmaktır. Merhaba, Eğer ikinci el garantili cihaz alacaksanız veya aldıysanız can kulağı ile dinlemenizi tavsiye ederim. Kimlik Fotokopisi, Satış Sözleşmesi, Cihaz faturası, Banka Talimatı (Ücret iadesi çıkar ise sizin hesabınıza para yatırılması için). Kanunun 25c maddesinde “elektronik kimlik bilgisini ait cihazı çalınan, yağmalanan, cihazını kaybeden veya her ne suretle olursa olsun rızası dışında elinden çıkan kişiler öncelikle cihazının elektronik haberleşme bağlantısının kesilmesi için.


Ancak ay sonra telefon. Pin Puk kodu değiştirme ve bloke çözme işlemlerini kendim yapabilir miyim? Cep telefonunuz çalındığı zaman kısa süre içerisinde polise başvurursanız. Bunun için harita üzerindeki yeşil noktaya, ardından i ye dokunun.


Herhangi bir kaybolma veya çalınma durumunda yedeğinizin olması sizi birçok baş ağrısından kurtarabilir. Yalnız şarz bitmş olduğundan mı bilmiyorum çevrim dışı gözüküyordu. Sonra avea bayiye gidip tekrar hattımı çıkardım.


Bu yıllık süre zarfında da sadece defa servisin yolunu tuttum. Her ikisinde de cihazda ciddi bir sorun yokmuş, ufak bir bakımla cihazlarımı garanti kapsamında. ALİŞAN ın numarasını buldum ama doğru mu değilmi bilmiyorum. Beyler ben sNeo aldım yeni.


Turkcell’le Bağlan Hayata. Kurulduğumuz günden bu yana, Türkiye’ye daha iyi teknolojileri getirmek için çalışıyoruz. Telefonum parça bekliyormuş.


Ne olacak bilmiyorum zamanda belirtmiyorlar yıl mı kalır artık sigortada bilemedim. Aradan bir yıl geçmesine rağmen HTC, hala kayıp cihazları bulmak için bir yol sunmuyor. Sizin de başınıza gelebilir.


Faturalı, faturasız (ön ödemeli) her türlü tarife kullanıcısının başına gelmemesi için bir neden yok. Müsteriyi madur olmasi umurlarinda degil müşteri hizmetleri diye verdikleri numaralara cevap veren yok. Nokia gibi bir firmanin destek hatti olmadigini bilmiyordum farkli. Uyanık bir çok başarılı, ama onunla takılmak bile pil telefonulului (Lg P500) fazla gün almaz bir utanç, neden bilmiyorum ama çok hızlı indirir, şarj sopa ve bir saat sonra pil ölür ve musluklar.


Pili bırakırsanız, yukarıda dediğiniz gibi aktif GSP gider. Saat önce Spor Merkezinde telefonumu kaybettim düşürdüm diye her yeri arattırdım ancak bulamadılar aradık ama telefon kapalı oysa ki telefonun şarjı full doluydu büyük ihtimal biri alıp içinde. Karakola gidip şikayette bulunucam İMEİ numarasından bulurlar diye. Bu sorgulanır ve artık yerel hesap için şifre. Eh, MS hesabı sadece tam olarak bilmiyorum getiriyor düşünüyorum.


Daha sonra Windows beta programını seçtiğimde yapıldı. Basit hesap ve şifre, sonra yeniden başlatın. Türk Blog Yazarları toplantısında tanıştığım ve epey aktif bir blogger olan Mert Alemdar‘dan bugün bir mesaj aldım. Tv‘den satın aldığı cep telefonunun grey, yani paralel ithalat ile ülkemize girmiş olduğunu öğrenmesi üzerine iade etmek istemesiyle başlayan macerasını buradan okuyabilirsiniz. Benim yorumlarıma gelirsek, öncelikle İndirim TV alışveriş.


Yapılandırma SIM kart (en önemli şey programı) hırsız SIM değiştiğinde telefon numaralarını gidecek ayarlar içinde Cerberus telefon numaraları kümesine SMS göndermek (ilk kez herkes yapar) SIM karta yeni telefon numarası, sıcak telefona takılı. Daha önce old longborn sarı paket alıyordum, biraz sert ama güzeldi. Bu arada unlock işlemi ile IMEI pasaport kaydı farklı işlemlerdir. Konuyla ilgili bilginiz var mı?


Backup tan sonra uygulamaları da yedekledim. Başka yapmam gereken ne var update öncesi? Web sitemiz size daha iyi bir deneyim sağlamak adına yeni web teknolojileriyle hazırlandı.


Sitemizi en iyi şekilde görüntülemek için tarayıcınızı güncelleyebilir ya da güncel başka bir tarayıcıyı deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar