12 Temmuz 2017 Çarşamba

Şangay birliği ve türkiye

Buna göre Şangay İşbirliği Örgütü üyelerine ihracatımız toplam ihracatımızın yüzde 6’sını, bu ülkelerden yaptığımız ithalat ise toplam ithalatımızın yüzde 27’sini oluşturuyor. Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanmış ve 24. Bence Sayın Başbakan nabız yokluyor. Eğer böyle bir karar verir ve uygulamaya koyarsa kimse şaşırmasın. Hangi ülkeler kurmuştur?


Peki, Erdoğan ın bahsettiği Şangay. Konu hakkında soru, sorun ya. Böyle bir şey olabilir mi? Oysa duracağı yer açıkça bellidir.


Demokratik gelişimini sürdürmek, üretmek ve modern bir ülke haline gelmeyi amaçlamaktır o yer. Rusya’nın başlattığı üyeli siyasi ve ekonomik. Ancak kabul edilmemiştir.


Toplam dünya ihracatı içinde ŞİÖ 12 AB ise 118’lik paya sahip. Beşlisi ne zaman kuruldu? Galeriler Videolar Yazarlar Anketler Canlı Yayın. Türkiye ve Çin işbirliği paneli.


CIA onu ABD’ye getirdi ve ne tesadüf ki CIA merkezinin hemen yanı başında bir eve yerleştirdi. Salat ve selam âlemlere rahmet olarak gelen Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimiz’in, daha sonra diğer peygamberlerin, ehli beytin, ashab-ı kiramın, sâdât-ı kiram efendilerimizin mübarek ruhlarına olsun.


STANBUL YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER. Zamanında doğru adımlar atılsaydı böyle olmayacaktı elbette. Açıklamayı CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke yaptı. Rusya ve Çin önderliğinde ABD’ye karşı hem dünyada hem de uzak doğuda alternatif oluşturmak amacıyla kurulan bir yapı.


Sovyetler birliği cumhuriyetlerinden oluşmakta. Bu nedenle Rusyanın etkisi kaçınılmaz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’le ortak basın toplantısı düzenledi.


AVRUPA BİRLİĞİNE ALTERNATİF ARAYIŞ: ŞANGAY BEŞLİSİ Mİ? Bu görev ilk defa üye devletler dışında bir devlete veriliyor. AB VE ŞANGAY BEŞLİSİ AB BAKANI ÖMER ÇELİK’IN, ESASEN BU KARARI YOK HÜKMÜNDE SAYIYORUZ DEMESİNE VE ŞANGAY BEŞLİSİNE KATILMAYA KATILMIYOR AKSİNE KATILA KATILA GÜLÜYORUM.


Ben refleks Ömer’in dediğine değil de, aşağıda değineceğim AB gerekçesine katılıyorum. AB Bakanı Ömer Çelik’ın, Esasen bu. ERDOĞAN’DAN ‘ŞANGHAY BEŞLİSİ’ ÇIKIŞI. Başbakan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e AB yerine ŞİÖ’ye katılabileceklerini söyledi.


Şangay birliği ve türkiye

Ama AB’den farklı olarak üyeler tamamen egemen. Birliği Örgütü’den Erdoğan’a Yanıt. Girişi Şifremi Unuttum Üye Ol Foto Galerisi Video Galerisi İletişim. Peki Şangay alacak mı seni? Hiç kimse alalım falan demedi” dedi.


Dünyada elektrik üretiminin yaklaşık. Bugünlerde siyasi bağı koparıp, yeni bir siyasi ortaklığa girmek istiyoruz. Emekli Rus General Prof. Uluslararası Çorap Satınalma Fuarı.


Şangay birliği ve türkiye

View şangay Işbirliği örgütü Research Papers on Academia. Binali Yıldırı“Bölgedeki konumumuz gittikçe güçlendi ve muhataplarımız nezdinde de bunu hissediyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz’ diyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar