25 Temmuz 2017 Salı

Eskişehir yeni imara açılacak yerler

En çok merak edilen ise planın ayrıntılarıydı. Düzeni Planı Plan Hükümlerinin 5. Konya Ankara yolunda havaalanı civarındaki Çimento fabrikası kaldırılarak yerine yeni konut projelerinin yapılması planlanıyor. Türkiye ‘de ilk defa pilot bölge olarak seçilen Konya ‘nın imar planı bütün kamu kuruluşlarıyla ortak çalışılarak hazırlandı. Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve “İnşaat Sektörünün.


Manisa’da imara açılacak yerler Son yıllarda İzmir ve Manisa’da yaşam alanlarını derinden etkileyecek çok önemli kararlar alınıyor. Manisa’nın merkezinde yeni planların neler getirdiğine geçen yazılarımda değinmiştim. Bankası mülkiyetinde bulunan adet gayrimenkulü satıyor. Geçmişi kayıt altına almak ve beraberinde de yeni yapılacak yapıların kesinlikle taviz verilmeyecek şekilde plan, proje ve mevzuatlara uygun olması gerekiyor. Bu olumlu bir gelişmedir.


Sadece burayla ilgili değil nerede bu tarz bir yapılanma varsa tamamını. SÖĞÜTÖNÜ YOLU ÜZERİNDE İMARA YENİ AÇILACAK YERDE: Satılık Arazi ( Tarla ). Imar Planı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Kentin büyük yatırımları nerede olacak? Eskişehir Kiralık, Satılık, Günlük Kiralık Emlak İlanlar. Tüm bunları öğrenmelisiniz.


Mesela yeni kampus alanına yakın 10. Yeni yollar nerelere açılacak? Alacağınız alternatifler arasında metrekare bazında düşük olanları tercih edin.


Albayrak, Güney Çevre Yolu’nda imara açılan yerlerin alt yapılarının yapılıp yeni konut alanlarının buralarda oluşturulmasının sağlanmasını istedi. Albayrak, bu yerler imara açılırsa konut fiyatlarında düşüş yaşanabileceğini vurguladı. Doğal SİT Alanları Uygulama Öneri Planı ile Bodrum Yarımadası’nda imara açılacak yerler arasında, Adalıyalı Meşelik Mevkii, Gündoğan Küçükbük Mevkii, İçmeler Mevkii, Kargıcık Koyu, Kızılağaç mahallesi iç kısımları, Torba mahallesi Usuluk Koyu, Kaynar Burnu, Zeytinli Burnu, Duvarlı Tarla Burnu, Yavansu Burnu. Türkiye’nin turizm başkenti olan Antalya’da gayrimenkul fiyatlarının hızına yetişilemiyor.


Böyle bir projeyi o zaman belediye üstlensin ki hizmetleri de yerine getirsin. Bu arazilerin sulanması yerine betonlaşmaya açılması ne kadar doğrudur? Bunun için yeni yerler imara açılacaksa birinci derece tarım arazisi üzerinde olmamalıdır. Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, imar konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bu Hafta Gazetesine konuşan Başkan Kutlu, imara açılacak alanları açıkladı.


Kutlu yeni imar konusunda geç kaldıklarını itiraf ederken, bir yıl içerisinde. Bizim belediyelerimizin olduğu yerler,. Toki yolu üzerindeki yeni yerleşim alanında ki yeni imar yollarının asfalt. Alüvyon zeminler imara açılmamalı!


En küçük bir depremde en çok zarar gören binaların, alüvyon zeminler üzerine kurulan binalar olduğunu belirten TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Mehmet Kuruçay, alüv. Bunlarla ilgili beklentiler var. Bu plan üzerinden gidildiğinde Elbistan Belediyesinden inşaat işleri için ruhsat alınabilir. Salda Gölü imara açılacak mı? Tarımsal amaçlı yapılarla ilgili imar, dönüm büyüklüğünde olan arazilere veriliyor.


Milli Emlak Şefliği Silivri Şubesi açılacak. Köyden mahalle statüsüne dönüşen mahallede kamusal amaçla kullanılacak yerler belirlenecek. EMLAK Türkiye Ekonomisi. Yüzde 50’si imara açılacak.


Boşaltılan yerler, donatı alanları haline getirilecek. Proje hayata geçtiğinde Esenler’deki sosyal ve kültürel tesis alanları kat, eğitim tesisi alanları kat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar