21 Temmuz 2017 Cuma

Işıklı yönlendirme levhaları

Işıklı yönlendirme levhaları

Yönlendirme Levhaları ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Işıklı acil çıkış armatürleri, koşan adam tabelası, exit çıkış tabelası, ışıklı acil çıkış levhas. Fosforlu acil çıkış levhaları, sürekli aydınlık olan ortamlarda elektrik tesisatına gerek kalmaksızın acil çıkış yönlendirmesi için kullanılan ve levha üzerinde yangın yönetmeliğine uygun fotolümen fosfor bulunan levhalardır, elektrik tesisatı gerekmemesi en büyük avantajıdır, fotolümen fosfor aydınlık ortamda ışığı depolayarak ışık kesintilerinde fosfor. Güneş enerjili levhalar güneş paneli yönlendirme aparatı ile kurulumda en uygun açıyı seçebilme özelliğine sahiptir. Yüksek performans reflektif malzeme ile kaplıdır.


Işıklı yönlendirme levhaları

Kaçış yollarında yönlendirme işaretleri dışında, kaçış yönü ile ilgili tereddüt ve karışıklık yaratabilecek hiçbir ışıklı işaret veya nesne bulundurulamaz. Sütiş Çift Taraflı Işıklı Fener Tabela. Acil Çıkış ve İlk Yardım Levhaları. Acil çıkış ve ilk yardım levhaları iş yerlerinde zorunlu olarak bulunması gereken ve kaçış yolları ve kapılarının nerede bulunduklarını gösteren, elektrik kesintilerinde ve ışık olmayan ortamlarda da gözükme özelliği bulunan yeşil zeminli levhalardır. Karanlık ortamlarda gözükebilmesi için genellikle içine ışığı.


Gün içerisinde binlerce kez karşımıza çıkar. Ledli exit acil çıkış levhası, saate kadar çalışabilen exit levhaları şarj edilebilir bataryalı dır. Acil çıkış tabelaları yaydığı ışıkla çıkış kapılarına insanları yönlendirir.


Acil yönlendirme levhaları reklam amaçlı olarak da kullanılırlar. Bunlar dış mekan ve iç mekan uygulamaları olarak iki çeşittir. Trafik uyarı levhaları, iş güvenliği ikaz levhaları ve herhangi bir işletmede kullanılabilecek türde ikaz levhaları Tekzen.


Herhangi bir işletmede kullanılabilecek ikaz levhaları çok çeşitlidir. Her işletmede kullanılabilen uyarı levhaları kullanım amacına göre çeşitlilik gösterir. Acil çıkış levhaları, otel ya da hastane gibi koridorların fazla olduğu ve sıkça yön değiştirmek gereken yapıdaki binalarda fosforlu ışıklı şeritlerin yere yakın şekilde döşenmesiyle de desteklenebilir. Elektrik kesintisinin yanı sıra duman ya da kalabalık sebebiyle acil çıkış levhaları görüş alanından çıkabilir.


Gerek ışıklı tabela, gerek ise led tabela ile sağlanan çarpıcılık algısı benzer şekilde bunların kombinleri ile oluşan kutu harf tabela ve plexi glas tabellarda da mümkündür. Reklamcılık hizmetleri marka bilincinizi ve markanız ile potansiyel müşterileriniz üzerinde. Dikey işaretleme olarak tasarlanan yönlendirme levhaları, otopark içinde kazaların meydana gelmesini önler. Yayalara ayrılan bölümlerin de yönlendirme levhaları ile belirtildiği otoparklarda, bu sayede olumsuz bir duruma rastlanmaz. Ters yönün bir levhayla belirtildiği otoparklarda, gidiş istikameti de aynı şekilde belirlenir.


Firma ürün yelpazemiz arasında yer alan ışıklı yönlendirme tabelası imalatı ve montajı ile müşterilerimizin her türlü ışıklı ve ışıksız tabela ihtiyaçlarını gideriyoruz. Kapalı alanlarda kullanılan diğer ışıklı güvenlik ve uyarı levhalarımız için iletişime geçebilişiniz. Trafik Levhaları, Nerede ve Hangi Alanlarda Kullanılır? Açık veya kapalı tüm otopark alanlarında ⋙ Yol çalışmalarında, araç ve yayaları uyarmak amacıyla ⋙ Geniş kullanım alanı: Yollarda uyarı ve çalışma alanlarında, sosyal alanlarda, iş, can ve mal güvenliği gerektiren her türlü alanda kullanılmaktadır. Tehlike Uyarı İşaretleri, yol kullanıcılarını, yol üzerindeki bir tehlike konusunda uyarmayı ve bu tehlikenin özelliği konusunda bilgi vermeyi amaçlamaktadır.


Güvenlik İkaz ve Uyarı Levhalarımız 23. Bu levhalar kendi içlerinde üçe ayrılmaktadır. Etiketler: iş güvenliği tabelaları , sincan tabela , sincanda tabelacı , yönlendirme tabelalrı. IŞIKLI WC YÖNLENDİRME TABELASI-A09.


Hızlı Gözat Sepete Ekle. Hakkımızda İLETİŞİM Banka Hesaplarımız. Yeni Üyelik Üyelik Bilgilerim Şifremi Unuttum. Işıklı tabela, ışıksız tabela tabela hususunda ana kategori denebilir.


Tabela üretimi çok değişik şekillerde olabilmektedir. Işıklı tabela ve ışıksız tabela olarak açtığımız tabela kategorisini daha derinleştirmek istersek ışıklı. Dijital Baskı Merkezi dijital baskı, folyo baskı, branda baskı, grafik tasarım, duratrans baskı.


Bunların içinde en dikkat çekici talep göreni ise ışıklı tabelalardır. Ana Sayfa Ürünler “ışıklı işaret trafik tabelası” olarak etiketlendi. Tek bir sonuç gösteriliyor. Işıklı İşaret Cihazı Levhası Trafik Tehlike Uyarı Tabelası T-16.


Bize uğramadan karar vermeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar