20 Temmuz 2017 Perşembe

Basit ingilizce haber siteleri

News in Levels, basit tasarımı ve kolay erişilebilir içerikleri ile ön plana çıkmaktadır. Söyleyeceğim diğer sitelerden farkı ise her haber için ayrı ayrı seviyelerde okuma fırsatı sunması ve ayrıca video haberleri de İngilizce seviyelerine göre kategorilere ayrılmaktadır. Genel İngilizce, YDS İngilizce, okul ingilizcesi, ingilizce resimli kartlar ve ingilizce oyunlar bakımından bir kaynak. TTF in the Karaköy neighborhood of Istanbul. Gazete Örnekleri ve Pratik Yapılabilecek Haber Siteleri.


Basit ingilizce haber siteleri

Türkçe yayın platformlarının İngilizce yayın yapan haber sitelerine göz atmanız da sizin için faydalı olacaktır. Türkiye gündeminden haberlerin İngilizce derlemeleri, cümle yapıları ile daha kolay anlamsal bağlantı kurmanızı. BBC ve CNN kaynakları orijinal ingilizce kaynaklarından olmak zorundadır. Her gün için adet haber yeterlidir. Türkçe gibi olmadığı için biraz zorlanabiliyor insan.


Türkçeye göre çevirir ama aslında cümle kalıbı aynı olmadığı için tam anlayamaz cümlede yazanı. Buna dikkat etmek lazım ve bunu aşmanın en iyi yolu da kitap okumaktır bence. Kitapcılarda bulabilirsin. Arkadaşlar ingilizcenizi ve genel kültürünüzü geliştirebilmek için hazırlanmış haber sitesi bu sitenin özelliği haberleri birebir ingilizce türkçe. NGİLİZCE-TÜRKÇE HABER SİTESİ BİREBİR ÇEVİRİLER VAR SUPER BİR SİTE!


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Kelimelerin sözlükten anlamlarına bakmak isteyenler için en pratik kaynaklar ise internet üzerinde bulunan İngilizce Türkçe çevir siteleri oluyor. Kişiler, İngilizce kelimeler için ayrılmış olan boş bölümlere Türkçe karşılığını almak istedikleri kelimeleri yazarak en basit şekilde kelimelerin ne anlama geldiklerini.


Genel Makaleler En İyi İngilizce Öğrenme Siteleri. Basit çevirilerde en büyük kurtarıcınız. Elektronik kitaplar hızla yaygınlaşıyor. Yayınevleri bir kaç kitabın basılı nüshası ile birlikte e-kitabını da kitap satış sitelerinde okurlara sunuyorlar.


Ancak birçok kişi, başta klasik kitaplardan birçok kategoride İngilizce e-kitaba ücretsiz ve yasal siteler aracılığı ile ulaşılabileceğini bilmiyor. Ana dili İngilizce olanlar için harika İngilizce yazı içerikleri sağlayan çok güzel internet siteleri var. Hoşunuza giden ve düzgün bir dille hazırlanmış internet sitelerini ziyaret ederek, sevdiğiniz bir konu hakkında yeni şeyler öğrenirken İngilizce okuma becerinizi de geliştirebilirsiniz. BBC sadece bir haber servisi değil aynı zamanda tipik bir akademi.


English Ninjas anadili İngilizce olan eğitmenlerle mobil ve web ortamında canlı videolu olarak görüşme yapabileceğiniz bir platformdur. Kendi uygulamamız üzerinden dilediğiniz anda, dilediğiniz yerde İngilizce pratik yapabiliyorsunuz. Gazeteler, English Newspapers, İngilizce Gazete Siteleri, İngiltere Gazeteleri, Amerikan Gazeteleri, İngiliz Gazeteleri, Gazete Oku, Online Gazeteler. Arama KPDS ve UDS Onemli Kelimeler Sık Kullanılanlara Ekle Açılış Sayfası Yap: İngilizce Türkçe Sözlük, İngilizce Türkçe Tercüme, Online İngilizce Çeviri.


Basit ingilizce haber siteleri

Bu yazıda bu dört temel parçanın gelişmesi için yapılması gerekenler en basit şekilde ifade edilmiştir. Beyin jimnastiği yapmak için yeni yollar mı arıyorsunuz? Neden bir yabancı dil öğrenmiyorsunuz? National Education Association’ın yaptığı bir araştırmaya göre yabancı bir dil konuşmak dilbilgisi anlayışını güçlendiriyor, kelime haznesini genişletiyor, hafızayı geliştiriyor, dinleme ve okuma becerisini arttırıyor. Burada videolar haber sunumları olduğundan daha yavaş, tane tane ve altyazılı şekilde sunuluyor.


Bu videolarda yukarıda bahsettiğim ağzı rahatça görebilme olayı da var. Emine Örnek İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri çeşitli konularla ilgili hazırladıkları İngilizce, Almanca ve Fransızca sunumlarını velileri ile paylaştılar. Yiyecekler ve İçecekler” konusunu içeren kısa bir oyun sahnelediler.


Oyun sonrasında eğlenceli şarkılar söyleyen öğrenciler. Haberlerde kullanılan dil ne çok hafif ne de çok ağır olduğundan okuma yaparken bol bol haber metni okumanın önemi büyük kanısındayım. Aynı haberi basit, orta ve ileri diye farklı seviyede okuyabilme imkanına sahiptiniz.


Türk filmlerini ingilizce altyazıyla izleyin,şahsen yıldır izlediğim ing altyazılı filmlerden ziyade bi kaç sefer denediğim Türkçe altyazı daha çok işe yaradı. Eğer hedefin İngilizce hukuk ise şimdiden hukuk ile ilgili basit metinler okumaya başla. Hukuka Giriş – Introduction to Law gibi kitaplar bul oku seviyene göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar