19 Mayıs 2017 Cuma

Vodafone yurtdışında kullanım

Red tarifeleri için Her Şey Dahil Pasaport Her şey Dahil Pasaport ile günde sadece 29. Yurt içi tarifeye ek satın alınan paketler kapsam dışıdır. Bu ülkede Günlük Pasaport ile tarifenize ek DK, SMS ve 1MB interneti yurtdışında özgürce kullanabilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerinde nelere ihtiyaç duyarım?


Vodafone yurtdışında kullanım

Bu yüzden siz arandığınızda da yurtdışında kullanım için aldığınız paketten dakikalar düşer veya paketiniz yoksa yurtdışında aranma tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz. Yurtdışı GB Haftalık Paketi yurtdışında geçerli ülkelerde kullanılabilir. Bize Söylemek İstedikleriniz için. Kullanım süresi içerisinde yalnızca kez satın alınabilir. KB altındaki kullanımlar 100KB’a yuvarlanır.


Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin yapmaları gereken işlemler çok kolay olmakta ve kısa sürelerde. Yurtdışında İnternet Kullanımı tabloda gösterilen şekilde ücretlendirilir. Ancak yurtdışında roaming ücreti yememek ve faturamız şişmesin diye telefonu tamamen de kapatamayız.


Bu durumu operatörlerin dikkate alması gerekiyor. Açıkçası Avea’da iken yurtdışında benzer bir surum ile karşılaşmamıştım. VODAFONE YURTDI ŞINDA KULLANIM. G, görüntülü konuşma, yurtdışında kullanım, yurtdışını arama, gizli numaradan aranma servislerini açıp kapayabilirsiniz. Bu paket özellikle Yurtdışına sık seyahat eden, birkaç gün kalan ve bu sürede yoğun bir telefon trafiği yaşayanlar için ideal.


FORMU DOLDURUN, DETAYLI BİLGİ İÇİN SİZİ ARAYALIM. Yaza özel ay boyunca geçerli aylık GB hediye! Resimli mesaj ve internet ayarlarını almak, 3g 4. Pakete giriş anlık olup, iptal talebi alındıktan sonra cıkışlar dönem sonu itibariyle gercekleşir.


Abone dönem sonuna kadar haklarını kullanabilir. Ayrıca abonelerin herhangi bir beklenmeyen faturaları önlemek amacıyla MB dolduğunda abonelere kullanım bilgisi SMS ile gönderiliyor. Uygulamanın aylık toplam kullanım.


Böylece, dünyanın en geniş 4. Bugün ülkede faaliyet gösteriyoruz ve şebeke ortaklığımız var. Dünya genelinde 3milyondan. Faturasız müşterilerin, yurtdışında GSM servislerinden TL bakiyelerini kullanarak yararlanabilmeleri için GSM şebekesi üzerinde desteklenmesi gereken sinyalleşme.


Türkiye’de ve yurtdışında geçerli midir? Paket kapsamında internet kullanım hakkınız sona erdiğinde standart tarife ücreti ile ücretlendirilirsiniz. Lira transfer nedir, ne işe yarar? Bu sayede hesabı farklı ülkelerde de sorunsuz bir şekilde.


Bu uygulama ile ister faturalı olsun, ister faturasız hattınız ile ilgili tüm işlemleri kendiniz yapabiliyorsunuz. Hem kolay kullanıma sahip olan, hem oldukça hızlı olan, hem de tamamen ücretsiz olan bu uygulama servislerin tamamını yönetebiliyorsunuz. Aylık Tl fatura karşılığı 7Dk konuşma, 2Sms, GB internet kullanım hakkım vardır.


Vodafone yurtdışında kullanım

Sadece dakika veya sadece internet için gidilen ülkelerden sim kart alınabilir. Güncel ve detaylı kampanya bilgilerine vodafone. TL den başlayan fiyatlarla alabilecekler. Size nasıl yardımcı olabiliriz?


Dilediğiniz paketi için işleminizi başlatsın. Ekibimiz kapınıza gelsin. Serviste dönem sonunda sistem ücretlendirme yapamaz ise kullanım devam eder mi?


Bir şekilde memleket topraklarından dışarıya çıkıyorsanız, başınız cep telefonu faturanızla belaya girebilir. Cep telefonu şirketlerinin sunduğu çözümler. Paketlerden faturalı hat sahibi bireysel ve kurumsal müşterilerimiz faydalanabilir.


Aylık 1dk Konuşma Paketi’ne üye olan müşterilerimiz KDV, ÖİV dahil TL karşılığında yurt dışındayken gün boyunca geçerli toplam 1dakika çağrı yapma ve çağrı. Yurt Dışı Konuşma Paketleri yurtdışında iken geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar