15 Ocak 2019 Salı

Deniz kızı oyunu 2 kişilik

Deniz kızı oyunu 2 kişilik

Oyunumuzu ister tek başınıza yada arkadaşınızla birlikte oynayabilirsiniz. Suyun altında bulunan bonus ve sembolleri toplayarak skor kazanmalısınız. Bebekliğinden çocukluğuna kadar hayatlarını denizde yüzerek geçiren deniz kızı vardı.


Bu kızlar hem birbirlerini çok seviyordu. Ama zaman zaman anlaşmazlıklar olabiliyordu. Babaları onlar için bir kolye almıştı yalnız bu kolyenin bir tanesi denize düşmüştü. Suyun içindeki bonusları toplamanız gereken oyunumuzda 1. WASD tuşlarını kullanarak deniz kızlarımızı kontrol edebilir.


Her zaman bir efsane olarak bilinen deniz kızlarının geçmişi oldukça eski yıllara dayanıyor olsa bile hala eskisi kadar ilgi çekmektedir. Merhaba oyun tutkunları bu oyunumuzda yine en çok sevdiğiniz yada o an için bilgisayarınızı ortak kullanmanız gereken arkadaşınız ile sizlerde hemen oyuna başlayın ve daha sonra ise de deniz kızlarını hareket ettirerek oyunda keyifli dakikalar geçirin. Biraz bekledikten sonra oyunun ana sayfası geliyor.


Adım adım deniz kızı makyaj oyununa başlarken öncelikle iki farklı deniz kızı arasından birisini seçmeliyiz. Daha önce deniz kızı olan bu kız bugün biraz tuhaf hissediyor. Okulların açılmasının arifesinde arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz bir macera oyunu ile tekrar karşınızdayız.


Bir deniz kızı olmak ve denizdeki kıymetli taşları ustaca toplamak ister misiniz? Barbie arkadaşlarının denizde kaybettiği eşyaları bulmak için deniz kızı olması gerekiyor, oyun başlangıcında deniz kızı kostumünü seçip denize giriyorsunuz, daha sonra tüm eşyaları toplamalısınız ayrıca gelen çiçekleride toplayıp puan yapabilirsiniz. Ok bilgisayarımız da bulunan tuşlarıyla yüzüyorsunuz. Tanınmış ve sevilen karakterlerden birini seçip oyuna başla.


Tüm bunların ardından deniz kızı oyunu süsleme ve giydirme işlemleri ile devam edecek böylece görevlerimizi başarılı bir şekilde tamamlamış olacağız. Kız oyuncularımızın oldukça fazla seveceğini düşündüğümüz bu oyunda sizlerde başarılı olmak isterseniz deniz kızına en. Köpek balıkları ve dev gibi deniz analarına yakalanmadan ilerlemelisiniz. Ama asıl göreviniz baloncukların içinde yer alan aksesuarların.


Barbie deniz kızı oyununda, güzel barbieyi giydireceğiniz kıyafetler ve uygun aksesuarlar ile en güzel deniz kızı yapmanız gerekiyor. Oyunda tüm bonusları toplamanız gerekiyor. Birbirinden şık kıyafetler ile bu çok da zor olmayacak. Kız Oyunları kategorisine eklenen oyun, Sunoyun.


Arkadaşlarınızla birlikte fikir alışverişi yaparak çok eğlenip hemde ortaya çok güzel bir deniz kızı çıkartabilirsiniz. En yeni oyunları Oynayacağınız Oyunoyna Sitemiz iyi oyunlar ve bol skorlu oyunlar diler. Deniz kızı süsle oyunu, , == oyun. Fare ile oynanan prenses deniz kızı oyununda sol kısımda yer alan butonları kullanarak dilediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.


Barbie suyun altında deniz kızı olmaya karar vermiştir. Birçok özel kıyafeti olan barbie şimdi bunlardan birini giymek zorundadır. Barbie denizkızına dönüşmeli ve bunun için sizler oyuna giriş yaparak en uygun şekilde giydirmelisiniz. Ardından denizin derinliklerine dalarak inci kolye yapabilmesi için Barbie’nin deniz altındaki incileri bir bir toplamasına yardımcı olmalısınız. Farenizi kullanarak elbiseler arasındaki uyumu bulun ve size göre en güzel olabilecek şekilde deniz kızımızı hazırlayın.


Oyunumuzun Orjinal yani Gercek adı ise Swimming With Dolphins olan oyunlar daoyunskor. Seçim yaparken bir deniz kızı gibi ya da bir prenses gibi düşünmelisiniz. Kişilik Oyunlar 3D Oyunlar Ameliyat Oyunlar.


Açıklama : Şirin kızımız, deniz kızı prensesi mi yoksa sıradan bir prenses mi olmak istiyor! Prenses deniz kızı okyanus içerisinde kendisine ait olan sarayında yaşamını sürdürmekte olan bir kız dır. Kararsız kalan sevimli kıza yardım ederek iki şekilde de en güzel yaz kıyafetlerini giydirin.


Deniz kızı oyunu 2 kişilik

Bilgisayarınızda, bu oyunu farenizle veya klavyenizdeki ok tuşlarıyla oynayabilirsiniz. Cep telefonunuzda veya tabletinizde, bu oyunu dokunmatik ekranlarda, dokunarak veya kaydırarak oynayabilirsiniz. Bu oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunumuz içerisinde Barbie kızımızın bir benzeri deniz kızı oluyor ve deniz içerisinde yaşıyor. Winx kızını sahilde istediğimiz şekilde giydiriyoruz.


Giydirme Oyunları oynayın. Sıralama da ilk sıralar da bulunduğunuz da oyunumuz daki başarınızı kanıtlayabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar