7 Temmuz 2017 Cuma

Dürüstlük konulu etkinlikler

Eğitimi Etiketler: değerler eğitimi doğruluk ve dürüstlük açıklaması, değerler eğitimi doğruluk ve dürüstlük afişleri, değerler eğitimi doğruluk ve dürüstlük bilgisi,. RNEK ŞAHSİYETLER Vehbi Vakkasoğlu, Sezai Karakoç , Cahit Zarifoğlu,Mevlana Celaleddin Rumi, Mehmet Akif ERSOY, Sultan Alparslan, Kanuni Sultan Süleyman, Metehan, Şair Ziya Paşa gibi kişilerden bahsedilir. Doğruluk ve dürüstlük değerler eğitimi. Bu dosya ya da metne ulaşmak için lütfen başlığa tıklayınız. GAZİANTEP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.


Dürüstlük konulu etkinlikler

Mahallesi Nolu Cadde Gaziantep Valiliği 3. Yapılan okul öncesi etkinlik örnekleri aslında boyama sayfası veya oyun lar gibi görünse de öyle değildir. Atatürk günü kutlamalarında, okul öncesi sanat etkinlikleri çok önemli bir kaplamaktadır. Matematik ve eğitim adına herşey. YARIŞMA Yapılan etkinlikler doğrultusunda bir bilgi yarışması düzenlenir. Ay içinde yapılacak sınıf içi ve sosyal etkinlikler planlanır.


Aileye yönelik olarak yapılacak çalışmalar planlanır. Dürüstlük ve doğruluk kavramları çocuklara açıklanır. Değerler eğitimiyle ilgili örnek animasyonların seçilmesi sağlanır.


Dürüstlük konulu etkinlikler

DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİKLER. Noktalar birleştirilerek ortaya yeni şekiller çıkarma veya resmi tamamlama gibi etkinlikler yapılmaktadır. Yaradan´ımıza karşı sözümüzdür.


Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz. Hoşgörü hakkında konuşuldu ve etkinlikler yaptırıldı. Elim ayağım gözüm kulağım etkinliği yapıldı. Etkinlikler etkinliğin adı, kazanım, süre, materyaller, sınıf düzeyi, süreç ve değerlendirme bölümlerinden oluşmaktadır.


Anlatılan düşünceler biraz daha uzun olması yerinde olurdu diye düşünüyorum. Web sitemi baştan yeniden oluşturuyorum. Genel içerikli, ağırlık olarak da okul öncesi eğitimin ele alındığı ve paylaşımlarının yapıldığı bir forum sitesi.


Okul öncesi öğretmenlerine özel. Aynı zamanda veliler de akşam evlerinde çocukları ile kitap okuyarak onlara rol model olurken BENGİ projesine de katkı sağlamışlardır. Konferans “Müterafik Kusur” Ord. Bir başka etkinlikte ayın değeri olan dürüstlük konulu söyleşiye ilçe Belediye başkanı Tancan BARÇİN eşlik etmiş ve öğrencilerle paylaşımda bulunmuştur. E, öğretim tekniği açısından oldukça farklı, bir o kadar da eşsiz bir sistemdir.


Kaç kişi doyardı” bölgemizde yapılan ekmek vb. Serbest Etkinlikler” konulu yazı, serbest etkinlik ders saatlerindeki uygulamaların nasıl. Okullarda Öğrencilere Değerlerin Artırılması İçin Etkinlikler Yapılacak.


Cuma günü kendi sınıflarında dürüstlük temalı “sinema saati” düzenlediler. Serbest etkinlikler dersi yıllık planını doğrultusunda öğrencilerimize düzeylerine uygun filmler izletiyoruz. Akademik Yılında Mezun Olan Ve Dereceye Giren Öğrencilerimize Belgeleri Takdim Edildi. Grafik Tasarımı Programı Atatürk Posterleri Sergisi Gerçekleştirildi,Grafik Tasarımı Programı Fotoğraf Sergisi. Bölgemizde bulunan, doğruluk ve dürüstlük özellikleri konusunda ön plana çıkmış bir kişiyle (iş adamı, tüccar, vali, belediye başkanı, kaymakamı, devlet memuru vb.) 4. Sınıf öğrencilerimiz videolu söyleşi yapacak.


Dürüstlük konulu etkinlikler

Yalancı çoban tiyatro gösterisi, slogan çalışmaları, konuyla ilgili video ve film gösterimi, mahallemizde ki Yeşiltepe camii ni ziyaret. Aile Sağlığı Merkezi doktoru Dr. Bütün bu etkinlikler geleceğin emanet edileceği değerli gençleri yetiştirmeyi amaç edinmiş Değerler Eğitimi Biriminin çalışmalarının ancak özeti niteliğindedir. Erenköy Güneş Kampüsü Işık Lisesi Etkinlikler AKADEMİK DÜRÜSTLÜK HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ KAPSAMINDA SÜLEYMAN SAİM TEKCAN OKULUMUZDAYDI. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi.


Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kitap okuma saatleri ve veli ziyaretleri düzenli bir şekilde devam etmektedir. Bunun yanı sıra ilçe belediye başkanı Tancan BARÇİN, öğrencilerle dürüstlük konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar