17 Temmuz 2017 Pazartesi

Google fotoğraflar hakkında

Bu fotoğraflara ve videolara istediğiniz telefondan. Yani uygulama içerisinde üst taraftaki arama kutusuna örneğin “köpek” yazdığınız takdirde, çektiğiniz köpek fotoğrafları karşınıza gelir. Aynı zamanda fotoğraflarınızda konum bilgisi. Yüksek Kalite seçeneği ile fotoğrafları yedeklemek sınırsız ve ücretsizdir. Ancak Orijinal seçeneği ile fotoğraf yedeklemek için GB disk alanını.


Yalnızca fotoğraf veya videoları ya da tüm dosyaları yedeklemeyi seçin. Yedeklemek istediğiniz klasörleri seçin. Fotoğraf ve video yükleme boyutu bölümünde yükleme boyutunuzu seçin.


Paylaşılan albümler, otomatik yapımlar, gelişmiş bir düzenleme paketi gibi önemli özellikler içerir. Bakmaya doyamayacağınız, parlamasız fotoğraflar Artık bir resmin fotoğrafını çekmekle yetinmek zorunda değilsiniz. Fotoğraflarınız nerede olursa olsun, ileri düzeyde dijital taramalar yapabilirsiniz. Ara ara yapılan güncellemelerle bazı yeni özelliklere kavuşan uygulamanın indirme sayısı milyarı geçmiş.


Google fotoğraflar hakkında

Daha fazla depolama alanı satın alma. Bu özellik, yalnızca ailenizin ya da arkadaşlarının sizinle paylaştığı fotoğraflar için aktif olacak. Android telefonunuzda veya. Bu yüzden de akıllı telefonlarda bulunan fotoğraflar ve videolar nasıl güvenli bir şekilde yedeklenebilir sorusu gündeme gelmeye başladı.


Biz de bu soruya yanıt getireceğimiz bir yazı hazırlamak istedik. Temmuz ayından itibaren, Drive’daki yeni fotoğraflar ve videolar Fotoğraflar’da otomatik olarak gösterilmez. Benzer şekilde, Fotoğraflar’daki yeni fotoğraflar ve videolar Drive’daki Fotoğraflar klasörüne eklenmeyecektir.


Google fotoğraflar hakkında

Fotoğraflar için bir diğer özellik ise kalp butonuna sahip beğeni özelliği oldu. EURO 30-USD 66-ALTIN 2556-29. Farklı farklı telefonlar kullanıp, telefon değiştirmeydi, arızaydı şuydu buydu diye kaybettiğim fotoğraflara şimdi üzülüyorum doğrusu.


Ne Fotoğraflara bakabiliyorum ne de cihazıma indirebiliyorum. Daha önce çekmiş olduğunuz bütün sahil fotoğrafları elınızın altında! Aynı şekilde kişi ismi vererek de arama yapabiliyorsunuz.


Dilediğiniz gibi albümler oluşturarak fotoğraf ve videolarınızı bu uygulama aracılığıyla yönetebilirsiniz. Sanki benim yazdığım cevabı hiç aldırmıyormuşsunuz gibi geldi. Ayarı açın veya kapatın. Otomatik olarak organize edildiği ve aranabilir olduğu için fotoğrafları hızlıca bulabilir ve onlara hayat verebilirsiniz.


Ortaya çıkan bilgilere göre kullanıcılar görsellerde bulunan metinleri artık arayabilecek. Bu, artık köpek veya kedi gibi kelimeleri yazmanızı gerektirmeyecek çünkü yeni algoritma sayesinde fotoğraflar sizin için otomatik olarak gruplanacak. Yeni özellik bugünden itibaren kullanılmaya başlanacak. Bu program hakkında bildiğiniz faydalı bir ipucu var mı? Aşağıda diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz.


Google fotoğraflar hakkında

Bir isim girin (gerekli) Eposta adresiniz (yayınlanmaz - cevap bildirimi alın) Email: Beni eposta listenize dahil edin. Bulut sisteminde fotoğraf ve videoları depolayan Fotoğraflar uygulamasında iki tane opsiyon yer alıyordu. Kullanıcılar isterlerse fotoğraf ve videonun kalitesinden. Belki de diğer şirketler içerisinde fotoğraf albümleri ile ilgili en fazla.


Albümlerinizin boyutuna bağlı olarak bu biraz zaman alabilir. Hesabınızda oturum açarsanız veya bir hesap oluşturursanız hemen bazı gizlilik seçeneklerini inceleyip ayarlayabilir, hatta daha da fazla. Peki kullanıcılar bu konuda neler istiyor?


Gelen geri bildirimler üzerine Lieb, bunları değerlendirip uygulamaya ekleyeceğini söyledi. Bu özellik, fotoğrafın ana odak objesinin rengini sabit tutup geri kalan kısımları siyah ve beyaza döndürmeye yaramaktadır. Fakat bazı özellikler bazı ülkelerde kullanılamıyor. Eğer bu seçenek ayarlarda yoksa, ya VPN ile Amerika dışında.


Fotoğraflar anılardır ve her zaman önemli anıların ve videoların yedeklerini gelecekte hafızaya almak için yedeklemelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar