26 Temmuz 2017 Çarşamba

Cinsellik düşünen erkek

Erkek ise belli bir süre sonra tatmin olmak ister ve bunu yapmadığında ise uykuda orgazım denen olayı yaşar. Uykuda orgazım olayını, kendini cinsellikten uzak tutmaya çalışan, hem erkekler hemde kadınlar yaşar. Ciddi düşünen erkek cinsellik içerikli bir şeyler yapmasına neden şaşırılıyor anlam veremiyorum ama bu olaya şöyle bakabilirsek biraz mana. Birçok erkek hoşlandıkları kadınlara harekete geçme vakti olduğunu söylemekte çekinmez. Fakat bunu erkekler dilledirmeden önce, beden dilleri ile anlamanız mümkün.


Cinsellik düşünen erkek

Genellikle sizinle birlikte olmayı düşünen erkeğin baş parmakları pantolonunun kemer arasına takılıdır. Cinsellik İlişki Rehberi İlk. Mutlaka bu kadar açık söylemesine gerek yok. Eğer,evlilik veya gelecek planları yapılan konuşmalara alaycı. Her kadın rüyalarının erkeğini bulup evlenmek ister ama bu her zaman söylendiği kadar kolay olmaz.


O zaman biraz kopya çekin ve erkeklerin ciddi ilişki yaşamak istedikleri bir kadında. Kadınların ilk cinsel partnerleri genellikle ilk sevgilileri olur. Bazı erkeklerin aldatma sebebi de sırf paranoyaklıktır. Hiçbir zaman doğru erkek değildir.


The Tactical Guide to Women: How Men Can Manage Risk in Dating and Marriage kitabı, uzun süreli ilişki ve evlilik düşünen her erkek tarafından mutlaka okunmalı. Evlilik düşünmeyen erkek hiçbir zaman böyle bir vaatte bulunmak istemez ve ailesi ile tanıştırmaz. Tanışma isteğiniz hep bir bahane ile geri çevriliyorsa,sevgilinizin ciddi bir ilişki isteyip istemediğini sorgulamalısınız. Erkekler, ne kadar çok cinsel isteği olursa, ne kadar çok cinsellik yaşarsa, bir gün içinde kaç kere yaşarsa gibi kıyaslamalarla büyüyor ve birçok erkek, bunu sırtında bir yük.


Kadınlar konuşmalara ve yapılan hareketlere göre bu düşünceleri anlayabilirler. Beraber olmak istediğiniz erkek, uzun vadede amaçlarını ve arzularını ifade edebilmeli. Gelecek için hedefleri olmayan bir erkek, kendisini sizinle asla bağdaştıramaz. Kısacası, büyüyünce ne olmak istediğini bilmezse, size bağlanması da oldukça güç olur.


Cinsellik düşünen erkek

Onunla öpüşmek baştan ayağa kadar bütün vücudunuzu ürpertiyor. Sadece kendini düşünen erkek değildir. Bir süredir birliktesiniz. Acaba, bir erkek, bir adada hiç kadın bilmeden yaşasaydı yine ereksiyona uğrar mıydı sizce?


Doğduğunda, kadına yazgılı olarak doğuyor. Hatta doğarken, doğa, kişiyi erkek mi yapsam kadın mı diye sonradan karar veriyor. Erkekler seks sırasında zamanı nasıl uzatacaklarını düşünür durur. En azından Batı’da, cinsel ilişkilerde zorlama ve istismarın kapsamının büyük ölçüde farkındayız.


Bununla birlikte bir gerçeği akılda tutmalıyız ki, günlük flört bazında (azımsanmayacak sayıda) milyonlarca insan seks yapmak için baştan çıkarma oyunu oynar. Erkek için erotizm kadın için romantizm… Psikoterapist Cem Keçe, erkeklerin cinselliğin fiziksel boyutunu, kadınların ise duygusal boyutunu ön plana alarak seksi yaşadıklarını söyledi. Erkek denilen canlı sağlıklı ve bir problemi yoksa devamlı cinsellik düşünebilir, eğer ki düşünmüyorsa anormal bir durum olabilir. Hele ki sizin hakkınızda cinsellik düşünmüyorsa durum daha da ciddi diyebiliriz, şöyle ki insan sevdiği kadını, sevdiği kadar fazla da arzulayacaktır. CİNSELLİK İÇİN MUTLAKA EREKSİYON GEREKLİDİR.


Böyle düşünen erkek, cinsel yakınlaşmanın erken döneminde dikkatini penisine ve ereksiyonuna çevirerek kendini sıkıştırıyor, gelişen performans kaygısı nedeniyle cinsel hazzı engelliyor. Bazen evliliği ayakta tutan cinsellik kadın için içinden çıkılmaz hal alıyor. Oysa şunu unutmamanız gerek, cinsel fonksiyonlarda değişimler olsa da tüm cinsel sorunların tedavisi vardır ve tüm hayatınız boyunca keyifli bir cinsellik yaşamanız mümkündür.


Kızcağızı ya da kadıncağızı düşünen yok! Bu durumda evlilik öncesi birlikte olmayı kabul ettiği için kadını ahlaksız ve namussuz bulup ayrılacak olan da çoktur. Ben nikah salonunun eşiğinde evlilikten vazgeçenleri biliyorum. Ya bir aksilik olup da evlenemeselerdi? Erkekler çocuk yaştan itibaren cinsellik konusunda baskıyla büyüyor.


Bu da yatakta en iyi olma, başarısızlığı kabul etmeme olarak kendini gösteriyor. Penisim küçük diye düşünen erkek cinsel sorunlar yaşar. Penisin temel işlevi kadının hamile kalmasını sağlamaktır.


Bu iki işlevin yerine getirilmesi için sperm sayısının ve işlevlerinin yeterli olması, ereksiyonun gerekli zamanlarda devreye girmesi, ereksiyonun. Daha olumlu, pozitif ilişkiler için takipte kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar