31 Ocak 2019 Perşembe

Espirili komik sozler

Espirili komik sozler

Kanka sınavdan kesin 1alcam. Hoca adını yazana puan verecem dedi. Her zaman ağlıyacak değiliz biraz da gülelim istedik ve sayfamızda Komik Sözleri yayınlayalım dedik. Sayfamızda bulunan çok komik esprili mesajları arkadaşlarınıza, sevdiklerinize onları gülümsetmek için yollayabilirsiniz.


Benzinin TL olduğu bir ülkede istasyon görevlisine neden pompacı dendiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Evrenizdeki insanları birkaç güzel ve eğlenceli sözlerle mutlu edebilir ve eğlenceli ortamlara neden olabilirsiniz. Komik sözler, duygularınızı en iyi ve komik şekilde anlatan kelimelerdir.


Sosyal medya ve Whatsapp üzerinizdem paylaşabileceğiniz komik kapak sözleri sizin için derledik. Bu güzel sözler sitesinde şimdi de sizler için komik kapak sözleri hazırladık. Bu çok komik kapak sözleri sosyal medyadan ya da kısa mesajlar paylaşın. Dilerseniz de whatsapptan yazın.


Espirili komik sozler

Birbirinden komik sözler, en komik sözler, güldürmekten çatlatan komik sözler, kahkaha attıran komik sözler, en sağlam espirili komik sözler, kısacası gülmekten karnınıza ağrılar girecek komik sözlerin hepsi komik sözler sayfamızda mevcuttur. Ayrıca yine sosyal paylaşım sitelerinde resimli olarak paylaş yapabilmeniz espirili sözler facebook twitter içinde kullanabilirsiniz. Dün yere düşen bir kız gördüm. En Komik Sözler yazımızda sizin için çok komik sözler ve en komik sözler ve espriler hazırladık. Anlamı güzel sözler, dini sözler, facebook sözleri, komik sözler, ünlü sözler, damar sözler, duygusal sözler, en güzel sözler ile kendi sözlerini sen de ekle.


Sayfamız mümkün olduğunca her gün düzenli olarak güncellenmektedir. En komik sözler, kısa komik sözler, komik paylaşımlar. Espirili Sözler - Komik Sözler - Güzel Anlamlı Sözler. Kim o diye sorduğumda “ben” diyen herkese kapıyı açarım, net. Komik Resimli Sözler Mesajlar İle Eğlenceli Zamanlar Geçirin, Keyfiniz Düzelsin.


Etiketler: en güzel komik sözler espirili sözler espirili yazılar kısa komik sözler komik espirili sözler komik fıkralar komik şiirler komik yazılar oflu hoca resimli espirili sözler resimli sözler sesli komik şiirler. Konuya benzer diğer yazılar. Esprili sözler yazımızda birbirinden komik espriler ve espri sözler bulabilir sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Esprili yazılar ve esprili sözler ile çok eğeleneceksinzi. Ya benim oIursun ya da kara toprağın’ dediğim kız, Toprak adında yağız bir Anadolu delikanlısına giderse, metafizikten reel düzleme.


Aşka biraz mizah katmaya ne dersiniz. Anlamlı ve Komik aşk sözlerini facebook ve twitter gibi sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz. Biliyorum herkes üzgün ülkemizin hali ne olacak diye kaygılı durumda ama yapacak bi. NIYE ÖYLE APTAL APTAL BAKIYORSUN?


BENIM BEN, CEP TELEFONUN. ANTANDA DURMAK BOĞUCU VE KARANLIKTI. Sıcakla İlgili Komik Sözler ile sizi bir nebze olsun bu sıcaklarda rahatlatabilirsek bize ne mutlu.


Lütfen sosyal medya hesaplarımızı beğenerek bize destek olun. Komik güzel sözleri okurken bile gülmeye başlayacaksınız tabi sonrasında paylaştığınızda etrafınızdaki insanlarda bu güzel mesajlara gülüceklerdir. Anneme dünya rekorunu kırdım dedim, iyi yaptın sana da bir şey dayanmıyor dedi. Eski soğuk espirilerden sıkıldıysanız içeriğimizde en yeni soğuk espirileri de bulabilirsiniz. Bu makalemizde sizlere en güzel espirili sözleri hazırladık.


Espirili komik sozler

Selektör Yakmanıza Gerek Yok , Zamanı Gelince Alayınıza Yol Vericem. En güzel espirili sözler. Biz eskiye dönersek, Siz deliye dönersiniz. Bir de aşk olsun biz misafir miyiz olayı vardır.


Misafirsin tabi lan değilsen gitmeden önce bulaşıkları yıkarsın :) Bugüne kadar ölçülmüş en büyük buz dağı, 2mil uzunluğunda ve mil genişliğindedir ve Belçika’dan daha büyük bir yüzölçümüne sahiptir. Millet ruh ikizini buluyor, ben dakikadır çorabımın diğer tekini bulamadım. Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır.


Nerde yanlış yapıyorum acaba? Aşkın bu kadar ucuz olduğu bir ülkede, alkol bu kadar pahalı olmamalı. Biraz gülelim ve komik sözler, espirili mesajlar ve resimli komik sözler başlıklı yazımızı incelemeye başlayalım. Ayrıca sayfanın en altında resimli espirili sözleri sizler için derleyeceğim, sizlerden tek isteğimiz bize destek olmak için küçük bir yorum ve sosyal ağlarda konumuzu paylaşmanız. Hepiniz sağlıcakla esen.


Web sitemi baştan yeniden oluşturuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar