7 Temmuz 2017 Cuma

Sahibinden kiralık daire izmir bornova özkanlar

Sahibinden kiralık daire izmir bornova özkanlar

Kazımdirik kiralık daire fiyatları bir yılda yüzde 61. Bornova konumunda hayalindeki kiralık daire burada! Not: dai̇re ai̇leye ki̇raliktir.


Sahibinden kiralık daire izmir bornova özkanlar

TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Kiralık izmir sahil karşıyaka daire Kiralık sahibinden acil daire izmir karabağlar Kiralık izmir konak mithatpaşa. Dairemiz sessiz, sakin ve güvenli bir mevkide, sağlık ocağı, pazar yeri, market, okul, otobüs duraklarına yakın bir konumdadır.


BORNOVA LİDER EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Asena Emlak - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. TL Karşıyaka Çarşıda İskeleye 2mt. Kemal Caddesinde Ege Ün. GÖRKEM EMLAK Firmasından İzmir Bornovada Kiralık 1mDaire 1. EFES EMLAK BORNOVA - Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada!


Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından sahibinden. DURU GAYRİMENKULDEN EGE ÜNİ. ZKANLAR TAŞKENT TAKSİ YAKINI DOGALGAZLI DAİRE.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. TURYAP BORNOVA ÇAMDİBİ TEMSİLCİLİĞİ - Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! GÖR-AL EMLAK - Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! Türker Aydın Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Bayraklı Adalet Mahallesi Şehit Plt. METRO EMLAK TAN Evka metro yakını SATILIK DAİRE. AHAR GAYRİMENKUL - Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada!


AS GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. BARAN EMLAK BORNOVA - Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz. Türk Koleji yakını site içinde D. Kiralık Daire İlanları BORNOVA KÜÇÜKPARK Kiralık Dükkan İlanları. AMERİKAN EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


KİRALIK DAİRE ÇAĞDAŞ EMLAK BORNOVA. Tüm Gayrimenkuller Emlak. Fotoğrafı Büyüt (Ultra Foto) 300. ZMİR ADLİYESİNE KM UZAKLIKTA OLUP OTOBÜS VE DOLMUŞ GÜZERGAHIN DADIR.


Lokasyon olarak Gül Pastanesi Karşısı, altta yeni açılan A1ve. ALPA EMLAK MANAVKUYU SİTE İÇİ SATILIK LUX DAİRE. Zingat, yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru evi bulmanızı sağlar. BORNOVA İLÇE EMNİYET YAKINI TADİLATLI FIRSAT DAİRE ilan detayları. NESİL EMLAK ofisi olarak İzmir YENİFOÇA ilçesindeki satılık veya kiralık daire, iş yeri, arsa, turistik işletme ve devre mülk ilanlarımız ile hizmetinizdeyiz!


Ev Ege üniversitesi kampüs girişine 1metre uzaklıktadır. Güvenlikli bir apartmandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar