30 Ocak 2019 Çarşamba

Alevilerde zina varmı

This video is unavailable. Bir gece birinin eşi olan diğer gece başka birinin eşi olabiliyordu. Buna hala ınananlar varmı bılmıyorum bızıde ne zannedıyorlar bılmıyorum ama bir baba gidipte kızını bır dedeye emanet etmez helede bu devır de asla.


Adam öldürenler, kasaplar, hırsızlar, zina edenler Ahiliğe kabul edilmez. Hacı Bektaş Veli’nin Anadolu’ya geldiği yıllar Ahiler oldukça yaygındır. Zaten Ahilik, Bektaşiliğe yakın bir tasavvuf tarikatıdır. Osmanlı Sultanlarından Osman Gazi, Orhan Gazi ve 1. Cem ibadetini o devirdeki araplar inanmamıştır. Tıpkı mum söndü olayı gibi tamamen alevileri karalamak için uydurulmuş bir saçmalıktır.


Cevap: Sunni bir bayan alevi bir erkekle evlenirse günaha mı girer ? Ben bu sözünüze katılmıyorum. Ama zikredilen şeylerin tümünü veya bir kısmını kabul etmeyen kimse müslüman sayılmadığı gibi onunla evlenmek de caiz değildir. Bektaşi Urbasındaki Sebataylar ve Mum Söndü 07.


Alevi köyüne cami yaptırdı. Bu yazı çok uzun oldu ama sizler okuyup bilgi alasınız diye yazdım inşallah okursunuz. Belirtmekte Yarar Görüyorum. Tabu Haline Gelmiş Değerler Ne Kadar Güçlü Olursa Olsun Eğer Yanlış İse Bunlar Yıkılmalı Ve Gerçek Bilgilerle Zihinlerimiz Lale Bahçesine Çevrilmelidir.


ALLAH kurtarsın biz nedesek boş. Esas müfterilik peygamberimizin hanımına zina lekesi atan ashaba küfreden şii ve alevi zihniyettir. Eğer aramızda kardeşlik tesis edecek isek önce genel ahlak ve dinimizin akaid konularına uygun. Siz helal yiyip içmiyorsanız, giymiyorsanız başkalarının sizin için yaptığı dua ne kadar kabul olur bunu da siz düşünün.


Allah size merhamet etsin. Bu kefene ölünün cinsel organını örttüğü için, “sır örtüsü” de denir. Bu, işe siyasetin girmesi. Siyasetten nemalananlar var.


Muharrem ayında, yas havasında adam sahura bile kalkmaz. Yatarken bir iki lokma bir şey yer. Sanki ailesinden birisini dün kaybetmiş gibi gerçekten o acıyı hisseder. Gezi parkı bahane, bunlar hizmetleriyle kendilerini kanıtlayamayıp alamadıkları iktidarı sonsuza dek kaybetmenin çırpınışları.


Camiye ayakkabı ve bira şişeleriyle giren cami. APKA YÜZÜNDEN KELLESİ GİDENLER Türk tarihçilerin yakın Cumhuriyet tarihi hakkında objektif araştırma yapabilme hakkı ne yazıkki bulunmuyor. Oysa gerek cephelerde savaşmış, gerekse cumhuriyetin.


Sana göre haksız yere birini öldürmek mi daha önemlidir, zina yapmak mı? Ebu Hanife: “Bir kimseyi haksız yere öldürmek” dedi. Nihat Hatipoğlu ATV ekranlarında yayınlanan programında kocasını aldattığı adamla evlenmek isteyen kadının sorusunu işte böyle yanıtladı. Yalnız müşrikleri, büyücüleri, falcıları, cimrileri, sürekli içki içenleri, faiz yiyenleri ve zina edenleri affetmez.


Beraet Gecesini ganimet ve fırsat biliniz! Ne kadar eğreti Bunları yazmaya gerek varmı, bunları bir müslüman yaparmı? Yaparsa abdest mabdest kalırmı?


Bunlar yazılmadı diye sizce bunlar abdesti bozmuyormu? Thanks for dropping by sami adlıkullanıcının alanı! Take a look around and grab the RSS feed to stay updated.


Bu birim “yolgardaşlığının zorunluluğu olarak” “ailenin” oluşturduğu birimdir. Evlilik yasağı bu birimin çocukları arasında sıkıdır. Pir Sultan, dinsizdir, namaz kılmaz, ramazan orucu tutmaz.


Müslümanlara Yezit diyor ve şarap içiyor. Paylaşmayı tercih ettiklerimiz, yaşadığımız gerçekleri değiştirmez. Sayısı varmı tam hatırlayamayacağım ama kişi cariyelerini istediği gibi kullanabiliyor. Yani ev işleri, çarşı ileri ve cinsel işlerde istediğibi kullanabildiği gibi karısıda sayılmıyor. Yine cariyeler için müslüman kadınlardan istenen o kapanma tarzı şeylerin gerekli olmadığını görüyoruz.


Varmı bütün inandıklarını yıkarak bu soruya cevap verebilecek… Selam ben Vajina “Üzerimde hiçbir hakkınız kesinlikle saklı değildir. Bir değerim ve kimliğim kesinlikle yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar